שלום,

yeshlishem

New member
שלום,

שלום שנטיפי
, שלום איל
, שלום סללה
, שלום לכולם
, התחושה
שאיננו שבעי-רצון מחיינו - או מתחומים מסויימים בחיינו, עשויה להביא אותנו לכדי פריצת דרך, אם אנו מודעים לתחושה הזו די, ואיננו יושבים מתוסכלים - אלא יוצרים מהתסכול הזה משהו בעל ערך
. כל רגש שלילי הוא רגש מעוות - כזה המנותק מן האור, מהיש - כתוצאה ממחשבה שקדמה לו, שנולדה מתוך אמון במחסור - מחסור באהבה
. אהבה
היא הכוח החזק ביותר ביקום, אלא שאי-אפשר להבין זאת עד שלא בוחרים באמון
- אמון
בכוח הזה - המצוי בתוכנו
. אמון באהבה
, זה אומר, להיות מוכנים
לוותר על ספקות שיש לנו לגבי עצמינו ולגבי הטוב שהחיים מכילים בעבור כל אחד ואחד מאיתנו - כן, גם בעבורך!
- אין אחד
שראוי יותר ואחד שראוי פחות - אין אחד
שמכיל יותר כישרון מאחר, כל אחד מאיתנו הוא יחיד במינו, ומכיל כישרון היחודי רק לו... - עליו רק לגלות כישרון זה
. כישרון
הוא נקודת אור בתוכנו של מפגש בין ילד פנימי לאני העליון והאגו, שהופך אז רק למתווך
ביניהם - חוליה מקשרת, כך שבמקום להראות - להיות
זה שהננו
. אחד יודע לשיר
טוב יותר. אחר יודע לסרוג
יפה יותר. חפשו את הנקודה בה אתם נהנים ממה שאתם עושים - בשלמות - נהנים גם מהתוצאה, ולנצח תוכלו לשפר אותה, את עצמכם. החיים נועדו לכם - כן, לך!
. הפצעים
... הם מתנותיכם
, כי מעבר לכל חבורה או מכה, תמצאו את שאתם מחפשים
- המופלא שבכם, כי הוא קיים בכולנו, עלינו רק להאמין בזה, והדלת לשם, נפתחת בפנינו. אל תניחו לספק לעמוד בדרככם. קחו שאיפה עמוקה
והחליטו - היום ולעולם
אני מוכן להיות מאושר
ולמצוא
את האור
שבתוכי שאני מאמין ויודע
שקיים גם בי
. אל תניחו למבחנים שהיקום מעביר אתכם להסית אתכם מדרככם, תנו אמון, ולנצח תנו אמון
בעצמכם באלוהי שבכם באלוהים, ביש, באהבה שמעל ומעבר לכם, לכולנו, כי מהשפע האינסופי
הזה נובע הכל - והוא מצוי בכולנו. אין ראוי יותר וראוי פחות... יש מי שלא מאמין שהוא ראוי, ויוצר - בשל אמונה זו - מצבים בחייו, שיאשרו אותה. כי ככה זה עובד. אלוהים, היש, היקום מעניק לנו רק מה שאנו מאמינים שאנו יכולים לקבל
. ברגע זה ממש, האם אתם מאמינים שאתם ראויים למה שאתם שואפים להגיע אליו?...
כן?... אז יופי! אתם בדרך לשם!
נפתחת קבוצת לימוד "חוויית הרגע"
. לפרטים: 058-727715 החל מיום ראשון בבקשה
בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל
הדרכה רוחנית
תיקשור Rai-ki Master

וואי סיגל...../images/Emo29.gif

איזה יופי אני תמיד נהנת לקרוא מה שאת כותבת.. ומזה בהצלחה בקבוצה... אני רוצה ללכת לחוג אחר עכשיו

s a l a l a

New member
את מדהימה סיגל

אם לרגע נופל חיוכי , אם לרגע מתמוסס אושרי , אם לשניה אני כבר לא כל כך בטוחה , עוצרת רגע , מתכנסת פנימה ורואה . את היופי של להיות אדם , את היופי של היקום . ואת רק מזכירה ומחדדת לי את זה . מחבקת את כולם ... שתיהיה לכם שבת מקסימה SALALA

למעלה