שלום! :)

Janem

New member
וואלאק, סוף אוגוסט

אני עושה ביקור שורשים, לסבתא בקייב, צריך משהו מהדיוטי פרי?

bariska

New member
כן

טלויזה וידיאו די ודי מחשב פנטיום 10 פלייסטיישן מישב ידיים שיניים אוזניים שער הא והכי חשוב ארגז חול

Janem

New member
מכיר ת'איצטדיון

למרות שלא הייתי במשחקים של דינמו..., לא אוהד אותם, אבל כשהם בליגת האלופות אני נהיה אוהד מס' אחד, אני פשוט לא סובל קבוצות עם מלא שחקני רכש, דוגמה: ריאל מדריד.

Dynamo1929

New member
בכדורגל המודרני בלתי אפשרי להצליח

ללא שחקני רכש... ואגב, יש שם ממש ליד האיצטדיון חנות מזכרות/חולצות רשמית של המועדון, מכיר?

Yana Jackson

New member
אמיליו'ש מותק!!../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

עם כבר נכנסתי לפורום שלך למה לא להגיד לך היי מתוקה?! כנסי לפרטים שלי תמצאי שם את עצמך יחדיו עם כל החברה הטובים שלי!!! נ"ב לכל האנשים כאן רק שתדעו לכם שהאמיליה הזאת היא ילדה מהשמיים!! מתוקה חבל על הזמן!!! מתה עליה!! (סליחה קצת התחרפנתי ראיתי את המילה וודקה...חחחח) "יאנה ואמיליה צוות שולט!!"(הייתי שמה תמונה של מייקל... אבל אני קולטת שלא תאהבו את זה!)

Yana Jackson

New member
אז ככה!!../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

שכחתי להודיע לכם! עם יש כאן מעריצים של מייקל ג'קסון המלך הבלתי מנוצח!! אז כנסו לפורום שלו....(מעודון המעריצים הישראלי של מיקל ג'קסון!!..כן כן יש כזה!)
צטערת שנפלתי לכם פה מהשמיים ומציפה אתכם בהודעות לא קשורות...תסבלו קצת אני כבר הולכת...חח
זהו לא אכתוב פה יותר סבלתם מספיק...אולי אקפוץ פה מידי פעם לבקר את חברתי הטובה והמקסימה אמיליה....

EMILY666

New member
יאנה מתה עלייך..חמודה שלי../images/Emo25.gif

אבל לא נראה לי שיש פה מעריצים של מייקל ג'קסון..חחחחחחחח

vk3

New member
יש תמונות שלך ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אצלך או אצל חברתך הנחמדה

Janem

New member
מייקל הוא כמו לנין...

חי, מת, תמיד איתנו תמיד צעיר תמיד חי תמיד בועט ושמח, סבא נצחי, אבל וקין, ינג ויאנג, בודהה וישו וגם מוחמד...

למעלה