שלום

תגידו למישהוא יש כאן

STAR TREK:BRIDGE COMMANDER?? אם כן שלחו תגידו לי בICQ בבקשה 203702952 או בפרטי אני מחפש אנשים לשחק איתם

Chakotay

New member
אפשר, אבל רוב השרתים לא מאפשרים

זאת, כי זה לא כיף. המחשב משחק ולא אתה.

Chakotay

New member
אבל זה לא בדיוק מראה את היכולת שלך

הרי את סה"כ נותן פקודות, ולעומת זאת כאשר את מטיס את הספינה ידנית, אתה מפגין יכולת.

riku

New member
שאלה שעניינה אותי בקשר למשחק

למה הdauntless נראית בדיוק כמו האנטרפרייז בדור הבא?

papal

New member
למיטב הבנתי

זה בגלל שהיא ספינה-תאומה של האנטרפרייז אי נדמה לי שלאנטרפרייז די יש תאומה שקוראים לה יו אס אס קולומביה - שהתפוצצה באיזה פרק של הסדרה האם אני צודק?

seti2

New member
כמה דברים:

א.אפשר להטיס את הספינה ידנית מתוך הגשר אבל המשחק הזה לא כל כך מהנה בגלל שאין בו ג'ויסטיק. ב.הם נראות אותו דבר מכוון שהם מאותו סוג (GALAXY). ג.הספינה התאומה של האנטרפרייז די היא הימאטו.

sysiphus

New member
אם כבר אז כבר...

לא שיחקתי במשחק הזה בכלל אבל.... חלליות נבנות ע"ב דגם אחיד, פחות או יותר, כמו גם ספינות, מכוניות וטנקים. ספינות זה משהו הרבה יותר גדול ומאסיבי, כך שאין שתי ספינות שהן בדיוק אותו הדבר, כמו שכל מעבורות החלל אינן בדיוק אותו הדבר, על אף שלכולן אותו עיצוב בסיסי. לדגם הבסיסי יש שם, והספינה הראשונה שנבנית ע"ב הדגם נקראת בשם זה. כך גם עם חלליות במסע בין כוכבים: האנטרפרייז של קירק היא מדגם קונסטיטיושן, וכמובן שיש הרבה חלליות מדגם קונסטליישן, אחת מהן היא הראשונה, ה-USS Constituition. האנטרפרייז של פיקארד היא מדגם גלקסי, והיות וזו הספינה הכי מתקדמת והכי חדישה בצי ("דאז") נבנו בתחילה רק שלוש ספינות, שלוש "אחיות" (לכן קוראים לספינות "ספינות אחיות", למרות שמאז השלוש הראשונות נבנו עוד רבות מהדגם): ה-UUS Galaxy הייתה הראשונה, ולאחר מכן נבנו שתי "אחיות תאומות" - האנטרפרייז והימאטו. הימאטו התפוצצה בפרק Cotagion של TNG. ספינה אחרת מדגם גלסקי התפוצצה ב-DS9, אם אני לא טועה בחלק השני של The search, הפרק הראשון של עונה 3, במפגש הראשון של הפדרציה עם הג'ם-האדאר.

papal

New member
יש לי 2 שאלות

מישהוא אולי יודע איזה סוג היתה הסטאר גייזר של פיקארד? והאם יש ספינה כזאת קולומביה?? כי אני זוכר את השם הזה מאיפשהוא ואני רוצה לוודא אם אני זוכר פרק מסויים האם לספינה התאומה של האנטרפרייז שהתפוצצה- היה קפטיין שחור??? (דרך אגגב פיצוץ הספינה הזו מעיד על פגיעו הצי- לדעתי הם רצו להוכיח עד כמה האנטרפרייז היא לא בלתי מובסת אבל לא רצו לפגוע בספינה אז התסריטאים פשוט הלכו על הספינה התאומה שלה

sysiphus

New member
תשובות

הסטארגייזר הייתה מדגם Constellation, כפי שניתן לראות בפרק The Battle מהעונה הראשונה של TNG. לא זכורה לי on-screen ספינה בשם הקולומביה, ובדיקה קצרצרה באנציקלופדיה מגלה כי אכן לא נראתה כזו ספינה on-screen. יש אזכור ל-USS Columbia בסרט מסע בין כוכבים 1, אבל רק אזכור. לספינה התאומה של האנטרפרייז אכן היה קפטן שחור בשם קפטן דונלד ורלי. למה כ"כ הרבה סימני שאלה ולמה אתה מופתע מזה שהוא היה שחור... לגבי פיצוץ הימאטו... אני חושב שיש כאן שתי נקודות. היה הרבה יותר "קל" מבחינת הפקה לפוצץ את הימאטו, ובכלל היה הרבה יותר קל להציג את הימאטו כ"ספינה האחות" של האנטרפרייז, היות ולא צריך לבנות דגם נוסף... חוץ מזה, יותר משזה גורם לך לחשוב על כך שהאנטרפרייז אינה בלתי-מובסת, זה מבהיר את חומרת המצב, שדבר כזה עלול לקרות גם לאנטרפרייז שלנו.

ygeva

New member
שלום

חדש בפורום, ואוהב גדול של מס"ב. מקווה למצוא כאן נושאי שיחה מעניינים ואם אפשר, אולי, אז אולי, קבוצת משחק של מס"ב. אין כזה דבר בארץ, נכון? על כל מקרה,נתראה בסופי שבוע. לגבי תמונה? אני אשתדל להצטלם בבוקר לפני יצאתי לבסיס ולפרסם אותה פה.

ברוך הבא בהחלט! ../images/Emo39.gif

קבוצות משחק של מס"ב? אתה מתכוון, כמו משחקי תפקידים למיניהם? האמת שאני לא יודעת אם יש או אין...
מה אתם אומרים, אנשים? (מי פה מנציגות סטארבייס בפורום היום, תענו לו.... ;-P ) מקווה שבאמת יהיה לך מעניין. ברוך הבא שוב!

EBow

New member
אני לא מכיר באופן אישי קבוצת משחק

של סטאר טרק, אבל נשמע לי רעיון מעניין ומאוד אטראקטיבי לפורום זה. או לאתר של סטארבייס 972.

למעלה