שלום

shamon51

New member
הי עדי,

מה היא החתימה שלך ? "עדי" או מה שמופיע מתחת ?

shamon51

New member
יותר מאוחר בסביבות 23:00

אני אכתוב לך ניתוח עכשיו אני הולך לאכול "על האש"
בחיי

shamon51

New member
מעניין למה

אין אף נקודה או פסיק בכל הכתב הזה. חוסר תשומת לב לפרטים ולחוקים. האם את מין "תום - בוי" כזאת ש"כובשת" את ה"מערב"?

shamon51

New member
אני חושב שאת בחורה עם הרבה

אני חושב שאת בחורה עם הרבה הערכה עצמית גבוהה, אולי לעיתים קצת סנובית. אבל זה כלפי חוץ, בפנים יש נטיה לצאת אל החברה. לעיתים קצת מתעלקת
חברים קרובים ומשפחה.

shamon51

New member
ןעןד

בחורה יצירתית עם חוש הומור, מלאת חיים לא תמיד מצנזרת את דבריה. שאלה: האם את גדלה במשפחה חד הורית?

nili6

New member
סימנים.

מהלך שורות יורד לעיתים שוליים ימניים רחבים (בריחה מהעבר?) ולא ישרים הנקודה ב-ע' של החתימה חתימה רק בשם פרטי ת' תמיד פתוחה, כך גם ם ש במילה החודש, שורה רביעית מילה ראשונה זוויתית ועולה למעלה במילה בטוחה ו' נצמדת ל- ח' ר זוויתית ב"רוכבת" כתב צר ורחב לסירוגין- אין עקביות. הגדלת אות (בולט בשורה ראשונה) - אותיות נפוחות , ש ו- ע' - צורך בהערכה. ד זוויתית במילה "עדי" שורה ראשונה ע' וש' נפוחות- שסעים (במיוחד ב- תודה רבה) ה מקופחת במילה בטוחה ל' רק עם התחלת הלולאה וכמו שהבחין שמעון,- היעדר סימני פיסוק - אוליי חשש לעצור? (אי דיוק? אבל היא ככ מדייקת בספירת גילה...) ע הנוטה לשמאל במילה על (רוכבת על ) כתב שוטף , בסה"כ זווית ישרה עם קצת נטייה שמאלה. ומן הסתם עוד. אגב שמתם לב ל ס הראשונה ב סוסים, שהיא בצורת לב? .... אני רואה בכתב ניגודים, חוסר עקביות, ניפוחים של אותיות , קיפוח, כתב רחב, לחץ חזק, אך גם אותיות זוויתיות, אין סימני פיסוק, אותיות נצמדות, ומאידך שסעים, הפרשי לחץ (שימו לב למילה מראש) ואי סדירות ברוחב האותיות

אין ספק שמחלקת הסימנים שדרגה את

עצמה ורמתה. יש בהחלט תופעות מעניינות: מהלך שורה תמוה משהו, כפי שנילי ציינה יש ירידות שהמלים במגמה יורדת ויש ירידות שבהם קו השורה כאילו ירד חצי מדרגה והמשיך ישר. לצד הנקודה באות ע' בחתימה יש גם חנית לילה ממושכת שבה העט חנתה זמן ממושך מדי בפתיחה/סיום האות. קצת קשה לי לראות את הלב של הסוס, ואם אני מפעיל את הדמיון זה דוקא מזכיר לי ישבן גדול כשבמרכזו קו התחלה זעיר של.. החיבור. היעדר סימני פיסוק לא נאים לי משקפים חשש לעצור, בכתב אטי למדי אפילו משתהה מתעכב. נילי, קבלי צל"ש.

shamon51

New member
מעניין ש ה "ע" בחתימה

נכתבה משמאל למטה ועולה לימין בניגוד לשאר ה "ע" בגוף הטקסט. הנקודה בחתימה (מימין) מצביעה על איזו "נקודה" גרביטציונית בעבר (חור שחור?) הצד השכלי/מחשבתי גובר על השיקול הריגשי עם הרבה אינטואיציה (ראיית אפשרויות רבות בכל סיטואיציה) ראית המכלול ופחות את הפרטים. המופנמות כלפי החברה מוצאת שחרור ברכיבה על סוסים, למשל "ל" יוצאת שמאלה ב "על סוסים" (כותבת את ה "ל" מלמעלה
למטה) מראה על מקוריות ויכולת לפעול שלא במסגרות

L o o K At Me

New member
כל מה שרשמת נכון

רק העניין של המשפחה חד הורית חס וחלילה טפו טפו טפו ההורים שלי נשואים באושר כבר מספיק זמן

shamon51

New member
האם יש משהוא

שאת באופן מיוחד מנסה למצוא חן בעיניו? ואני לא מתכוון דווקא לבחור שאת רוצה שיתאהב בך?

L o o K At Me

New member
אמממממ

יכול להיות....כן.....יש כמה אנשים שהייתי רוצה להיות איתם יותר בקשר

L o o K At Me

New member
../images/Emo9.gif כן באמת כלפי חוץ אני ממש תופסת

מעצמי וכלפי פנים לא כל כך

למעלה