שלום..

niraf

New member
שלום..

שאלה חשובה - תיאטרון קהילתי קטן וחביב באילת מעוניין לצאת ולהראות את מה שיש לו לעולם, בגלל הריחוק אף אחד מאיתנו לא יודע מה באמת קורה שם בחוץ ורציתי לדעת אם יש לכם פרטים כלשהם על פסטיבלים שאפשר לנסוע אליהם, ובכלל כל מקום שאפשר להציג בו את עצמנו, איך מצטרפים וכ'. תודה מראש (=

לפי אתר "הבמה"

יש את "פסטיבל בשקל", שיופיע בדימונה, בת ים, בית שאן וירושליים. מעבר לזה, אני חושב שכבר איחרת כי פסטיבל "תרבות של שלום" בצוותא בתל אביב, בדיוק מסתיים. וזה מה שאני יודע, נכון לעכשיו. אבל שווה לבדוק באתר (בקישורים).

normajean

New member
אתם יכולים לנסות להציג את עצמכם גם

באילת, או שכבר ניסיתם? אילת היא עיר עם המון חיים ואנשים שחים אין סיבה שלא יאהבו ויבואו לראות

niraf

New member
ברור,

אנחנו כבר די מוכרים באילת (אגב, מחר יש לנו בכורה...) ואנחנו מופיעים פה כבר הרבה שנים, ואנחנו רוצים לצאת החוצה... תודה רבה על הקישור!(=

יש הרבה

יש באוקטובר פסטיבל עכו שמכיל בתוכו פן קהילתי בכל שנה. נסו להתקשר לעריית עכו ולדבר עם האחראי ולקבל ממנו את הטלפון של הועדה האומנותית בנובמבר יש פסטיבל תאטרון קצר בתאטרון צוותא בתל אביב תוכלו להגיש מועמדות תאטרון גבעתיים מחפש כרגע הפקות אבל זה לא פסטיבל אז אני לא בטוח שיקבלו תאטרון קהילתי... בהצלחה רבה

למעלה