שלום

שלום

לאחרונה ראיתי באתר "תעשייה גובלינית" (שיבדל לחיים ארוכים) התאמה של גזע הענק לשחקן. התלהבתי, ואני בונה על הגזע כהגזע של הדמות הבאה שלי. אבל אז עלו בי מספר שאלות: *למי שגם ראה את דף הגזע, מישהו יכול להסביר לי יותר בבהירות מהם הפולחנים הקשורים בענק ומה הם כוללים? *מהו המקצוע המועדף לענק? שאלה אוף-טופיק: *מישהו בפורום יודע לצייר אולי אמנות קונספטית ל-D&D?

DDN

New member
סליחה על הבורות

מה זה "אמנות קונספטית"?

אמנות קונספטית

אני לא בטוח בהגדרה המדוייקת, אבל זה משהו בסגנון של התמונה המוצגת לעיל.

John2k

New member
מקצוע מועדף?

צייד כבשים. זורק סלעים. ישן-שנת חורף. וברצינות, לוחם אני משער.

פייר

לא מצחיק
בחייך, בבקשה, שמור את הבדיחות שלך למועד אחר. אתה יודע טוב מאוד לאילו מקצועות התכוונתי...

דרגורן

New member
לגבי ענקים....

דבר עם השה"מ שלך ותמציא את כל מה שחסר לך. האם בעולם המערכה שלכם הענקים הם גזע ברברי? אם כן, אז מקצועות טיפוסיים יהיו: ברברי לוחם שאמאן (לא כוהן!) אם הענקים הם גזע יותר מתורבת יהיו מקצועות "מתקדמים יותר כמו: קוסם אביר כהן ולפי ההתקדמות הטכנולוגית של הגזע אפשר לקבוע טקסים: פרימיטיבי? -קורבן אדם, הקרבת חיות, פולחנים שונים שקשורים לאדמה/טבע וכו' מתקדם יותר? - כוהנות, ביתי ספר, ודברים מתקדמים יומר הכל תלוי במערכה ובהחלטות שלך ושל השה"מ

הפולחנים של הענקים

לא כוללים אלימות והקרבת קורבן לפי "תעשייה גובלינית", הם אפילו לא כוללים ריקודים. הם כוללים שירים וחגיגה. אבל תודה, עזרת לי במשהו. הזכרת לי שאחרי הכל, השה"ם הוא הקובע
... לדעתי אתה צודק בקשר למקצועות, תודה!

Ferenheit

New member
הענקים המדוברים

מאתר התעשיה הגובלינית הם הענקים של ARCANA UNEARTHED - והם פחות או יותר היצורים הכי מתורבתים בעולם (רוב הזמן, אבל אפילו כדי להפוך ללא מתורבתים, כלומר לוחמים פראיים, הם צריכים לערוך טקס קטן..)

Ferenheit

New member
הענקים האמורים

מאתר התעשיה הגובלינית הם הענקים של ARCANA UNEARTHED - והם פחות או יותר היצורים הכי מתורבתים בעולם (רוב הזמן, אבל אפילו כדי להפוך ללא מתורבתים, כלומר לוחמים פראיים, הם צריכים לערוך טקס קטן..)

למעלה