שלום!

שלום!

אני רוצה לחלוק עימכם פנטזיה... אני אכתוב אותה בצורה זיכרון כי כך נוח לי להתבטא... אני בת 26, לא רזה במיוחד, מלאה קצת, חזה גדול וישבן בולט... כשהייתי נערה אהבתי לאונן ולגעת בעצמי, הייתי נערה מאוד מינית. הייתי צופה בסרטים אירוטיים שאבי הביא בהחבא מספריית הוידאו. לאחר כמה שנים, לאחר סיום תיכון התגייסתי לקרבי והמפקד שלי תמיד מצא חן בעיניי. בטקס הסיום שלי המפקד ניגש אליי (הייתי כבר על אזרחי) ושאל אותי אם אני מעוניינת להיפגש לארוחת ערב. היססתי אבל הסכמתי. באותו ערב, התגלחתי, הסתדרתי יפה ובחרתי ללבוש את השמלה של אחותי שהיא רזה יותר ממני, השמלה נצמדה לגופי וראו את התחתונים אז החלטתי לוותר עליהם ועל החזיה... הגעתי אליו הביתה והתישבנו בסלון. הוא שאל אם אני רעבה והגבתי בשלילה. "את יודעת שכשהייתי עושה פטרולים בלילה הייתי שומע מכיוון האוהל שלך גניחות. הרשתי לעצמי להציץ מפעם לפעם וראיתי אותך מאוננת" אמר לי. לא ידעתי איך להגיב, הייתי בשוק וחיפשתי מקום לקבור את עצמי בו, אך בו בזמן הרגשתי מגורה... "את יודעת, תמיד במסדרים הייתי מסתכל בך ובחזה היפה שלך והייתי מפנטז עלייך בלילות, איך אני מכניס את הזין שלי לכוס שלך, איך אנחנו מזדיינים וגונחים ביחד" הוא התחיל להתקרב אליי ואני נשארתי קפואה במקום מתחילה להתחרמן עליו ולקוות שהוא יקרע אותי. "אני רוצה לזיין אותך, אני רוצה לנשק ולבלוע אותך" אמר לי ונישק אותי בלהט, שפתיו היו רטובות, הוא בלע אותי ושלח יד אל פניי. ליטף אותי ואני נמסה בידיו. הוא משכיב אותי על הספה ומלטף את גופי, שדיי, בטני ורגליי. לאט-לאט הרים את השמלה וחשף את ירכיי ואת פרח האהבה שלי שרק מחכה ללשונו הרטובה שתיגע ותענג אותו. הדגדגן שלי היה מגורה... אני נישקתי אותו בפראות והוא התנתק ממני. "ידעתי שאת חיה!" אמר לי והוריד את שמלתי, "אני כבר מת להרגיש אותך"... "לאט" אמרתי לו ודחפתי את ראשו אל הכוס שלי. כבר הייתי רטובה לגמרי. הוא ליקק לי את הכוס והדגדגן ואני גנחתי עמוקות לנוכח הריגוש. הוא ליקק וליקק ודחף אצבעות; יד אחת לכוס ויד שניה לחור התחת שלי. זה כאב אך ההנאה הייתה גדולה מהכאב ואני גנחתי וציפיתי לאורגזמה, אך זה הפסיק. התפשט גם הוא וחשף את הזין הענק שלו. אני בלי לחשוב, בלעתי את הזין הגדול בפי ומצצתי עמוקות מצצתי ומצצתי והוא נאנח. שיחקתי לו בביצים והחדרתי לו אצבע לתחת והוא גונח על סף גמירה, אני מרגישה זרם של זרע בתוך הגרון שלי ובולעת את החומר בחשק. הוא מחמיא לי ומנשק את שדיי, מזקיר עוד יותר את פטמותיי ואני מלטפת את גופו ומרגישה איך הזרנוק הגדול שלו גדל בין רגליי. הוא עובר לפי ומוצץ את לשוני, מוצץ את תנוך האוזן שלי ואני משתגעת, תמחילה לאונן לעצמי והוא משפשף את הכלי שלו בדגדגן שלי. אוסר עליי לגעת בעצמי ומאונן לי. הוא מרגיש שאני עומדת לגמור ומחדיר לי את הכלי שלו חזק לתוך הכוס ואני גונחת עמוקות וצורחת מהאורגזמה המטריפה שעוטפת את כולי. הוא מזיין אותי במהירות ולא נותן לי לנשום, הורג אותי במהירות שלו. מחדיר לי אצבעות לפי הטבעת ואני נאנחת מרגישה גלי אורגזמה עוטפים אותי... הוא מאיץ את קצב הדפיקה שלו ומזיין אותי. שנינו גומרים בצרחות.

bugbuster

New member
../images/Emo41.gif שלום לוםםם לוםםםםםםםםםםםםםםם

שלוםםםםםםם, מאייק לאב, נוט וור, ותמשיכי , המון, המון המון,
שלוםם.. לוםםם.. לוםםםםםםםםם

נימשון

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo41.gif

אין בכלל ספק שזיון חזק ומהיר הוא אחלה של זיון. תיארת מעולה איך הגעת לקצה ואז.... אז בדיוק הוא התחיל לזיין אותך.... אחחחחחחחחח פשוט מעולה

למעלה