שלום!

SoulfulSpike

New member
שלום!

אני חדש בפורום (הייתי נכנס קודם לכן אם לא הייתי בריתוק בבסיס) וראיתי את כל הפרקים של שתי העונות הראשונות של המגן ולדעתי זאת הסדרה הכי טובה שראיתי בחיים שלי (חוץ מ"באפי" ו"אנג'ל") ורציתי לשאול למה בסוף העונה השנייה כשהסטרייק טים עמדו והסתכלו על הכסף היה להם פרצוף של תשעה באב?

boolbool boy

New member
תשעה באב...?

לפעמים, אנשים שמקבלים שכר לא מי יודע מה גובה, ורואים ערמת דולרים שיותר גדולה מבניין של 2ק קומות ועוד בידיעה שהכול שלהם מקבלים קצת הלם קטנטן ומנסים להקל, אני בטוח שאחרי כמה שניות הם מתאפסים ומתחילים להשתגע מרוב שימחה...

fire storm

New member
איזה מזל!

רציתי גם לשאול שאלה שקשורה לסוף של הפרק, אחשלי הפריע לי ולא ראיתי משהו אבל אני זוכר איזה מישהו, נראה לי ג'וליין, שירו בו והוא שוכב מדמם על הרצפה, אז מה קרה לו אם זה באמת היה הוא?

SoulfulSpike

New member
כן, זה היה ג'וליאן

אבל לא נראה לי שירו בו אלא רק פיצצו אותו במכות עם צינורות ומקלות. נראה לי שאלה היו שני השוטרים ששמו את התמונה של ג'וליאן בתחנת המשטרה ופוטרו יחד עם דני ובטח כמה חברים שלהם.

ofrasch1

New member
לדעתי

פרצוף התשעהבאב (שגם הטריד אותי מאוד) נובע מכך שירד להם האסימון באופן סופי, שזהו, הם שוטרים מושחתים, עבריינים לכל דבר. היי קארפט...

boolbool boy

New member
או ש...

הכסף מזויף, או שהוא דולרים, או שחיזרים נמצאים מעלהם ולא רואים אותפ פשוט (סתאאם סתאאאם)... בקיצקיצר - הכול נדדע ביום שבת!

fire storm

New member
תודה כולם.

אני גם פיספסתי חלק נכבד מהעונה, אז תגידו לי בקצרה מה קרה בעונה מאז ארמדיו, הכי מתומצת וקולע שאפשר.

boolbool boy

New member
אוקיי הינה מה שאני זוכר:

ארמדיו נדקר למוות ע"י אחד שעבד איתו פעם, זאתי הסיבה שדני מפוטרת, האשימו אותה שהיא לא שמה לב לכזה גודל של סכין בחיפוש על הבנדם. ויק וכולם שודדים את רכבת הכסף בהצלחה. אסוודה נבחר למועצת העיק ומעכשיו קלודט בתפקיד הקודם של אסוודה.

אסף אא

New member
כשהצוות עצר את ראש המאפיה

הארמני (אם זכור לי נכון - אם לא הארמני, זה לא משנה), הם קיבלו מידע על רכבת כסף שיוצאת מפרמינגטון כל חודשיים. הם החליטו לא לספר על זה לאסוודה, ולגנוב את הכסף לעצמם. אחרי הרבה זמן, שינוי מקום ושינוי תוכנית, המבצע יצא לפועל והם גנבו את הכסף (מדובר בכמה עשרות מיליונים אם זכור לי נכון). זהו, הם "ביקשו" ממלבין-כסף בתחום הנדל"ן להלבין להם את הכסף - דבר שייקח כמה שנים כמובן.

2qt2b4go10

New member
מה אתם מחרטשים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ארמדיו החליט להסגיר את עצמו ולספר את הכל...כדיי לדפוק את מאקי.. מאקי חשב שזה הסוף שלו.. ובגלל זה השותפים שלו החליטו לעזור לו ונתנו לאחד העצורים שהיו בתא עם ארמדיו סכין ושירצח את ארמדיו (בתמורה הם יעשו איתו קומבינת והוא יצא אחלה בחלה מהעיניין..) וכך קרה...ארמדיו נירצח....והשוטרת (שכחתי איך קוראים לה) פוטרה.... בקיצוצים שאסוודה נאלץ לעשות פוטרו גם השוטרים שתלו את המודעות על ג'וליאן שהוא הומו וכו'...הם כתגובה החליטו לארוב לג'וליאן וכשהוא יצא לזרוק ת'זבל בלילה עשו לו "שמיכה" ופיצצו לו את הצורה...! הילד שלו מצא אותו..
תמונה להמחשה----->זה ג'וליאן---->

just me2

New member
הסיבה שארמדיו הסגיר את עצמו

היא שהוא פשוט קלט את צוות ההסתערות סוגר עליו והוא ידע שהם רוצים להרוג אותו. הוא אמר לויק שיגיד לרוני שלא יאשים את ארמידיו, והוא בתמורה לא יאשים את ויק. כמובן שויק לא הסכים וקרה מה שקרה..

henav

New member
גם בארה"ב היתה מהומה רבה על לא דבר

בקשר לפרצוץ ההמום שלהם בסיום העונה השניה... וגם אני כמו כולם חיכיתי לראות מה פשרו בתחילת העונה השלישית, לצערי לא באתי על סיפוקי ואין ממש תשובה למבט שלהם. אני אישית כשראיתי את פרק הסיום בפעם הראשונה הייתי בטוח שתפסו אותם או משהו, ופשוט לא מראים את זה בפריים. אבל לפי דעתי הם פשוט היו המומים שהם הצליחו עם השוד אחרי כל מה שעבר עליהם, וגם הם נבהלו ממה שעכשיו הם יודעים שהם מסוגלים לעשות. תהנה מהעונה החדשה..

SoulfulSpike

New member
תודה, ואני באמת אהנה מהעונה

רק חבל שבכל עונה יש רק 13 פרקים...

Moralida

New member
כי תחשוב על זה

אם היה לך המון המון כסף, ממש כמו לביל גייטס, אבל לא היית יכול להשתמש בו בכמה שנים הקרובות ?

Carpet Crawler

New member
אז אולי תשמח לדעת ש...

בעונה השלישית יש 15 פרקים, וכך יהיו גם בעונה 4.

just me2

New member
לא כזה מסובך

כנראה הם פשוט הסתכלו על כל הערימה של הכסף והאושר התערבב עם התדהמה ויותר מכל - רגשי אשמה כנראה. אולי הם סוף סוף קלטו מה הם עשו וכמה הם התאמצו רק בשביל כסף. הם עשו חשבון נפש, או משהו כזה.. בכל מקרה, מישהו יודע על כמה כסף מדובר בערך? מה שהיה על השולחן זה היה כל הכסף או רק קופסא אחת?

למעלה