שלום

שלום

יש לי דררה אלבינו(הלבנה הזאת..) רציתי לדעת , מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמד אותם לדבר? ואיך מלמדים לדבר? חוזרים על אותו מילה כמה פעמים? אמ.. איך?

174M4R

New member
שלום

רציתי לישאול למה לכל החיות שבצבע לבן קוראים אלבינו??????? בעיקרון כדאי להתחיל מגיל כמה זיותר צעיר, אך הסיכוי שהדררה ידבר מגיל צעיר הוא נמוך. שיטות: כשאת ניכנסת לחדר תגידי: "שלום". כשאת מכסה את הכלוב תגידי: "לילה טוב". כשאת רוצה שהוא ירד לך מהיד; שימי את היד ליד שולחן או משהו ותגידי: "השם רד\י" נגיד אני אומר "סנופ רד". וכו וכו.......................(....)(.)(.) /.\ /____\

oshiii

New member
אלבינו זה לבקן בעברית..:)

בגלל זה:) לי למשל יש חמוסית אלבינו!:) אבל לשים לב יש חמוס לבן עם עיניים חומות? זה לא אלבינו.. אלבינו זה גם עם עיניים אדומות. לא יודעת איזה צבע עיניים יש לתוכי אלבינו\: ומגיל צעיר דברי איתו כל יום! דררות לומדים לדבר בגיל יותר מאוחר, בערך שנתיים שלוש.. אך צריך באמת לדבר איתו כל יום כדי שיתרגל לשפה. הדררה שלי למשל בן 5 חודשים ולמרות שאנחנו מדברים איתו כל יום ממש הוא החליט שהוא מחקה את הכלבה ועושה רעשים של כלב!:) וכשאת נכנסת לחדר ואומרת שלום כמו שזה שלמעלה אמר לך אימרי ביחד את השם שלו.. למשל אני אומרת "שלום טבסקו, מה שלומך טבסקו" וכו'.. :)

למעלה