שלום

L M A E

New member
נו,,

קדימה להתעורר לצאת מהמיטה להתמתח זה חשוב אגב..גאון מי שהמציא את ההתמתחות!!!!! וקדימה להקליד:))

L M A E

New member
אוקיי...

אתם לא מתעוררים אז אני סתם אכתוב לי פה מה שבא לי:)

L M A E

New member
היא...

פקחה את עיניה הדבר הראשון שנגלה לעיניה היה רקיע כחול ספיר מסביב, מאופק לאופק התגלגלו גבעות של דשא ובינהן פרחי בר זעירים ונוצצים היא התמתחה, והאדמה החזירה לה עיסוי מכף רגל ועד ראש מתחתיה הייתה פרושה שמיכת קטיפה ארוגה חוטים של זהב ולבן והיא כבר לא לבשה שמלה צחורה במקומה חבק אותה אריג כהה הרבה מעבר לשחור הוא נצמד לחמורי גופה זרוע כוכבים של אבק יהלומים כך גילתה עוד ועוד כוכבי יהלומים רחוקים, עמומים יותר עד שלא הצליחה לראות נקודה בגלימה כולה שלא הייתה אור לבסוף ביקשה וגופה ציית לה שפתיה נענו לה המילה הראשונה שהשמיעה "יפה"

L M A E

New member
היא...

פקחה את עיניה הדבר הראשון שנגלה לעיניה היה רקיע כחול ספיר מסביב, מאופק לאופק התגלגלו גבעות של דשא ובינהן פרחי בר זעירים ונוצצים היא התמתחה, והאדמה החזירה לה עיסוי מכף רגל ועד ראש מתחתיה הייתה פרושה שמיכת קטיפה ארוגה חוטים של זהב ולבן והיא כבר לא לבשה שמלה צחורה במקומה חבק אותה אריג כהה הרבה מעבר לשחור הוא נצמד לחמוקי גופה זרוע כוכבים של אבק יהלומים כך גילתה עוד ועוד כוכבי יהלומים רחוקים, עמומים יותר עד שלא הצליחה לראות נקודה בגלימה כולה שלא הייתה אור לבסוף ביקשה וגופה ציית לה שפתיה נענו לה המילה הראשונה שהשמיעה "יפה"

L M A E

New member
גם

גם מלאך עוצם עיניים מזיל דמעה מענני השמיים מנסה לומר,,מנסה לשאול מה נועד לקרות? מה צריך לראות? מהו הנסתר שלא מתגלה? היכן המקום? מה שצריך לבוא יבוא עם הטוב והרע שבו אור קטן יאיר האור שמפיץ ליבך רק לגעת המלאך צריך ואז המלאך יבין הכל שיהיה בליבו מספיק מקום גם המלאך יכול

mr_lonely

New member
מבט עיניים

מלאכים שותקים בשמיים, אין להם צורך במילים. די להם במבט עיניים, כפי שמביט אני בך הרגע, צולל במערבולת חושייך.

mr_lonely

New member
מבעד לצעיף צחור

כל כך יפה כהשראה למכחול, עורך מבהיק ברקע הכחול. ירכיים חשופות מבעד לצעיף צחור, כבר ערב, בחוץ הכל שחור. שומע נשימתך המרוגשת, שדייך נעים בקצב נשימתך, מערפלת מבט בעינייך, לשונך מרטיבה שפתייך. חושבת, לו לקח אותי, כחומר ביד היוצר .. לו רק אהב אותי כאיוושה קלה ברוח...

L M A E

New member
L M A E!

רועדת ונרגשת עטפה אותי בזרועותיה חשתי את עוצמת ליבה כדהירה גופה הרועד אל מול גופי המתרגש אל מול גופי המחפש כתינוקת אוחזת לא מרפה אוחזת ממלמלת הרגשתי חום והתרגשות גופי רעד דמעותיה בעינייה זלגו כאילו רצתה לומר לא יכלה שתקה, אבל דיברה ודיברה בסתר ליבה בעוצמת גופה בדמעותיה בגניחתה המצמררת אחזתיה בעוצמה גוף לגוף כמו גוף אחד אל גופי המתרגש אל גופי המבקש ספרי ילדה ספרי נערה ספרי אישה עטפתיה בחום גופי היא ספרה בשפת גופה אני,,

mr_lonely

New member
אל תכלאי נפשך

אל תכלאי נפשך בתיל. מיתרייך נוגנים, שפתותייך אומרות שירה. חצי עולמות מאפלולית עינייך לעיניי מעמקי לבך לליבי, אך אנא... אל תכלאי נפשך בתיל...

mr_lonely

New member
שבת שלום ! אולי עדיף שנשתוק

מרגליות את מפיקה כששקט כאן...אולי אעלם שוב...

mr_lonely

New member
שששש....

בואי נחזור לשם בשקט...ראית איזה יופי היא כותבת ?

L M A E

New member
מיואשת יקירתי

שבת שלום לך התגעגעתי אלייך}{ מה שלומך יקירתי?

L M A E

New member
לא עוד!

עכשיו עצובה ורוצה לדבר אין לי עם מי קשה לי ואין אפחד משתדלת לא לבכות הדמעות זולגות מבלי שארצה הלילה ארוך לבד עם עצמי במיטה חושבת על חיי לא עוד! אקח את הדברים אחרת איהיה יותר שמחה בחוץ חושך אבל בליבי אור גדול תמיד יש סיבה להיות מתחת לפיסת שמיים יש חלקה אחת קטנה שהיא שלי ורק שלי בצד אחד ,,הכל חושך ועם כל מה שעובר עליי בוחרת בצד השני,,אור

mr_lonely

New member
הזמן עושה אותך רכה

הזמן עושה אותך רכה ואת עורגת, ידייך פרושות קוראת אל הישימון, אל המדבר הצחיח. הזמן עושה אותך רכה ואת אוספת פנייך, אל נא, אל תאספי פניך האירי פנייך אל החיים.

למעלה