שלום ,

osnatiii

New member
שלום ,

לפני כשנתיים אבי ז"ל נפטר לנגד עיני שעות ספורות לפני מותו הייתי אני והוא יחדיו וראיתי את נשמתו יוצאת ממנו קשה לי לתאר במילים מה ראיתי אך תמונה זו לא יוצאת מראשי , ולעיתים אני שואלת מדוע אני , למה רק אני ראיתיז ו ? האם את ם מכירים את הסטואציה שדברתי עליה , ומה זה אומר לגבי , ומה אני אמורהלעשות?.

arlot

New member
שלום לך../images/Emo23.gif וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אולי זה הזרז לגדילה והתרחבות המודעות שלך , מודעות לגבי משהו שלא היית ערה אליו לפני המעבר של אביך ,לכל דבר יש סיבה ואפילו כמה סיבות ואני בטוח שלא סתם היית ברגע החשוב הזה ,סביד להניח שזה היה חוזה בינך לבין אביך והוא הסכים לשמש לך זרז במותו ,מוות הוא רק מעבר והתפתחות והוא יכול להיתפש כמתנה לאלה שיודעים להפיק ממנו את התובנות הנכונות . יבוא יום ובו תיפגשו באהבה גדולה מאוד , זה קשה כשהם עוברים לנו כך ללא הודעה מוקדמת ,אך למרות כל זאת נשארים קרוב מאוד ואפילו יותר מבעבר.
דברי איתו זה עוזר ,תבקשי ממנו הבהרות ,את תתפלאי אייך התשובות באות ממקומות שלא חשבנו עלייהם בחלומותינו הדימיוניים ביותר . בהצלחה

קיימת האמרה

'תהה נשמתך צרורה בצרור החיים וזכורה לעד לטוב' אולי יש נטיה במשפחתכם 'לדבר עם המנוח', לבקש דברים מהמנוח, לחלום את המנוח וכן הלאה. כאשר ראית את יציאתו ראית כי הכל נמחל לו ויש לו אולי מקום בצרור החיים בלי צורך לחזור ולכן הבקשה השקטה שלו ממך עשויה להיות - אל תתני להם להפריע לי את מנוחתי, כבר אינני כאן. בנוסף זה בא להביא לך נוחם כדי שתראי שהוא יצא באור לטובה. תבורכי אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifמסכימה לחלוטין../images/Emo45.gif

Sensei

New member
I am new here

I would like to answer your question. Everything that happens to us is a catalist for further life situations.Every second of life is a lesson for future seconds of life. When something happens to us ,we are given the opportunity to learn what our lives are meant to be.We must open ourselves to ask WHY this is happening and to try to find OUR OWN ANSWERS.Our answers are within reach ,otherwise we would never have experianced what we experianced.In this case when someone close passes away we are to ask ourselves endless amounts of questions about the relationship we had with this person.The commitment I had to him and the commitments I may still have to this person. WE are given the clues,all we have to do is open ourselves to what exists around us and to find the answers. Many things happen which we find hard to explain in life.We must accept these experiances as they are -experiances.However these experiances are mainly occuring inorder to allow us to further study our life experiances and the meaning to our lives.There is HASHGUCHAH PRATIT ,and each persons lives have a meaning and direction and we must find our way through life by studying our life time experiances and trying to find the WAY that is right for US. OF course this means there is a POWER a supreme power which is helping us find our way..It would make sense to try to find out who and what this supreme power is and what he wants of us. Shimon​

למעלה