שלום,

genghis

New member
שלום,

שמי איתי, ברשותי מספר אוספים שאני מקווה שיקנו לי מקום מכובד בפורום ובהם, כרטיסי NBA (כ 1200 לערך), כרטיסי טלכרד (200 אני מעריך), פחיות (אשמח להצעות - האוסף ישן למדי ולכן יש בו פריטים נדירים כמו קוקה קולה בסווהילית ומדינות רבות נוספות, משחקים אולימפיים ותחרויות רבות כיוב'), וכן אוסף נרחב מאד של מדליות החברה הממשלתית וגליונות / מעטפות בולים רבות לאספנים שבימים אלו ממש אני מעריך את גודלו. אשמח להצטרף לפורום אם כי אין באפשרותי לכתוב תדירות איתי

שלום איתי,

מקום של כבוד כבר יש לך. עם אוספים כאלו אתה יכול לפתוח עסק לאקספורט- אימפורט - רפופורט. איך הגעת לאוסף כרטיסי אנ-בי-איי? לא תחום נפוץ בארץ. אפשר לראות קצת תמונות ולשמוע סיפורים טובים על כרטיסים מעניינים במיוחד? שמור על קשר, אריק.

genghis

New member
הממ...

אימפורט-אקספורט- רפפורט - (אנחנו מכירים ? - כי קלעת בול) לגבי אוסף הקלפים - אמנם לא מדובר בתחום פופולרי לאספנים כמו בולים למשל אך יש רבים שעוסקים בתחום בארץ ובעולם.. (טוב, בעיקר בעולם, אבל הבנתם את הרעיון) התמונות בדרך. חן חן איתי

11moti

New member
כרטיסי NBA

הבן שלי בזמנו אסף ויש לו אלבום +חבילה די גדולה האם זה מעניין אותך?

genghis

New member
מעניין? בהחלט

אודה לך אם תוכל לתת לי פרטים וצילומים איתי

כן, כן, יש לי את זה.

תבין, מאז קיבלתי על עצמי את ניהול הפורום אני מחוייב לחברים, ועושה כל מאמץ לבדוק שכל חבר חדש יהיה אמין, חברותי, אינטליגנטי, ורצוי נחמד. ולכן, כשכתבת את הודעתך הראשונה, מיד הפכתי את כל אזור הקריות כדי לבדוק במי מדובר. מקורותי חסויים ועלומים, וטוב שכך. מקווה שתתערה בפורום!

ברוך הבא!../images/Emo39.gif

מתה על קווין סמית ועל עכברושי הקניון בפרט! I love the smell of commerce in the morning!

genghis

New member
אם כולם כלכך נהנו מהכרטיס שלי אז...

-חידה- אולי מישהו מזהה את הכלב עם המפה שבתמונה? (שבכרטיס כמובן) בין הפותרים נכונה תוגרל...ובכן, טפיחה רצינית על השכם. איתי

elcool

New member
דוגברט, כמובן!

(נשמע כמו פרסומת משנות השישים...)

oren*

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

גם אני אוסף פחיות קוקה-קולה כחלק מאוסף כללי של מוצרי החברה (בקבוקים ומוצרי פרסום הנושאים את הלוגו). אשמח לקרוא עוד על האוסף שלך ולראות אם יש אפשרות לבצע החלפות (אני מקבל באופן קבוע פחיות מהמזרח הרחוק - אינדונזיה, סינגפור, הונג-קונג וכו...). המשך גלישה מהנה בפורום

למעלה