שלום...

פנגו

New member
שלום...

אני גליתי את הפורום עכשו.-אני מקווה להיות פעיל. ודו קיום לדעתי זה דבר חינוי בשביל להגיעה לאושר לאומי, לא, לא עם הערבים (עדיין לא) אלה איתנו בתוכנו. צריך להגיד די לפלוג ! די לפילוג בין דתים לחילונים, בין עולים חדשים לילדי הארץ, ובעיקר די עם הפילוג הזה בין ימין לשמאל, נמאס מפוליטיקה ושלטון שהורס ומפלג את העם. אני יודע שאני סתם זורק דברים לאוויר עכשו בלי הרבה הגיון-אני מצטער אבל אני פשוט מרגיש שאני חייב לזרוק את זה, ובעיקר שאני חייב לשנות, נמאס עם המצב הזה כבר חייבים להיות מחאוחדים ושהעם היהודי יחיה אחד עם השני בדו קיום-לא להגיד נכון,נכון ואחרי כן להגיד כמה המרוקאים ככה ושהאשכנזים הם ככה, אלה באמת לצאת ולרצות לשנות, המדינה הזאת ! בלי אלימות ומכות אלה במאבק חברתי,חשבתי שצריכים אנשים שרוצים לשנות הממשל והכנסת, ושכינסו לשם אנשים ש*באמת* רוצים לשנות ושהם לא עסקנים, וגנבים מושחטים, שיפטרו ביחד-איך לפטור את בעיית הערבים, ושהיה צדק חברתי ושויון וככה היה יותר איחוד כי לא מתח בין אנשים כול כך הרבה,כמובן שזה לא פשוט אני יודע אבל אפשרי תמיד. ושיפטרו בלי מאבקי כוח וכסף, פילוג ושנאה כמו עכשו. לא יודע זה משחבות שלי-חיבים לשנות את המדינה, עכשו. "...אל תגידו יום יבאו הביאו את היום, כי לא חלום הוא..." כמה נכון.

../images/Emo54.gif ברוך בואך

מקווה לראותך פעיל בפורום ולהבאת רעיונות שיתרמו

HUhybrid

New member
../images/Emo11.gifדו-קיום זה דבר טוב ורצוי

אבל חשבתי, שהפורום הזה מתמקד יותר לגבי השסע הערבי-יהודי. אבל ניחא. בהקשר הזה, מצאתי קומונה מעניינת בנושא, כאן.

פנגו

New member
לפני הטיפול בסשע הערבי-יהודי

כדי שנחיה בדו-קיום בנינו לבין עצמנו ! כי זה דבר החיוני למדיי. תודה על הקישור.

../images/Emo54.gif זה הולך יד ביד

כאילו, אם המצב יהיה שקט יותר נוכל לטפל בעצמנו, ללקק את הפצעים הנפשיים. אתה צריך להפריד דת ממדינה, לצמצם פערים וכן הלאה זה לוקח זמן...

פנגו

New member
אבל עם ערבים זה עניין מאוד מסובך

עד לא אפשרי כמעט, כי חלק גדול מאוד עדיין רוצה להתפוצץ אצלנו וכול זה......

HUhybrid

New member
../images/Emo11.gif"וכל זה"?!

מה זה ה"הכל" הזה בדיוק? סלח לי, אבל קביעה זו ריקה מתוכן, וגם מחוכמה.

למעלה