שלום,

shipper heart

New member
חחחח תר איזה התפרעות!

חחחחחחחחחח טוב דבר ראשון- מה שאני אמרתי זה כי יש לי בעיות נפשיות עם מאק... אני כועסת עליה כל הזמן...מסיבות כאלה ואחרות....(אני לא מוכנה לקבל שהיא לא אוהבת את בוני!!! חולת נפש....
) אבל בתכלס כמו שאמרת מגיע לה הרבה ריספקט... וסתם כדי להבהיר משו- אם היא לא הייתה אפחד לא היה צריך להציל את הארם אחרי ההתרסקות שלו כי זה לא היה קורה!! LOL לא שלא נהניתי לראות את הארמי עם זעזוע מוח, לא זוכר את רנה ואחרי זה עם החתך מעל העין אבל בינינו כל זה לא היה קורה בלי מאק... הייי גו מאק!! חיחיחיחיחיחיחיחי

harmless

New member
למי אין בעיות נפשיות ?חחחח../images/Emo58.gif

אני מבינה אותך חחח במוקדם או במאוחר עם המזל שלו עם מטוסים הוא היה מתרסק בכל מקרה!!! חחח אגב קראת שכנראה הפרק שאין לנו מידע עליו זה הפרק הראשון????? זה בהחלט יוכל להסביר הרבה דברים! אולי באמת יגידו לנו מה לא בסדר עם מאק כבר בפרק הראשון וגם יתנו לנו הסבר למה הארם מרגיש שהוא יכול להתקדם הלאה עם אליסיה! ואולי באמת יתברר שוואב חי איפשהו חחחחח וואי איזה מתח! אף פעם לא היה פרק פותח אותה בלי ספוילרים בכלל!!! חחחח זה הולך להיות יום כיפור ארוך!!! אוי והארם צולע עם החתך מעין העין אווווו

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif דווקא זה הולך להיות

יום כיפור מאוד קצר
ו-כן אני מניחה שהוא היה מתרסק...אבל לא בנקודה ההיא חחח אולי זה לא היה מעל האוקינוס
לא, לא קראתי את זה...יופי חח...חוצמזה שאם אנחנו עדיין מאמינים לדייויד (ואנ'לא יודעת אם כן או לא
) הוא אמר בראיון לET שכל הקליפים שהראו בH&F יפתרו בH&F2 או איך שהחליטו לקרוא לפרק הראשון... *הקליפים שהיו? הארם ומאטי מאק ומה שיש לה מאק והארם ווב נכון? או שבמקום מאק והארם יש מי יהיה הJAG החדש? אבל זה לא הגיוני כי את הJAG החדש אנחנו לא רואים כנראה עד 1005...* הלוואי ואפשר להאמין לו חח.... אוףףף אני רוצה כבר לראות את זה!! *אני יודעת לגבי הארמי צולע ועם החתך מעל העין
חחח כמו שהיה לדאג עכשיו...אבל להארמי יותר מתאים
*

harmless

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שאת הג'אג החדש יראו בפרק הראשון כבר. כאילו הוא כבר נבחר אבל עדיין לא נכנס לתפקיד ובגלל זה סטורג'יס הוא האקטינג ג'אג בינתיים!

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif אבל יש את כל הסיפור הזה

ב1004 או 1005 אם הקולונל ההוא.... אנעארף לוידעת...

shipper heart

New member
אני מוחה בצורה תקיפה!!

מה זה צריך להיות שבכל הVS של עונות 8-9 (VS 3-4) לא היה אפילו פעם אחת GSW HARMY?!?! מה זה צריך להביע לעזאזל?! חחחח אם ואלרי הייתה מסיימת את הפרק שלה בקטע של for what it's worth i love you too ונותנת לאירוגירל לעשות את הקטע של הנחיתה, גם אם לא היה GSW HARMY היה לנו HOSPITALIZED IN A VERY BAD SITUATION HARMY!!! חחח כמו שצריך! מה זה הוא יוצא עם שריטה וחצי?! ארגג חארות חח... בVS של עונה 8 לפחות היו קצת דברים יותר רציניים אבל זאת עונה הרבה פחות טובה, מעונה 9 מכל הבחינות... אוףף חחחח

harmless

New member
בעונה 8 (נראה לי ) היו את הפרקים

של הארם והטומקט שהם מצילים את המטוס שמאק נמצאת בו- איזה פרק בן זונה נכון??? בהחלט פרק מעולה!! לא סגורה על מה זה GSW חחחחח דווקא ה- VS של עונה 2003 הרבה יותר משל 2004! לפחות עד הפרק של אירוגירל- היו הרבה פרקים לא מענינים אולי חוץ מהפרק הראשון. כאילו בקושי היו שם חקירות

shipper heart

New member
חחח של עונה 9 היו את הפרקים של

אירוגירל ושל ואלרי עם הטומקט כשהארמי מציל את המטוס של מאק.. פרק חבל על הזמן!!! את צודקת. 2003 העונה הכי טובה חח (זאת זאת עם המטוס
) ... GSW=gun shot wound... זה מה שקורה כשרואים יותר מדי אי.אר.... מתחילים להבין את השפה של הרופאים ולדעת למה הם מתכוונים בכל מונח.. חחח חולני אני יודעת אבל מה לעשות? הפרק של manette היה דווקא פרק נחמד (בVS2004) והפרק הראשון היה נחמד ושל אירוגירל ושל זאת של לפני זה לפחות היו חקירות אז זה היה פסדר.... אבל סך הכל של 2003 העונה הכי טובה.

Nushi G

New member
בנות, ריגשתן אותי...אני כל כך אוהבת

את הדמות של מאק שזה לא ייאמן, ואני שמחה שסוף סוף פעם אחת ולתמיד אנחנו מראים כמה אנחנו אוהבים אותה.
היא פשוט ענקית!
kick-ass marine מהסרטים!!!
ועכשיו לכל שאר הנושאים שהטרידו אותי בזמן האחרון... *צר לי שלא הייתי פה בזמן האחרון. חזרתי מארה"ב, ישר יומולדת והבלאגנים הכרוכים בזה, ובשבוע האחרון הייתי ב"סיבוב הופעות" אצל המשפחה בדרום. אני אשתדל להראות יותר נוכחות בחודש שנשאר לי עד הגיוס... *סוז ותר, מחר הכנפיים יכנסו לדואר... אני מבטיחה!
*ומשהו חשוב... מתוקף העובדה שהחל מה-26 בספטמבר אני לא בבית חוץ מסופ"שים, יש לי בקשה גדולה, ואני אשמח אם מישהו ייענה לה...
אני פשוט אמות ממחסור ב
ים, אז אם לא קשה לכם לארגן איזשהי רשימה שלהם וגם של כל מה שהלך בכל פרק שישודר בארה"ב של עונה 10 ולשלוח לי את זה במייל או משהו פעם בשבוע, I'll be forever greatful...
בכל אופן, מתה על כולכם!!!!

harmless

New member
כן אבל היא עדיין סתומה חחחח../images/Emo8.gif

אין לי בעיה לעשות את זה - אבל אני לא יודעת מה יהיה המצב ברגע שאני יתחיל ללמוד! אם יהיה לי זמן אז בכיף ! חחחח אם לא יהיה לי זמן גם אני אצטרך ספוילרים מרוכזים כמוך ! חחחחחח

למעלה