שלום שלום, שמחה להצטרף
H HAVA159 New member 16/9/04 #5 לכל הפורום חג שמח חזרתי אלכם|נשיקה לכל חברי היקרים חזרנו לפני כשעה מחו"ל, אני ובעלי, ודבר הראשון שעשיתי ניגשתי למחשב. ממש התגעגעתי אלכם,מה שלומכם, איך אתם מרגישים למען האמת לא עברתי על כל ההודעות. הערב אכתוב לכם עוד. אוהבת אותכם חוה.
לכל הפורום חג שמח חזרתי אלכם|נשיקה לכל חברי היקרים חזרנו לפני כשעה מחו"ל, אני ובעלי, ודבר הראשון שעשיתי ניגשתי למחשב. ממש התגעגעתי אלכם,מה שלומכם, איך אתם מרגישים למען האמת לא עברתי על כל ההודעות. הערב אכתוב לכם עוד. אוהבת אותכם חוה.
מ מנורה New member 16/9/04 #14 חוה ברוכה השבה../images/Emo160.gif../images/Emo24.gif מחכים לשמוע חוויות כמה הרווחת בקזינו?
H HAVA159 New member 17/9/04 #15 מנורה../images/Emo51.gif על הברכות ../images/Emo24.gif מנורה יקירה הקזינו היה דרך הגב, פשוט רציתי לנקות מעט את הראש כי החפיפה לא מספיקה. עוד אכתוב לכם, אני פשוט פורשת למיטה. שיהיה לכם לילה טוב, וחלומות פז. אוהבת חוה
מנורה../images/Emo51.gif על הברכות ../images/Emo24.gif מנורה יקירה הקזינו היה דרך הגב, פשוט רציתי לנקות מעט את הראש כי החפיפה לא מספיקה. עוד אכתוב לכם, אני פשוט פורשת למיטה. שיהיה לכם לילה טוב, וחלומות פז. אוהבת חוה
H HAVA159 New member 17/9/04 #18 לכל עם ישראל שנה מדהימה שנה מדהימה שתיהיה לכולנו שנה טובה שנת שלום וברכה שנת שגשוג ופריחה שנה פסטורלית שנת הגשמות של כל המשאלות של כל החלומות שנה של בריאות שנה של שלווה שנת שפע של אור שנה מלאת אהבה שנה אידיאלית שנה לנשמה בקיצור........שתיהיה לנו שנה מדהימה. אוהבת חוה.
לכל עם ישראל שנה מדהימה שנה מדהימה שתיהיה לכולנו שנה טובה שנת שלום וברכה שנת שגשוג ופריחה שנה פסטורלית שנת הגשמות של כל המשאלות של כל החלומות שנה של בריאות שנה של שלווה שנת שפע של אור שנה מלאת אהבה שנה אידיאלית שנה לנשמה בקיצור........שתיהיה לנו שנה מדהימה. אוהבת חוה.
נ נֵנָה New member 17/9/04 #17 לחווה'לה ברוכה החוזרת אלינו ממרחקים את הרי כבר יודעת, שאצלנו את מהמרת הימור בטוח
O offe New member 16/9/04 #6 דורית - ברוכה הנכנסת בצל ../images/Emo82.gif ../images/Emo140.gif אמרו חכמינו - כל הנכנס בראש השונה - יישאר כל השנה. השארי עמנו, תהני ונהנה במשוב ממך. המשך חג שמח מלא מתיקות offe
דורית - ברוכה הנכנסת בצל ../images/Emo82.gif ../images/Emo140.gif אמרו חכמינו - כל הנכנס בראש השונה - יישאר כל השנה. השארי עמנו, תהני ונהנה במשוב ממך. המשך חג שמח מלא מתיקות offe
H HAVA159 New member 16/9/04 #12 doritseg ברוכה המצתרפת למשפחה מברכת אותך על הצתרפותך למשפחה הגדולה, ושיהיה לך שנה טובה,ובריאות אוהבת חוה.
doritseg ברוכה המצתרפת למשפחה מברכת אותך על הצתרפותך למשפחה הגדולה, ושיהיה לך שנה טובה,ובריאות אוהבת חוה.
P pazi66 New member 17/9/04 #20 מה קורה פה../images/Emo35.gifאיפה כולם../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo153.gif בדיחות על פולנים : אין בדיחות כאלה . הכל אמת !
מה קורה פה../images/Emo35.gifאיפה כולם../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo153.gif בדיחות על פולנים : אין בדיחות כאלה . הכל אמת !