שלום!

shellydeez

New member
שלום!

אני חדשה פה
אפשר להצטרף?

בלוגרית?

למה לא? ברוכה הבאה לפורום ספרי לנו אל עצמך.... ד"כ יש לך אחלה של בלוג אני אוהב ליקרוא בו ואת מוזמנת גם לשלי

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שני חדשים (או יותר נכון שתי חדשות) הגיעו היום, זה כנראה יום טוב במיוחד! כיף לראות אותך פה אצלנו, שלי, לכבוד הוא לכולנו
את כמובן יותר ממוזמנת להמשיך ולהישאר בפורומינו החינני

shellydeez

New member
לכבוד הוא לי../images/Emo13.gif

ולספר על עצמי? שלי, 20, רחובות, אוהבת ארוסמית , צריכה לקנות יותר דיסקים שלהם(מקוריים כמובן ללא שום ספק). וברגע זה עייפה והולכת לישון. לילה מצוין
ומעניין איך הגעתי לפורום....

SaintJohn

New member
כן, גם אותי מעניין איך הגעת לפה...

אולי אני אשאל את רוני, |אהממ|, עדי...
(מצטער, עדי, אני במצב רוח נבזי היום
)

SaintJohn

New member
אתה טועה, אלכס

בלבלת ביני לבין תומר ואם אני באמת מושחת, אז תומר הוא הרבה, אבל הרבה הרבה יותר מושחת ממני. אפשר אולי אפילו לבוא ולהגיד שהוא יפני.

לא

לתומר יש רק ניין ליבס יפני. לי יש חולצת אירו יפנית אם אני לובש אותה אז אני הרבה יותר מושחת, כי הוא משחיתה אותי

AeroTom

New member
ה-NL היפני הוא רק שחיתות קטנה באוסף

יש עוד כמה וכמה דברים אחרים ב-Collection שבגללם אולי אני מושחת או משוגע או חולה תלוי את מי שואלים...מבחינתי אני רק אספן רגיל ותמים של הלהקה וזה מה שעושים כשאוהבים (האהבה גם יקרה קצת לפעמים...) ואם מדברים על זה אין שום צל של ספק שהמושחת המרכזי פה הוא מר גיא גילאור הלא הוא Aeroguy שלנו,למי שיש טענות אלי שיבקר אצל גיא.הוא המושחת המרכזי והמלך הבלתי מעורער כמובן...

oritmagnezy

New member
ברוכה הבאה... גם אני דיי חדשה. בעצם

אני כבר מתחילה להיות ותיקה.... ונורא כיף פה....! אז את מוזמנת להישאר פה!!!!!!!!!!!!! ;)

"אני כבר מתחילה להיות ותיקה" ../images/Emo13.gif

בלי ליפגוע ותק זה מילה מאוד יחסית

SaintJohn

New member
ברור שזה יחסי

לעומתך אורית היא חדשה, אבל לעומת שלי אורית היא ותיקה כמו שלעומת דינה אתה ותיק, אבל לעומת תומר אתה חדש
בלי לפגוע כמובן

חחח

הייתי גם בהייד פארק תקופה ארוכה אבל אף פעם לא הצלחתי להירשם לאתר ההוא

למעלה