שלום

SUPERWINNER

New member
שלום

נרשמתי השנה לקורס פסיכומטרי של קידום. במבחני אמצע שעשינו הממוצע הכיתתי היה נמוך בקצת מ-50%. אני לאורך כל הקורס חשבתי שהבעייה היא רק אצלי, אני חשבתי שאם אני מוציא בעברית 50% אז זה נמוך מהציונים של השאר כי אני שפוט פחות מוכשר. הסתבר לי שלא, אני לא היחיד. האם מדובר בממוצע נמוך? בהנחה שכן, האם יש קשר בין הרמה של המדריך לבין התוצאות ומה הסיכוי שהציונים ישתנו בצורה משמעותית? אני אשמח לשמוע מכאלה שעברו את הקורס של קידום על הנתונים של הממוצע לאורך הקורס. בנוגע לעברית למשל. אני ניסיתי לעבור על כל נושא שוב ולעבוד על פי ה"שיטות" של קידום. זה ממש לא משמעותי ולא משפר לי אפילו באחוז אחד. אני לא מבין איך הדרכי פיתרון של קידום אמורים להשפיע, למשל בהבנת הנקרא, פ.ט.ל, השלמת משפטים- אין אפשרות לעבוד על זה. לא הדרכי פיתרון ולא התרגול משפרים במשהו. יש לי הרגשה שהקורס לא נתן לי ולהרבה אחרים הרבה. כמה אחוזים צריך להוציא במבחן הזה כדי להוציא 500, 550 או 600? שאלה אחרונה. במבחן הראשון שעשינו הממוצע במתמטיקה היה 24%. במבחן מחצית הכי גבוהה היה 63% והשני 52%. נתתי לאח שלי בכיתה י', שנתיים מתחתי לעשות מבחן לדוגמה במתמטיקה על זמן. הוא לא למד את החומר הזה מעולם והוציא 56%(יותר המציון השני במבחן מחצית). האם זה עוד סימן לכך שהקורס הזה לא רציני, או שהוא פשוט כשרוני(האח)?

למעלה