שלום

sonic_green

New member
ובאותה הזדמנות...

יש פה מישהו עם בולים שקשורים במוזיקה (כלי נגינה, זמרים, אמנים וכו') שמעוניין להחליף על בולים אחרים?

sonic_green

New member
אני אסביר

היה לי אוסף קופסאות גפרורים שמכרתי, ויש לי אוסף בולים קטן, שהחלטתי להתמקד בו יותר אבל בתחום המוזיקה ולא בתחוך הכולל והמשעמם

מאמאסאן

New member
סוניק - גרין שלום

תואיל לקרוא, את כל המאמרים והקישורים, על בולאות, כאן בפורום, ומיד תשנה את דעתך, זה מעניין, מאד מעניין

sonic_green

New member
זה מעניין מאוד, אבל כמו שאמרתי

לא כאשר אין נושא מרכזי והאיסוף הוא כולל מדי ונרחב מדי... ראיתי פה שיש אספני בולי חלל, ספורט ולא יודע מה עוד... ויש סיבה למה שהם עושים

תמיר1991

New member
מדוע משעמם?

אמור נא מעתה: משעמם אותך. לא אותי ולא את מרבית הפורום הזה. אנא דבר בשם עצמך בלבד. תמיר.

נצל"ש - מבקש את עזרת החברים בייעוץ

לשם משתמש חדש, דגני היחיד פשוט הורס אותי... עצות קריאטיביות יתקבלו באהדה

elcool

New member
הממם.. לך לפי מה שמעניין אותך

או לפי איזה כינוי שיש לך. החברים שלי קראו לי ככה, לפי זה אני בחרתי. אתה אוסף חתימות? בחר משהו שקשור לחתימות!

תמיר1991

New member
לך על שמך ושנת הולדתך,

בדיוק כמו הדובר אליך. או על אחד משמות ילדיך, או שתשלב את שמך עם ברזים בווריאציה מסויימת. הכל תלוי בך. תמיר.

מאמאסאן

New member
כשראיתי את שמל לראשונה

האסוסיאציה הראשונה היתה : גנן גידל דגן בגן...

יש לי הצעה מהפכנית:

מה דעתך על השם היפה "נמרוד"? ואם הוא כבר תפוס, יש לנו פתרון מחתרתי. שי יסביר לך איך לנקד אותו, ואז תהיה נמרוד מנוקד. אני בעד.

sonic_green

New member
בינתיים זה לא משעמם אותך

כשהאוסף שלך לא מורכב מנושא ראשי, אתה פשוט צריך לאסוף כל מה שזז, זה בלתי אפשרי והעניין יורד לאחר מכן מכיוון שכל בול נראה לך מאוחר יותר כ"עוד בול"

sonic_green

New member
אני מקפיץ

מכיוון שבינתיים כולם דנים בת'רד הזה במה שמסביב ולא בשאלות שלי עצמן

לגבי בולי מוסיקה:

יש משתתפת אחת די נחמדה, דרמסאלה, שאוספת בולים של כלי נגינה וכלי נגינה אמיתיים. העניין הוא שבזמן האחרון היא כנראה יותר מידי עסוקה, או שהיא מצאה פורום אחר לשחק איתו, ואנחנו נשארנו עם פרח לנורית, קטן ויפה וסגול. אבדוק באמתחתי לקראת המפגש הקרוב מה יש שם שיכול לעבור דירה למישהו אחר, ואם אתקל בכלי נגינה או במוסיקה, אשים בצד עבורך. בינתיים, קבל קישור לאתר שבו אפשר לקנות חבילות בולים לפי נושאים, ויש שם גם בולי מוסיקה וגם כלי נגינה. המחיר יחסית טוב, האתר אמין, אבל צריך לזכור שלא מדובר בבולים איכותיים מאוד.

sonic_green

New member
תודה רבה על הקישור

בכל אופן - אם יש מישהו שיש לו בולים מוסיקליים כלשהם להחלפה - יש לי דברים שאולי יעניינו חלק מכם...

elcool

New member
באתר שהבאת מצאתי משהו מוזר...

בדף של האות U יש בולים של האומות המאוחדות. ואני שואל את עצמי: "מה?"

למעלה