שלום

• פותח הנושא B0B0
  • פורסם בתאריך

B0B0

New member
שלום

יש לי בעייה קטנה...יש לי רלוב גדול בחצר מלא תוכונים ואורזיות....יש לי שתי בעיות....התוכים נמצאים אצלנו בערך שנתיים ועד לפני שנה הם הוציאו גוזלים והתרבו יפה ועכשיו משום מה הם הפסיקו...באשר לבעייה השנייה...יש לי שני זוגות של אורזיות ביחד עם התוכונים בכלוב והם לא מוציאים שום גוזל...חוץ מגוזל אחד שהוא כבר בןחצי שנה בערך...ולפני בערך שנה וחצי בחורף בקעו לאורזיות בערך 6 אפרוחים אבל כולם מתו.... בתקווה שתעזרו..

אולי הם מפריעים אחד לשני?

אצלי למשל אני צריכה להפריד את הפינקים מהתוכונים בעונת הרבייה כי אחרת התוכונים מפריעים להם בדגירה ובגידול הצאצאים... תצפי עליהם קצת ותראי.. יכול להיות שהם מפריעים אחד לשני ובגלל זה אין לך התרבות...

ran 15

New member
טוב אז ככה-

כנראה שבאמת כמו שההודעה הקודמת אמרה הם לא מסתדרים. תעשה מחיצה אבל תבדוק עוד משהו ובכלל לכל מי שקורא. לי יש זוג רוזלות שעבד שנה שעברה והשנה משום מה הפסיק התשובה היא מיקום התא הטלה שימו ותו רחוק מהדפנות או דבוה במצב כזה שחתולים לא יגיעו זה פשוט הפחיד את הזכר של הרוזלה והוא היה נכנס ופשוט שובר אותן (את הביצים) אזתבדוק מיקומי תאי הטלה ועוד משהו יכול ליהיות שתאי ההטלה של האורזיות ושל התוכונים קרוב ומפחיד את שני המינים נסה "להפריד כוחות"

למעלה