פ ש פ ש י ת
New member
שלום
אני עדיין לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאול את זה, אבל תסלחו לי אני חדשה כאן. אז יש לי שני דברים להתייעצות. הדבר הראשון- אני בת 18 וחצי, עוד שבועיים מתגייסת ואני מרגישה ממש לא בטוחה לגבי הצבא. מן פחד כזה שאני לא יודעת מה יהיה איתי.. אני מפחדת (נא לא לצחוק
) מהזריקות שאקבל בבקום, מהטירונות, מזה שיהיה לי קשה, מזה שיהיו איתי בנות לא נחמדדות, מזה שאני לא אפגוש חברות חדשות.. כל כך הרבה חששות, אני לא ישנה טוב בגלל זה.. זה ממש מפחיד אותי ואני לא יודעת איך להשקיט את ההרגשה הזאת.. הדבר השני- השבוע יש לנו נשף באיזה בית מלון לסיום התיכון (כמו ה"פרום" האמריקאי).. חבר שלי ואני תכננו שהוא יבוא לאסוף אותי וניסע לשם במכונית שלו אני והוא.. אבל עכשיו עוד חברים רוצים לבוא איתנו באוטו בגלל שהם רוצים להשתכר.. השאלה היא האם להגיד להם פשוט שרצינו לנסוע לבד ולא רותצים להיות נהג של אף אחד ואנחנו לא שירות מוניות? או לשתוק ולקחת אותם? אני יודעת שהשאלות לא ממש ברומו של עולם.. ואם טעיתי בפורום אז אני מצטערת מראש לא יודעת איזה פורום מתאים לכאלה דברים..
אני עדיין לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאול את זה, אבל תסלחו לי אני חדשה כאן. אז יש לי שני דברים להתייעצות. הדבר הראשון- אני בת 18 וחצי, עוד שבועיים מתגייסת ואני מרגישה ממש לא בטוחה לגבי הצבא. מן פחד כזה שאני לא יודעת מה יהיה איתי.. אני מפחדת (נא לא לצחוק