שלום

שלום

שלום אני גם חדש פה. אני קורא את הספרים של עולם הדיסק כבר מלא זמן אז אני חושב שהגיע הזמן שאני אצטרף לפורום. בדיוק עכשיוסיימתי לקרוא את "פרמידות". נכון שהוא ממש מאכזב? הספר הזה ממש לא מתאים לפראצ'ט... אני חושב שגם לא כל כך הבנתי את הסוף.... הייתי שמח אם מישהו יסביר לי אותו. אם הבנתי את הסוף נכון אז זה בכלל נורא... אוף... אני מצטער שאני מתחיל ישר בלכתוב דברים רעים. אני ממש אוהב לקרוא ספרים של עולם הדיסק. יש לי עוד שאלה בעצם. אם שיחקתי ב2 משחקי המחשב של עולם הדיסק זה יהרוס לי ספר? אני יודע שדוקא השני לא מבוסס על ספר מסוים ככה שזה לא נורא. אבל שמעתי שהראשון מבוסס על "שומרים שומרים" או משהו כזה, וחבל לא שזה יהרוס לי אותו :(

Athaclena

New member
ברוך הבא!

אני שיחקתי באחד המשחקים איזה חצי שעה וזהו אז עם זה אני לא יכולה לעזור. מה שכן, אני לא הכי השתגעתי על פירמידות אבל עכשיו אני די אוהבת אותו. נכון שהוא לא בליגה של כמה מהאחרים אבל הוא חמוד ביותר. אולי קריאה חוזרת תשנה את דעתך? טוב, זה לא כל כך חשוב... נו, אתה בא למפגש? והאם השם שלך זה רצף ראנדומאלי של אותיות כמו שזה נראה או שיש איזה הגיון שמה?

תודה

קיוותי שלא תשאלו אותי על השם שלי.... זה לא רצף רנדומלי. הסכום בגימטריה של השם שלי שווה 852 שזה מספר שסכום הספקות שלו זה 15 שזה שווה ט"ו ואני נולדתי בט"ו בשבט וגם ראשי התיבות של השם האמיתי שלי זה ט"ו. ניסיתי למצוא מתי ואיפה המפגש בחיפושים בפורום, והתיאשתי כי לא מצאתי. איפה ומתי הוא?

Nico Tine

New member
קטע די טיפשי אבל,

עזריאלי בא מאותו השורש של עזראל. מתאים לחובבי פראצ'ט להתרכז שם ולזבוח...

dino_din

New member
אבל למה אתה מסביר את השם שלך?

זה הרי היה ברור לחלוטין מהרגע הראשון!

אני לא יכול להמשיק לשקר ככה

זאת לא הסיבה האמיתית שזה הניק ניים שלי. אולי יהיה לכם קשה להאמין אבל המצאתי את הסיבה הזאת. אבל זה גם לא אותיות אקראיות שנלחצו לי

ככה יצא

כבר נרשמתי ככה ונמאס לי הקשפצל כי יש לי אותו יותר מידי גם ככה אני גרוע בניק ניימים.

smadarbi

New member
ברוך הבא!

יש טקס קבלה בקישורים למעלה ואתה מוזמן לבצע!!! חוץ מזה אתה מוזמן להצטרף לפינות החדשות שנתפחו כאן ביוזמה ברוכה של אנשי הפורום- פינת התרגום... זה איפשהוא למטה ..ויש גם פינת - מה הם היו שמים בזכוכית של "שבור במקרה חרום" תהנה!!!

טקס!

חחחחח חשבתי שnico tine אתב את זה בשביל עצמו.... איך אני אוהב טקסי קבלה חבל שהוא כל כך קצר :( ספר אהוב: תרועת מוות! דמות אהובה: ספתא (אסמה?) רוחשעווה. אחריה הנכדה של המוות אני חושב, איך קוראים לה? סוזן? התפתחות הדמות: אמממ אני לא כל כך יודע... היא כל הזמן נשארת עצמה, היא לא מרשה לדברים לשנות אותה אז היא לא מתפחת כל כך. היא תמיד מרשעית. גם כשהיא משחקת את הדמות הטובה בספרים כמו מכשפות בחו"ל ופולחני כשף היא לא נשארית בעלת אותו אופי. חשוב לציין שהאופי שלה לא משקף את המעשים שלה כי למרות שהיא זקנה רוטנת ואכזרית היא לא באמת עושה משהו. היא דומת עם כוח רב בגלל זה היא יכולה להרשות לעצמה אופי כזה. בזכות שפוחדים ממנה. אני לא אוהב את השאלה הזאת... ותשובה ארוכה וטיפשית היא הנקמה שלי!! הא! הא! הא! קטע אהוב: אני לא זוכר כל כך... אני אחושב על זה יותר לעומק ואז אני אענה (כן בטח...) בנתיים נגיד שזה הקטע עם הספינקס בפרמידות. אבל רק כי זה הקטע שהכי עולה לי לראש עכשיו כי עוד רק קראתי את הספר. ציטוט אהוב: היה לי אחד ממש טוב... הרגע חשבתי עליו והוא ברח לי :( את המקור לכינוי רשמתי כמה הודעות קודם. טקס מורחב 1: 1. אני לא לובש נעליים 2. אם אני אוהב שוקלד מריר? זה לא עניין של אהבה, בשעת מצוקה אם אין שוקולד רגיל או גלידה חייבים שתהיה איזושהי רשת בטחון... חוץ מזה זה ממש כיף להחליף לאחותי את השוקולד הרגיל שלה בשוקולד מריר בלי שהיא תשים לב. 3. מעשי קסמים זה sourcery נכון? 4. המזגן מקולקל!!! אני עומד למות! והוא המזגן היחיד שיש לנו, כמעט החלטתי לישון היום במכונית. 5. אני גר על הגג (מעל הבית) קטס מורחב 2: 1. חית הכוח האינדיאני שלי זה שועל! 2. סנאים הם כאלה מתנשאים, אני שונא אותם. כל הזמן חושבים הם טובים יותר מאוגרים בגלל הזנב שלהם וזה שם מטפסים על עצים. אז מה?! לאוגרים יש כיסים!! 3. נני אוג. זאת לא צריכה להיות שאלה בכלל... 4. אני אף פעם לא יודע... השעון הזה כל הזמן משקר לי. הוא תמיד משנה את דעתו. באופן כללי אני שונא את הזמן 5. לא טקס מורחב 3: אתה אוהב טקסים? רק אם בסוף אני יכול להוסיף שאלות ולענות עליהם. אתה אוהב קקטוסים? כן כן. תחשבו על זה, עמוד עם קוצים! זה גאוני!! כמה שכבות יש לניר טואלט שלך? 2. אבל אפשר לקפל ואז יש 4 אתה יכול להוסיף שאלות? כבר אין לי כוח, אולי מחר.

Nico Tine

New member
באמת חשבת שכתבתי את זה בשביל עצמי?!

רק ההתלבטות אם לקיים את הטקס או לא עשתה לי כאב ראש

ויימס

New member
ברוך הבא!

אוף, למה אף אחד לא עושה את הבחנים של איזה דמות אתה??? איפה טעיתי???
סבתא כן משתנה, בפולחני כשף ואחיות הגורל אפשר אשכרה לתפוס אותה בקטעים של חולשה יחסית וחוסר ודאות, שלא כמו אחר כך, שאז היא פשוט- צוק העיתים...

למעלה