שלום

מאיפה אתה? בן כמה אתה?

לאיזה אזורים אתה יכול להגיע? הפרטים האילו ממש יכולים לעזור

אוקיי

יש לך את הפוקוס בת"א שפחות או יותר הקהל שם בסביבות הגיל שלך. זמני פעילות: 21:00 - לימוד במספר רמות 22:30 - מסיבה מחיר כניסה - 30 ש"ח, לסטודנטים או חיילים 25 ש"ח. ישנם ערבים כל יום שלישי, ראשון, חמישי ושבת. חוצמזה יש לך את המועדון "רוטב סלסה" בכפ"ס של הבצפר של יניב ילון.. הממ אם אתה רוצה לימוד טוב, אמליץ לך יותר על הפוקוס.. בשביל סתם ללכת לרקוד, להכיר אחלה אנשים (
) הרוטב סלסה יכול להיות סבבה! האתר של הרוטב סלסה: www.yanivyalon.co.il

mattigot

New member
שכחתי....

עוד משהו... אני צריך להביא איתי בת זוג? או שאני אמצא כבר שם?

זה לא משנה..

לא חייב בת זוג.. בד"כ אפשר לראות לא מעט בנות שבאות בלי בן זוג. אבל גם אפשר לבוא עם מישהי.. זה לא כ"כ עקרוני

עדכון מחברה

בדיוק היום דיברתי עם חברה שאני רוצה להתחיל ללמוד סלסה והיא המליצה על הפוקוס אבל אמרה שהעלו את המחיר ל-35 ש"ח לכניסה. ד"א שלום לכולם...
איפה אפשר ללמוד מהתחלה באזור ראשל"צ?

ברוך הבא../images/Emo13.gif

בקשר למחיר - אני לא יודע, זה העדכונים האחרונים שהצלחתי להוציא לגבי פרטי הערב. בעיקרון ברוב המועדונים יש קבוצות של מתחילים ואם אתה יכול להגיד לת"א (אזור ראשל"צ בשבילך?) אז שוב, הפוקוס יכול להיות אחלה מקום, במיוחד להתחלה (מלמדים שם טוב!)

XUXA141

New member
אם עושים כרטיס חבר יש הנחה..

כמה שאני זוכרת זה היה כניסה חמישית חינם או משהו כזה. שווה.

שובב120

New member
המלצה

היי , מקום ממש ממש ממולץ הוא מועדון הזירה בת"א המקום נמצא ביצחק שדה 45 ת"א ממש מאחורי הסינרמה אם אתה מתקשה להגיע תתקשר ל 035623456 וינחו אותך עלות הכניסה הינה 35 ש"ח והלימודים מתחילים ב 21:30 המורים מעולים והאווירה מדהימה אם אתה רוצה פרטים נוספים כנס ללינק המצורף האתר מלא מידע לגבי הסלסה ומה שטוב באתר הזה הוא שיש אינציקלופדיה שלמה של צעדים לרואדה ( סגנון בסלסה ) שהיה בהצלחה .

למעלה