שלום!

שלום!

אני מקווה שיש כאן מישהו
אני לבד בבית והגוזל של הקוקטיילים שלי גוסס .. אני חייב לדעת מה עושים! הוא חי, והוא נושם. נתתי לו קצת מים והוא השתפר, התחיל קצת למלמל. הבעיה היא שאם אני מחזיר אותו לשובח אז ההורים שלו מתחילים לאכול לו את הרגל ויורד לו דם.. אז אני לא מחזיר אותו לבינתיים. ההורים שלו גם מאכילים את כל האחים שלו ורק אותו לא. נתתי לו קצת לחם רטוב, מה עוד לעשות? בבקשה, אף אחד מהשכנים שלי גם לא מבין בזה!!

אני בטוח שמשהו לא בסדר

הוא בן חודש, פעם הוא היה הולך בתוך השובח.. עכשיו הוא שוכב כל הזמן, ונושם בחזקה, והוא נראה מאוד עייף!!! בבקשה עזרו לי

נעה גל

New member
ובכל זאת, אם אתה רוצה שהוא יחיה

אתה צריך שמישהו מקצועי יראה אותו. תתקשר לוטרינר - אולי הוא יכול לבוא אליך?

../images/Emo10.gif../images/Emo118.gif

אני סה"כ ילד.. אני לא יודע את המספר שלה וגם ההורים שלי יכעסו.. אני אסביר: הוא סובל מרעב ומחולשה. אין משהו שאפשר לעשות? אוכל שאפשר להכין לו?

d-edge

New member
לא מבין בגוזלים..

תתקשר לדני הוא ישמח לעזור!! 09-8919092

נעה גל

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

אני מבינה שאתה רק ילד אבל גם לילד יש כוחות! אז נכון שהפעם לא הצלחת לעזור לגוזל הזה. זה עצוב מאוד. אבל אני חושבת שכדאי שתיקח את ההורים שלך היום לשיחה - תספר להם מה קרה. תספר להם שרצית לעזור לגוזל ולא יכולת כי לא ידעת איך, ולא ידעת למי להתקשר ואם בכלל הם מסכימים לך להתקשר לוטרינר סתם כך. אני בטוחה שהם ידעו איך לעזור לך ואני מציעה להתכונן כבר עכשיו לגבי הפעם הבאה שאולי תקרה. בהצלחה.

מצטערת לישמוע

לא ידעתי שיש לך תוכי?!?לחם רטוב לא היה עוזר בכל מיקרה,צריך מזרק ודיסה לתוכים להאכיל אותו כל שעתיים,ולדאוג שלא יקפא(כן בטח בחום הזה),עם זה קורה בפעם הבאה תיתקשר לוטרינר ושים 'עין על הוהרים,טוב הגזמתי.

אווווווווווווווווווווף חתיכת מפגר!!

במקום לשאול שאלות מיותרות היית מתקשר לדני כמו שאמרו לך או שהיית הולך לווטרינר! רץ! אומרים לך תתקשר לדני ואתה שואל איפה הוא גר?! לא יכלת לרוץ לווטרינר?! איזה חוסר אחריות!

Chens15

New member
לפעם הבאה

..............אולי תשאל בחנויות איך מאכילים? כי אח שלי שעובד בחנות לחיות היה מביא אין ספור תוכים קטנים והיה מאכיל אותם במזרק... גם כשקנינו את הדררה שלנו הוא היה בן חודש וחצי בערך והסיברו לנו איך להאכיל אותו ולשים אותו באקווריום עם אור מבחוץ....עד שהוא גידל נוצות איזה חמוד..אני מצטערת על הקוקוטייל שלך תאמין לי שלי היה יותר גרוע התוכית סאן קניור שלי עפה ואחרי שבוע מצאתי אותה יבשה ליד הפח בלי ראש..זה היה די זוועתי לראות אז חפרתי אותה בלי הראש מה לעשות מתחת לעץ ולא סיפרתי לאף אחד שהיא מתה וכולם בטוחים במיוחד האח הקטן שלי שהיא בארץ טרופית חוגגת על מנגואים...

יאא זה עצוב

גם פעם דרסו תרנגולת אחת שלנו ואמרו לי שהיא ברחה לוטרינר מהבית.. אבל אחרי איזה שנתיים אמרו לי שהיא מתה באותו יום וקברו אותה
וההוא שכעס.. כשהתקשרתי ל"דני" ההוא הגוזל כבר מת. ואל תגיבו יותר, זה עניין רגיש ואני מעדיף לא לדבר עליו, זה מדכא אותי.

שהיה רץ לווטרינר! לא יודע מה שהיה

מוצא פיתרון,גם אם ההורים שלו היו קצת כועסים או לא יודע מה.

רן בראל

New member
בבקשה להירגע עם התגובות!!!

אם התוכי מת פחות משעה אחרי שראו בעיה כנראה ששום דבר לא היה עוזר...

למעלה