שלום!

שלום!

למישהו יש מושג, אם יש חוג ריקוד ג'אז ברמה ברחובות ? אגב אני מבניי עייש אז זה הכי קרוב לי. תודה.

כן

ליד הבית שלי יש את פירואט בהנהלת דודוביץ משהו... יש שם ים בנות יפות ושוות וגם זה נראה לי מקום על רמה אם הוא מחזיק בנות שוות כאלה =)

כן

ליד הבית שלי יש את פירואט בהנהלת דודוביץ משהו... יש שם ים בנות יפות ושוות וגם זה נראה לי מקום על רמה אם הוא מחזיק בנות שוות כאלה =)

חחחח...טוב

תודה על התגובה , אני מתענינת במקומות אז אמרו לי שיש ברחובות הרבה. חחח ובקשר לבנות היתי מעדיפה בנים.פחחח...

אממ כנסי

יש ליד הבית שלי זהבה ברק ... ויש אם אני לא טועה בבית הספר שפרינצק את הדרי רחובות !

מ א ג ר ט

New member
אז ככה

בתור מישהי שוקדת כבר הרבה שנים: יש את פירואט, שהרמה שם סבירה בגאז (ודווקא בקלאסי לא על רמה) הסטודיו של זהבה ברק: כאן דווקא הבלט נחשב, והגאז לא משהו (אבל מביני דבר טוענים שהמורה יוחלף השנה) הדרי רחובות, שזו גם הלהקה היצוגית שזה מאוד על רמה, אבל לא בידיוק גאז... חוץ מזה צריך להתקבל לשמה, ואם את לא מרחובות זה בעיתי (כי זה דרך בתי הספר). יש בתיכון קציר (כלומר במבנה של החטיבה) כל שנה חוגים לפי גילאים, שאני לא יודעת על זה ממש הרבה, אבל כל שנה מפרסמים, אז תעקבי מקומות קטנים יותר: יש בהרבה מתנ"סים בעיר, אבל רובם לא על רמה. בכלל. בעניין הזה את יכולה לפתוח ספר טלפונים של האיזור, ולהוציא רשימה של מקומות (בתי ספר למחול). אפשר גם דרך האינטרנט באתר של דפי זהב. בכל מקרה, לפני שאת נרשמת תבררי עם אנשים. חוץ מזה, עם את מחפשת יותר פעילות ופחות הופעות, תמיד אפשר להירשם לחוג אירובי-דאנס. יש המון... אני מקווה שעזרתי לך... מאגרט (הרקדנית 14.5)

מ א ג ר ט

New member
תיקון

החליפו את המורה לגאז אצל זהבה ברק, ואני לא מכירה את המורה החדשה, אז אפשר לנסות...

miniii

New member
המממ

מה שיש ברחובות לא ממש מקצועי...הייתי פעם בפירואט וגם בזהבה ברק וכדומה... וזה נחמד אם רוצים לרקוד בשביל הכייף אם את מחפשת מקצועי אז ללא ספק "קצב הגוף"..אבל זה בכלל בראשל"צ : \ בכל מקרה,זה מקום ממש ממש ברמה מאוד גבוהה של ריקוד...

מ א ג ר ט

New member
תראי

בזהבה ברק היה מורה פשוט זוועה, ורוב התלמידות שלו היו עוזבות אחרי שנה-שנתיים. עכשיו יש במקומו מורה לגאז שחברות (וגם חבר אחד) אמרו לי שהיא מורה ממש טובה. אז יש מה לנסות.

למעלה