שלום

blackberry0

New member
שלום

רציתי לשאול שאלה קצת מוזרה... האם יכול להיות שאדם מסויים קולל ע"י מישהו\י בכך שלא תיהיה לו אף פעם אהבה אמיתית? כלומר הוא יכול להצליח בכל דבר, אבל רק באהבה הוא רק יתאכזב..?

Bartal j

New member
לדעתי זה אפשרי בהחלט..אבל

יש גם מקרים שזה לא קשור לכישוף אולי לביישנות או משהו כזה אבל גם אם זה קשור לכישוף או לקללה אתה באמת חושב שיש מישהו ששונא אותך כל כך עד שהוא באמת ישקיע כל כך הרבה מאמצים ואנריה כדי להרע לך? או שאלה אחרת שתיקח בחשבון האם חיי האהבה שלך היו טובים עד שפתאום משהו לא מוסבר קרה וכל מה שקיבלת מהאהבה הייתה אכזבה?? לדעתי כדאי שתחשוב על זה ואז תחליט אם קוללת או לא..

blackberry0

New member
ייתכן שיש מישהי שיכלה לעשות את זה..

ראיתי כמה דברים מפחידים בחיים שלי שקשורים במאגיה שחורה, שאם מישהו אחר היה מספר לי לא הייתי מאמינה. ובגלל זה אני חושבת שיתכן שמדובר כאן במאגיה שחורה, חיי האהבה אף פעם לא היו טובים, תמיד משהו הפריע, או שרק צד אחד היה מתאהב ולהפך, תמיד היה משהו שחסם, ממש הרגשה כאילו יש קללה באויר. קראתי על כך שאם בן אדם לא מאמין במאגיה אז הוא מחוסן בפניה, האם זה נכון? ואיך אפשר לדעת אם באמת מדובר כאן בקללה, ואם כן מה אפשר לעשות בנדון.... תודה מראש

blackberry0

New member
מה הקשר?

ביקשתי להתייחס למשהו אחר ולא אם זה קשקוש או לא, שאלתי אם יתכן דבר כזה ואיך אפשר להסיר את זה, ולא לדון בנושא אם זה קשקוש או לא, חשבתי שהגעתי לפורום הנכון

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

וואו, עם יחס כזה אני אפילו לא אתחיל לחשוב על לעזור. אתה מבקש עזרה, תלמד לבקש ולהקשיב, לא מסוגל, חבל.

blackberry0

New member
מה שתגיד....../images/Emo6.gif

אתה גם ככה לא ממש עוזר פה... ותודה לכל אלה שבאמת התייחסו לתוכן השאלה ועזרו

Anamien

New member
כנראה שלא...

שכן לפני שמישהו יכול "לקלל" מישהו באופן שכזה, יהיה עליו להגדיר מה זאת בדיוק "אהבה אמיתית". מכיוון שעוד לא ממש נתקלתי בהגדרה משכנעת ל-"אהבה אמיתית", מסופקני ש-"מכשף" כזה או אחר יתליח להמציא קללה שאמורה למנוע משהו שהוא לא ממש מבין את מהותות. בכל מקרה, לא צריך להתייחס יותר מדי לקללות. הצלחת "כישוף" היא פעמים רבות פונקציה של אמונה בו. לקללות יש נטיה להגשים את עצמן בכך שהן גורמות לאדם להתעסק איתן ולפתח אובססיות אליהן. ANAMIEN

למעלה