שלום,

harmless

New member
חי בפורומים אחרים כנראה שהוא בחרם

על הפורום הזה או משהו כזה חח אין לי מושג

אמיר72

New member
למה להשמיץ ?

זה שלא כתבתי פה כמה ימים זה לא סיבה להרוג אותי ... אני לא בחרם, פשוט לשרשורים נוטפי הדבש של "בונבוני" אין לי, כידוע, מה להוסיף. גם הייתי קצת עסוק לאחרונה בערבים מסיבות שונות כך שלא יצא לי להגיע לצ'אט, ושכבר הגעתי - לא היה אף אחד. סוזי - לא שכחתי ...

harmless

New member
מי משמיץ או הורג????

ודווקא פיספסת דיונים ממש מעניינים שאף אחד מהם לא קשור ל"בונבוני"!

אמיר72

New member
איפה פספסתי ?

אם פה - אני קורא כל הזמן. כמו שהפורום נראה לא פספסתי כלום. אם בצ'אט - סורי, דברים קצת יותר חשובים.

harmless

New member
זה היה פה - לא חושבת שבכלל

היינו בצ'ט מאז הפעם האחרונה! למשל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=903&msgid=37232640 השרשור הזה בעיקר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=903&msgid=37309044 דיונים על ספוילרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=903&msgid=37345539 אל תגיד סתם- אולי זה לא דיונים על מטוסים אבל זה בהחלט דיונים מעניינים וזה בהחלט לא דיונים על כמה טוב הארם נראה במדים או מחוצה להם!

אמיר... זה ממש לא בסדר....../images/Emo13.gif

בשבוע וחצי האחרונים היו פה דיונים יפיפיים על הסדרה עצמה ובקושי בכלל דיברו פה על דיויד או מישהו אחר.. דיברו פה על ג'אג נטו... אני מקווה שבאמת קראת את כל ההודעות שהיו כאן כי בקושי היו פה דיונים על שטרודלים בונבונים או כל מיני דברים אחרים....אז אמיר!!!!!!!!!!! אל תהיה רע ותזלזל בכולם על מה שהלך פה.... ועוד משהו.. אם לא שכחת אז לאן נעלמת? קראתי לך אותו יום שהיית פה לצאט אבל נעלמת... אז אני עדיין במתח...
חוצמזה.. אתה יודע- השבוע היה לי לגל דיבור על הארכיון שלנו.. משנו לב שאתה -כמונו- בין הראשונים פה! אז לא סתם אתה אמיר 72 הנודע פה גם בשם "זקן הדור" חחחחחחחחח
..... אתה באמת פה מההתחלה! (למרות שבזמנו היית רק שר לעניני הסברה ..חח אם אתה מבין למה אני מתכוונת...
)

אמיר72

New member
לא לקחת אותי כ"כ ברצינות

לא מזלזל, אבל התקף התמונות המטורף פה בימים האחרונים לא ממש ריגש אותי, מה לעשות. לא יכולתי להגיע לצ'אט, חלק מסיבות טובות וחלק מסיבות רעות. ולעניין היותי זקן - טוב, כשאני רשמתי פה אפילו אלעד עוד לא היה מנהל, היה מנהל "זמני".

אה.... אבל אמיר!!!! זקן זו מחמאה!

גם אני "זקנת הפורום" ואני גאה בכך! ו... מעבר לתמונות שהיו פה( שהיו משורשרים לשרשורים בפני עצמם...) היו שרשורים ארוכים בעניני ג'אג בלבד.
ועוד משהו קטן...לגבי "לא יכולתי להגיע לצ'אט, חלק מסיבות טובות וחלק מסיבות רעות"
אני מקווה שהכל בסדר איתך .... בכל זאת.. עדיין דואגים פה...

harmless

New member
אגב השרשור תמונות שהיה פה היה

הראשון במשך הרבה מאוד זמן! השרשור האחרון היה בעמוד השלישי!!!

פילומנה

New member
תודה תודה תודה. מבטיחה לעקוב אחרי

הפורום. ואכן מגיע להארם קצת ריספקט וגם ל מאק אבל קצת הומור עדיין לא פוגע באף אחד נכון????????? וחץ מזה הכל מאהבה וגעגועים.

shipper heart

New member
בינינו למאק לא מגיע ריספקט אבל נרד

מזה... חחח
אין מצב שהארם סתם התחיל את המערכת יחסים עם אליסיה... תר אנ'לא יודעת אם זה בגלל התאוריה שלך או בגלל משו אחר אבל אין מצב שמאק אמרה לו שהיא צכה שהוא יהיה איתה או משו בסגנון והוא אמר לה לא או שהוא אמר לה כן ואחרי דקה וחצי הלך והתחיל מערכת יחסים עם מישי אחרת... פשוט אין מצב.... מאק אמרה לו משו...אנעארף...אין לי מושג מה אבל זאת אשמתה! זאת חייבת להיות אשמתה
לא ברצינות...דחתה אותו? אמרה לו שיש לה מחלת מין?! (
) אין לי מושג אבל היא עשתה משו... אני אגיד את זה שוב- לא נראה לי שאחרי כל השנים האלה שTPTB עבדו על לבנות להארם את האופי שהוא תמיד שם בשביל החברים שלו ושהוא מונע על ידי שני דברים- הנאמנות לחברים והנאמנות למדינה (לפי באד black jet 410) הם יבואו פתאום בעונה שהיא כנראה האחרונה ו...ירסקו את זה לחתיכות... פשוט לא נראה לי....

harmless

New member
היי גם אני אומרת שאין מצב!../images/Emo58.gif

אבל לכי תדעי אף אחד גם לא חשב שמאק באמת תהיה עם וואב. חחחחח כולם חשבו שהם עובדים על משימה סודית ביחד או משהו. איזה אכזבה זאת הייתה!!! זה באמת לא נראה נכון להרוס עכשיו את הדמות של הארם וזה גם ממש לא נראה מתאים להם לעשות את זה במיוחד שהוא נחשב לפוסטר בוי של הנייבי! אבל בואי נאמר שהם מאוד אוהבים להפתיע חחח אני מאוד מקווה שזה משהו בסגנון התיאוריה שלי כי כולם יוצאים בסדר ממנה! וכולם נשארים נאמנים לדמויות שלהם! בכל אופן לא נדע עד שלא נראה. אני בספק שנדע גם כשנראה אבל זה ככר סיפור אחר חחח! אגב יש כאלה שחושבים שההוא מהקטע שהראו ב- ET זה סיימון. אם זה אכן סיימון אולי הוא זה שאומר לה שוואב חי....בכל אופן אני עדיין בספק אם נדע משהו מהפרק הראשון, אבל בהמשך אני מקווה שזה יהיה קצת יותר ברור!

harmless

New member
טוב משום מה אני קצת במוד הגנה על

מאק! למאק מגיע הרבה מאוד ריספקט! היא התגברה על כל הקשיים שהיו לה בחיים ויצאה עם היד על העליונה! היא קצינה בדרגה גבוהה - מארין אופיסר- לוטנט קולונל! עורכת דין מצליחה אחת מהטובים ביותר שיש בג'אג! chief of staff of the JAG! בקיצור אף אחד מאיתנו לא היה מסוגל להתמודד עם כל מה שהיא התמודדה ועדיין להיות מצליחים כמוה! היא חכמה, קיק אס ובן אדם טוב, וגברים מוצאים אותה מושכת. והכי חשוב הארם אוהב אותה!!!! אם הוא נותן לה ריספקט מי אנחנו שלא?! ביננו היא צריכה טיפול פסיכולוגי אחרי כל מה שעבר עליה! כל כך הרבה דברים בפרק זמן כל כך קצר , היו שולחים את כולנו למחלקה הסגורה הקרובה ביותר! הייתי רוצה להיות מצליחה כמו מאק! הדבר היחיד שיש לה בעיות בו זה הבחירה בגברים! אותו הדבר אפשר להגיד גם על הארם! (בי בראש שפוי מי היה בוחר באנני או ברנה??????) חוץ מזה שאם אני הייתי עובדת עם הארם ולא היה קורה ביננו כלום במשך כל כך הרבה זמן גם אני הייתי משתגעת! אני בכלל בשוק שהיא בכלל מסוגלת לתפקד כשהוא בסביבה! ובואו לא נשכח שאם היא לא הייתה בסביבה גם הארם לא היה! בהחלט מגיע לה ריספקט על זה שהיא הצילה אותו כמה וכמה פעמים! וואי חחחחח המכה בראש שחטפתי אתמול כנראה התחילה להשפיע! חחחח צחוקים בצד אתם יודעים שאני צודקת!

harmless

New member
ועוד משהו כל מי שמצליחה לגרום|ספויל

להארם לעזוב את הנייבי ואת המטוסים היקרים שלו, לשלם על טיול לדרום אמריקה מכספו האישי, וללכת לטייל בארץ זרה שהוא לא יודע את השפה רק בשביל להציל אותה בלי לדעת אם היא עדיין בחיים בכלל מגיע לה ריספקט! חחחחחחחח באמת התחרפנתי!!!

../images/Emo45.gif נכון, תר , הדמות של מאק היא

לא רק גדןלה, אלא היא ענקית! הטענות שלנו אליה הם אך ורק בגלל מה שהיא עושה להארם לאורך עונה 9! לא על משהו אחר! מאק היא תותחית, ענקית בבית משפט ענקית מחוצה לו. היא פשות דמות שראויה להערצה- ולראיה בסקר האחרון שלנו נתתי את הקול שלי לקטע של מאק עם אבא שלה רק בגלל האומץ והגדולה של הדמות שלה! הטענות הן, שוב, אך ורק בגלל עונה 9 שבה היא לחלוטין מתעלמת מהרגשות של עצמה כנראה.... אפחד לא אמר שום דבר על הצדדים הנוספים שבה... אני מוכנה לשים כסף על כך שלא תמצאו אף אחד בפורום הזה שלא אוהב אותה....

harmless

New member
חחחחחחח סוז אני לא יודעת מה עובר

עליי אבל יש לי הרגשה שאני מביעה כל הזמן דעה נוגדת רק בשביל להתווכח! אולי באמת בסוף יצא ממני עורכת דין! (הארם ישמור חחח)

כן... רק שאני לא הבנתי משהו אחד

ממה שרשמת מקודם... למה התכוונת שאמרת שהארם לא היה בסביבה אם מאק לא היתה? לא..לא בדיוק הבנתי את הקטע או את הקשר...

harmless

New member
התכוונתי לזה שהארם היה נפגש עם

העולם הבא אם מאק לא הייתה מצילה אותו למשל באפגניסטן או כשהוא התרסק באדריפט או בטיולים שלו לרוסיה וכו' - לא חסר דוגמאות!

כן.. מצד שני גם אם הוא לא היה מציל

את האס מארין הקטנצ'יק שלה בכמה מקרים קטנטנים.. פיצים ממש גם היא לא היתה מי יודע מה בסביבה לא?

harmless

New member
כן בהחלט אבל לא זאת הייתה ../images/Emo58.gif

הנקודה פה- אני דיברתי על מאק לא על הארם! אם הוא לא היה בא אחריה בפראגווי למשל- היינו מוצאים חתיכות שלה ברחבי דרום אמריקה!!! אני נתתי דוגמאות בקשר אליה כי רציתי להעביר נקודה מסוימת!

למעלה