שלום :) חדש.. :P
ב בלו הדב New member 18/7/04 #4 וואלקם!!!!!!!!!!../images/Emo140.gif ברוך בואך!!חח באמת חתימה יפיפיייההה!!!!
ש שימשון הגיבורה New member 18/7/04 #5 כנסיית השכל!!!../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif ברוך הבא לךךךךך.....!!! מה אתה אוהב לשמוע? בן כמה? מאיפה? תבוא לפורום כנסיית השכל
כנסיית השכל!!!../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif ברוך הבא לךךךךך.....!!! מה אתה אוהב לשמוע? בן כמה? מאיפה? תבוא לפורום כנסיית השכל
ר רזוס New member 18/7/04 #7 17 נתניה אמממ אפשר להגיד שרק רוק ישראלי אביב, מוניקה,כנסיית השכל, יוני בלוך, שייגעצ, משינה, עברי לידר, דניאל סלומון, היהודים שוטי הנבואה, ברי.. טוב נראה לי שכל מה שקשור איכשהו לרוק ולמוזיקה ישראלית חוץ ממזרחית וראפ היפהופ כמובן
17 נתניה אמממ אפשר להגיד שרק רוק ישראלי אביב, מוניקה,כנסיית השכל, יוני בלוך, שייגעצ, משינה, עברי לידר, דניאל סלומון, היהודים שוטי הנבואה, ברי.. טוב נראה לי שכל מה שקשור איכשהו לרוק ולמוזיקה ישראלית חוץ ממזרחית וראפ היפהופ כמובן
S ShadowiT New member 18/7/04 #8 גם אני מצטרפת.. באופן רשמי לפחות, כתבתי פה ושם הודעות ואני תמיד קוראת פה אז נעים מאד, אני רות.. גם מנתניה
גם אני מצטרפת.. באופן רשמי לפחות, כתבתי פה ושם הודעות ואני תמיד קוראת פה אז נעים מאד, אני רות.. גם מנתניה