שלום...

Snoopyz

New member
שלום...

אני מצטרף חדש לפורום,כי אני---->חסר עבודה גם כן משבוע שעבר. לא לא פיטרו אותי,אני פיטרתי את עצמי בגלל שהאנשים בעבודה האחרונה שלי,היו ממש מזוועים. בכל מקרה,רק עכשיו שמתי לב,שעד עכשיו אף פעם לא פוטרתי,אלא אני היתפטרתי מיוזמתי,בגלל סיבות כאלו ואחרות..(עבדתי בשירות לקוחות,מפעל,שמירה,וכו...) האם זה בסדר?? עכשיו אני במצב שאני מחפש עבודה בחצי משרה(אני מתחיל לימודים עוד מעט),ואני לא יודע איזה סוג של עבודות בד"כ הן חצי משרה,האם למישהו יש רעיון???? תודה מראש.

קודם כל ברוך הבא../images/Emo24.gif

ואני מקווה שתהנה בפורום ולא תנטוש אותנו מהר
. כן ,אם ממש סבלת והרגשת שעושים לך עוגמת נפש אז לפי דעתי עשית טוב בכך שהתפטרת כי יש גבול לכמה שאפשר לסבול בשביל כמה גרושים. לגבי עבודות בחצי משרה-יש הרבה מאוד,תלוי במה אתה מחפש?האם משהו מיקצועי/כללי?האם אתה אקדמאי?תעזור לנו בכדי שנוכל לעזור לך!
אירנה מסלרסקי יועצת תעסוקה

Snoopyz

New member
אוקי אז ככך...

ראשית,תודה על התגובה הנחמדה שלך. אז ככה,אני עדיין לא אקדמאי,אני חייל משוחרר. בעיקרון אני מתכנת,אבל אין לי שום תעודה,או תואר,אז זה לא נחשב. אני מוכן לעבוד בכל תחום,חצי משרה... העבודה האחרונה שהיתה לי ,שהיתה קשורה באבטחה,היתה מזוויעה. היחס של האנשים היה גועלי,וגם שעות העבודה היו ממש לא הגיוניות!!

אגב,

גם אני לא סובלת אבטחה ושמירה,ובעיקר בגלל העובדה שבצבא "טחנתי" שמירות וריתוקים על ימין ועל שמאל.וריתוק היה גורר עוד ריתוק וכו'.כל הבנות היו יוצאות הבייתה ורק אני הייתי נותרת מרותקת בבסיס.והכול בגלל הרס"ר הקפדן וה*** שהיה לנו ביחידה. ומאז החלטתי:לשמירות אני לא מתקרבת!!! אירנה מסלרסקי יועצת תעסוקה

Snoopyz

New member
אני מתגעגע לצבא...חחחח

היה לי שם כיף,דווקא אני מאוד אוהב שמירות,אבל לא שדוחפים אותי לאבטח בקניון!!! לא היה מזיק לי לאבטח באיזה חור חצי משרה,אבל אין לי מושג איפה למצוא את זה.... אני מאזור נתניה...ואני לא נייד (אין רכב) ככה שאני לא מתכוון לצאת מהאזור כדי לעבוד. סה"כ משלמים מינימום..וגם שאומרים "זה כולל נסיעות" אז לפי הניסיון שלי או שזה לא כולל או שזה כולל 5 ש"ח ליום...נו באמת!!!

../images/Emo132.gifתשובות../images/Emo127.gif

הם מחוייבים לשלם לך נסיעות,הלוך וחזור.
יש מקומות(מעטים מאוד) שמגבילים את סכום הנסיעות ל10.4 אבל בחיים לא שמעתי על 5 ש"ח ליום.זה פשוט לא מספיק אפילו לנסיעה בכיוון אחד!
בבקשה-תנסה את קישורי הפורום .נראה לי שהכי טוב בשבילך זה לחפש משרה דרך חברות כ"א או חברות השמה.
לעיתים רצוי להרים טלפון או לשלוח פקס גם לחברות כ"א שאינם בתחום מגורייך(כלוצר:לשלוח פקס לחברות כ"א אחרות באזור השרון ואף באזור גוש דן) כי לעיתים רבות חברות כ"א מציעות משרות שאינם קרובות למקום הפיזי בו נמצאת חברת כוח האדם(כלומר:הן יוכלו לשלוח אותך לעבודה בנתניה)!
אתה יכול לחפש עבודה כנציג שירות לקוחות,אולי גם כעובד YES בכפר סבא (שמעתי שמגייסים שם עובדים והעבודה במשמרות),יש גם את שירות הלקוחות של סלקום שיושב בהרצליה פיתוח .התנאים שם די טובים והם משלמים נסיעות ויש גם הסעות בשישישבת.
בנוסף יש לזכור שכל החברות הגדולות והרשתות -יש להם אתר באינטרנט שדרכו אתה יכול ללמוד על המשרות הפנויות באותו מקום ואף לשלוח את מועמדותך למשרות המוצעות באתר.
ולדעתי כדאי לך להתפשר על מיקום המשרה.מה לעשות?לא תמיד מקבלים מה שאנחנו רוצים ולעיתים צריך להתפשר ולנסוע קצת באוטובוסים כדי להגיע לעבודה.ומניסיון,עדיף לעבודה בעבודה שנמצאת רחוק אבל כיף לך לעבוד בה מאשאר משרה שנמצאת לך ממש מתחת לבית אבל אתה סובל לעבוד שם. |מרובע
!| אירנה מסלרסקי יועצת תעסוקה

למעלה