שלום!

ש ו ר ט י

New member
שלום!

היי! אני חדשה בפורום. קוראים לי דנה ואני רוקדת כבר 11 שנים בעיקר בלט, אך גם מחול מודרני ופלמנקו. כבר הרבה זמן חיפשתי פורום שבו מדברים על הנושא שאני כל כך אוהבת- המחול, אך לא מצאתי עד עכשיו. אשמח להכיר רקדנים/ רקדניות מכל רחבי הארץ ולקרוא על חוויות מהופעות או חזרות. ביי בינתיים!

היי שורטי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אמנם אני כבר לא רקדנית מי יודע מה מקצועית כיון שפרשתי והלכתי לכיון התיאטרון והשירה, אבל עכשיו אני מדריכה בקייטנה קבוצת מחול
שזההה דיי אדיררר!!! כאילו אני מלמדת ריקודים וטכניקות ילדות שעולות ל-ב,ג,ד:) ובסוף הקייטנה אני מעלה מופע איתן מול ההורים וכל הקייטנה
סתם חשבתי לשתף אותך. אזז... את מוזמנת לספר על הופעות שלך ואיפה וכאלה:)

ש ו ר ט י

New member
יאאא! איזה כיף!

את משלבת בין המחול להדרכת ילדים! אני ממש אוהבת ללמד ילדים לרקוד, והייתי רוצה לעסוק בזה יום אחד (לא לפני שאני קצת אופיע עם להקות חחחחח). לפני יומיים (יום רביעי) הייתה הופעת הסיום שלנו והיה לי ממש ממש כיף. בחיים לא נהנתי ככה בשום הופעה. אולי זה בגלל שהיו לי פעם ראשונה הרבה ריקודים (9 ריקודים!) או בגלל שקיבלתי תעודת הצטיינות בסוף הערב. בכל מקרה היה ממש כיף. עכשיו אני בחופשה לשבועיים ואחרי זה אנחנו נפגשים ומתחילים להתכונן לסיבוב הופעות בארה"ב שיתקיים בספטמבר. זהו בערך בקשר לעצמי.... עכשיו אני אשמח לקרוא על עוד אנשים שנהנים מקסם המחול. ביי בינתיים! נ.ב: קראתי את הקרב הזה בין המחול לתיאטרון ונדהמתי. אני אוהבת מאוד את שני הענפים ומשלבת תיאטרון ומשחק בתוך הריקודים שלי. ככה גם יותר נהנים לרקוד, וכך גם הקהל נהנה יותר. תחשבו על זה!

רקדנית הולכת רקדנית באה...

שורטי יפתי, אני מקווה שאת לא תרחמי עלינו כמו קוצית הנחלים. ברוכה הבאה.

ש ו ר ט י

New member
אני לא מבינה

אני לא מבינה מה הקטע של הריב המטופש הזה... מה בדיוק ניסיתם להשיג בו? תיאטרון ומחול זה שני סוגי אומנויות היפים ביותר לטעמי (ומוסיקה) וזה ממש טיפשי להתווכח לאיזה מהם מגיע יותר מקום בפורום

Awaken

New member
ברוכה הבאה... אבל את טועה.

תקראי שוב את השרשור ההוא ותראי שאף אחד לא רב לאיזה אומנות מגיע יותר מקום בפורום... אנחנו בסך הכל הגבנו לטענות שלה ש"שאין מחול בפורום"... ז"א, אני לפחות לא הבנתי מה היא רוצה בדיוק שנעשה..? זה אשמתנו שאין הרבה רקדנים בפורום? אף אחד לא אמר שמגיע לתיאטרון יותר מקום כאן מאשר מחול.

Awaken

New member
אני יודע טוב מאוד מה התכוונתי.

והתכוונתי תיאטרון. תודה על הנדיבות, אבל אני לא צריך שתתקני אותי.

normajean

New member
אני רק רוצה להבין אם זה היה אחד

מהנסיונות לשדל אותי לבגוד בך או משו...? כי אתה יודע..בכל זאת עידו עושה לי את זה והכל

Awaken

New member
חחחחח

וגיא, מה הקשר רגיעון? למה שאני יכתוב משהו אחר ממה שאני מתכוון אליו?? התכוונתי תיאטרון, וכתבתי תיאטרון.

למעלה