שלום

tipaKtana

New member
שלום

ראיתי שאתם מנתחים פה כתבים את אנשים, זה ממש עניין אותי.. אז אני מוסיפה לכם תמונה של הכתב שלי... מה תוכלו לומר?

בלי תמונה אמיתית שלך לא נוכל לנתח

הבעה אנושית ותכנים כתובים הם חלק בלתי נפרד מעבודת הגרפולוג ובלעדיהם הוא מגשש כסומא באפילה. אז אנא, תמונה אישית + דפי חשבון בנק של ההורים ונוכל להתקדם.

tipaKtana

New member
אפשר לקבל פירוש

בבקשה?
אגב, עברית היא לא שפת האם שלי אבל אני משתמשת בה 13 שנים לדיבור ו11 שנים לכתיבה

tipaKtana

New member
אשפר לקבל התיחסות?

זה ממש דחוף לי אני מחכה כבר יומיים

shamon51

New member
אם תוכלי לצלם שוב !!!

ושהדף יעמוד ישר מול המצלמה
זה יקל על המנתחים

shamon51

New member
בלי קשר לכתב ../images/Emo24.gif

כששאלו אותי (לפני שנולד) איך אקרא לבן שלי ... אמרתי שצצריך לראות אותו לפני שנותנים שם. ובהפוך: בחירת השם כמו למשל "טיפה קטנה" גם היא אומרת משהוא עליך, לא? שמעון

tipaKtana

New member
../images/Emo13.gif צודק

השם טיפה קטנה אמר עלי משהו בתקופה שנרשמתי לפה, לפני כמעט 3 שנים, עכשיו הדברים השתנו.. חוצמזה, מאגר השמות האפשרים פה לא הכי גדול, אז גם היתי מוגבלת בשמות
מוסיפה תצלום של כתב היד, בלי ה"תודה רבה טיפה", כשצילמתי עם זה יצא עקום, מקווה שעכשיו תוכלו לנתח בקלות. תודה רבה

shamon51

New member
ניתוח

הי "טיפה קטנה", כתב היד מגלה אישיות מאוזנת וטובה עם רגש ורצון לתת אבל תחת בקרה. יחסים טובים עם החברים והקרובים. השענות על העבר. אין מקום להתרגש מהעליה/ירידה של השורות. בזמנים פחות טובים
יש לך טענות ואת מתרכזת בתוצאות קצרות טווח מבלי לראות את השלכות ארוכות הטווח של החלטות קשה לך להסביר מה את רוצה מקצועות וכיוונים: מורה, ספרנית, מזכירה שמעון

shamon51

New member
ובנוסף

הי טיפי, הקו המנחה בצורת החשיבה שלך היא ההרגשה שעליך להיות בהיכון מפני: * כאלה שמנסים לנצל אותך * או מהפתעות ... לצורך כך את מתכננת דברים מראש ודואגת שתהיה תשובה מוכנה לכל אפשרות. את מקדישה הרבה זמן לבחינת כל האפשרויות לטובה ולרעה, מה שמונע לעיתים קבלת החלטות וביצוע. תעדיפי להיות בסביבה שהחוקים בה ברורים ויש על מי לסמוך, מצב של חוסר וודאות לא רצוי. לצורך חיזוק הביטחון את נשענת/חוזרת לעבר מדי פעם. שמעון

tipaKtana

New member
וואו ../images/Emo12.gif

זה מדהים עד כמה שזה נכון... תודה רוב הדברים היו נכונים למדי, אף פעם לא חשבתי למצוא את עצמי בתור מורה.. אבל עכשיו יש כיוון חדש שאפשר לבחון
אני רק לא מבינה איך בדיוק אתם רואים את כל זה? ו...תוכל אולי להגיד לי מה רואים מהכתב על היחס שלי להורים שלי? שוב תודה טיפי חחח

tipaKtana

New member
אמממ...

יש רצון לתת, באמת אוהבת לתת אבל תלוי למי, יחסים טובים עם החברים והקרובים זה נכון בגדול, בקטן תלוי עם מי... לא הכי נשענת על העבר,לפעמים נזכרת וזה, אבל לא יותר מידי. בזמנים פחות טובים לכולנו יש טענות, כן , נכון אני באמת מתרכזת בתוצאות מהירות ואם זה לא מגיע תוך זמן מסויים אני נכנעת ולא מאמינה בזה יותר. מה שאמרת שהקו המנחה בצורת החשיבה שלי, זה נכון חלקית, אני אוהבת הפתעות, אבל אנשים נצלנים אני ממש לא אוהבת, חייבת להיות בשליטה ולדעת מה קורה, מנתחת הרבה בשביל להגיע לתשובה הנכונה. תוכל לומר לי מה בקשר ליחס שלי להורים שלי? ושוב תודה

למעלה