שלום...

שלום...

היי אני שירן בת 15 מדימונה אני חדשה כאן... אני אוהבת את אמינם... (אוהבת??? אחי בן 6 מדקלם את השירים שלו בגללי...) מקווה להשתלב כאן... love ya people!!

angela12

New member
שלום שירן!!

אני ספיר בת 13 ואחותי הקטנה בת ה-5(!!!) מדקלמת את השירים שלו בגללי, וגם כל השכבה שלי

bLAck hALo

New member
שלום

ברוכה הבאהה
אני הילה, 14 וחצי מחור בשם יבנה.. מקווים שתמשיכי לכתוב פה!! (כי רוב החדשים כותבים הודעה שהם חדשים ולא כותבים יותר..)

אממ..אנשים

לא יודעת אם אתם זוכרים, אבל לפני כמה ימים הצטרפתי לפורום ולא כתבתי יותר, אז רק שתדעו שהייתי באיטליה שבוע,אתמול חזרתי, אז...אני מבטיחה לכתוב ותעדכנו אותי קצת, מה קרה בזמן שלא הייתי? קראתי כמה הודעות, אבל לא כל כך הבנתי... למשל, ספיר, מי אלה הפיית'לס האלה?

אה נחמד שנשארת..

אממ אז איך קוראים לך? אני לא זוכרת... ואממ תני לי לנחש שאת אוהבת את ראסמוס נכון?<לפי הכינוי> ואממ פיית'לס זה להקה שספיר אוהבת.. ואולי עוד פה לא יודעת.. אני לא..

קוראים לי עדן

ואני לא מעריצה את ראסמוס, פשוט השיר הזה יפה, אני לא אוהבת את השיר החדש שלהם...

angela12

New member
אוווו פיית'לס, פיית'לס, פיית'לס...

אני לא מעריצה אותם, פחחח..זה סתם בצחוק, אבל אני פשוט אוהבת את הקליפ של מאס דיסטראקשן.... אני ואח שלי סתם צוחקים, אנחנו לא באמת אוהבים אותם... למשל, אם אח שלי מעצבן אותי, אז אני מקללת אותו: הלוואי שתיראה כמו פיית'לס... זה הכל בצחוק..

k k1

New member
חחחחחחחחח תאכלס

זה באמת קללה..הסולן שלהם מכועררררררררר רצחחחחחחחח

k k1

New member
טוב מה?

נהיינו פורום מוזיקה שחורה?!!!!! מה הקטע?! הבדיחה הזאת מיצתה ת'צמה גם שם..אז עכשיו גם פה?!

bLAck hALo

New member
לוני ילד מושפע. פעם הוא היה תמים

וחרמן. עכשיו הוא סתם חרמן..

lony21

New member
אני לא מושפע

טוב קצת ממוזיקה שחורה אבל הבנתי שזה משתלם לשאול את זה זה מביא תמונות וגם קצת מצחיק... ככה שאני מתכוון לשאול את זה פה כל אחת ואם לא טוב למישו... אז... חבל

eMiFrEaK

New member
../images/Emo13.gif אל תקח את זה קשה אח שלי...

למרות שאני עדיין לא רואה את התמונות.... או הצחוקים =\ ותשאל כ-ל א-ח-ת! אפילו פעמיים!! אני מרשה =)

למעלה