שלום

סתמכלום

New member
שלום

אני רוצה להשתמש בגוף חימום של בוילר בכדיי לחמם כי גדול של מים ויש לי כמה שאלות: 1) האם ניתן לגעת במים בעת שהגוף בפנים כלומר האם המים טעונים בזרם כאשר הגוף בתוכם. 2) האם החלק שמעל השחור בתמונה צריך להיות מחוץ למים או שהמים יכולים לגעת בו? 3)מהי מהירות החימום יחסית לליטר?

Ohad18

New member
אהמממממ...

1) בעקרון הגוף מבודד, ולכן ניתן לגעת במים (אחרת איך מתקלחים?). 2) לא יודע 3) זה תלוי בעקרון בהספק (שבד"כ הוא 2K - 2.5K וואט), ומה הכוונה מהירות חימום
לאיזה טמפ' אתה מעוניין להגיע

זה מהסרט : מת למות עכשו ? מהשאלות אפשר להבין שאתה הולך לעשות שטויות שיכולות לעלות לך ולסובבים אותך בחיים . פנה לחשמלאי לפני שאתה בכלל מתחיל.

רז חשמל

New member
אני חייב הסבר

זאת בריכת דגים שבשלב מסויים הופכת להיות לסיר שמבשלים אותם בו ? אתה מתכוון שהדגים ימותו מהחום או מהחשמל ? וברצינות, אל תחשוב על זה אפילו !

רשר

Well-known member
מנהל
לחימום בריכת דגים גדולה

צריך להפריד בין גוף החימום והדגים בגלל ההספק הגבוה של גוף החימום. 1. ע"י מיכל קטן נפרד שמחובר עם צינורות לבריכה מחממים את המים ללא מגע עם הדגים. 2. אפשר להכניס את גוף החימום ישירות למים בתוך מיכל עם חורים בגודל מתאים לעצור את הדגים. בכל מקרה חייבים טרמוסטט שישמור על חום המים. וכמובן כל עבודות החשמל ע"י חשמלאי מוסמך.

סתמכלום

New member
תודה על ההשקעה!

אני צריך רשיון בשביל ברכה כזו? חוץ מזה מישהו מכיר חשמלאי שמוסמך לעשות דבר כזה? או שכל חשמלאי יכול?

חימום דגים

דגים אלו חיות רגישות לחום וקור ורצוי להתקין אביזר מקצועי. גש לחנות חיות קרובה וקנה גוף חימום מיוחד לאקווריום הכולל טרמוסטט. שם כבר יתאימו לך את הגוף לפי גודל האקווריום ולפי סוג הדגים. בהצלחה. שנה טובה וחג שמח.

nypx

New member
חוץ מזה שנראה לי שאתה

טטגן אותם במקום לחמם אותם הטמפרטורה תהיה מאוד גבוהה

למעלה