שלום!!!

• פותח הנושא oro0
  • פורסם בתאריך

oro0

New member
שלום!!!

שמעו מאוד מאוד משעמם לי... ולא מצאתי משהו טוב יותר לעשות, וגם ניראה לי שזה המקום הכי מתאים לחפש בו קצת בידור... (כן אני חדש פה) אז לא יודע.. צריך להעביר את הזמן קצת...

וולקאם האני..^^|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

אני רוני,בת 13
ספר על עצמך..

oro0

New member
שלום שלום...

אני אור... אני בן 18 והתהפכו לי כל השעות שינה... מה עוד לספר? אממ.. אני מתגייס עוד 10 ימים...

MikeY fReAk

New member
גם לי^^../images/Emo79.gif

אבל נראה לי שהפכתי אותם בחזרה! היה לי לילה לבן, ולמחרת היה לי שיעור מ"מ..כן, החזקות והשברים ו-וואט אוור הכניעו אותי והלכתי לישון ב4 [בצהריים
] והתעוררתי ב5 [בבוקר
], ומאז נראה לי שפחות או יותר הסתדרתי..לאחשוב שהתעוררתי היום ב12:50, כן?
הממף, אני אודליה..ואני שונאת את הניילונים שעל הקופסאות האלו של החומוס! גרררר! בשביל מה?! יש את המכסה פלאסטיק! בשביל מה עוד?! אם לא מורידים את זה לגמרי אז זה כל הזמן קופץ ואי אפשר להחזיק את זה! כי ביד אחת אתה מחזיק את הפרוסה/וואט אוור וביד השניה את הקופסא! אז אי אפשר להחזיק את הניילון!!! צריך להוציא את זה מחוץ לחוק!!! אני שפויה, אני שוב שפויה. באמת.

Oh..|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

נמ..כמו לכולנו..נו,חופש^^ אתה מתגייס עוד 10 ימים
וואי..בהצלחה,מזל טוב,שלום,נתגעגע..=] הממ..ואם אתה מרשה,אני מנצל"שת אתה שירשור החמוד שלך למשו..טופ?טופ Anyway אני הולכת היום לבקר את שיר ואורטל עם אחותי הגדולה..אז ד"שים,משו? טוב נחזור רגע לאור..: אור,מה אתה חושב..החיים האלה טובים? Yeah,Good.

oro0

New member
קודם כל..

אודליה... אני מסכים איתך ב 100 אחוז!! והכי מעצבן שההורים שלי משאירים את זה... אני לא יודע למה! ורוני.. כן החיים טובים... תנצלי כל רגע עכשיו... את בת 13 אז יש לך עוד הרבה זמן... גם עד התיכון ובכלל עד הצבא... אל תבזבזי זמן על דיכאון..

למעלה