שלום

בנפשנו

New member
שלום

אנחנו מעמותת בנפשנו בירושלים למתמודדים עם מוגבלויות נפשיות. אנו רוצים להתחיל פרויקט חדש ובו אנו מתכוונים ללקט מאמרים ועדויות של אנשים בקשר לתרופות פסיכיאטריות ותופעות הלוואי שלהן (עם התמקדות על תופעות לוואי הורמונליות. הפרויקט התעורר בגלל החוסר מידע שמספקים המטפלים והרופאים. נשמח אם תשלחו לנו דוא"ל לכתובת הזו[email protected] אם יש לכם משהו לספר לנו בעניין... אם אי פעם קיבלתם תרופה בלי לדעת מהן התופעות לוואי שלה או שהתרופה פגעה בכם בצורה כזאת או אחרת. בתודה בנפשנו ירושלים.

הונאה בשימוש בשם בנפשנו

בתגובה ל: שלום לכולכם!נשמח לקבל את עזרתכם! - בנפשנו ירושלים ================================================ הממממ.... מעניין מאוד השימוש בכתובת מייל שאינה כתובת המייל של בנפשנו. כמו גם בהתנסחות שאינה התנסחות שיכולה לבוא כהתנסחות רשמית מטעם פרויקט בנפשנו (שדרך אגב אינו עמותה, אלא פועל תחת עמותה לידיעת הכותב/ת.....) למה זה מריח לי מאוד חזק כמו איזה שימוש 'נלוז' בשם של בנפשנו למטרות ולצרכים שאינם של בנפשנו, אולי של קבוצה או אדם זה או אחר שאינו מעוניין להיחשף בשמו, במאבק אישי או קבוצתי כנגד הממסד ונוח לו לרמות תוך שימוש בשם של בנפשנו, במקום לעמוד מאחורי ההודעות שלו ומה שהוא מנסה לקדם/לעשות...... אם זה באמת מישהו מתוך בנפשנו, אני מזמין אותו להתקשר אלי ואודה כאן על טעותי.... רק שמה לעשות, אני לא שמעתי על שום פרוייקט כזה.... ומעבר לכך, לכולם/ן, חשוב שאנשים לא ישלחו סיפורים אישיים או יחשפו את עצמם/ן לגורם אלמוני ועלום שם, שבוודאי שאין שום קשר בינו לבין תכנית בנפשנו, מתוך משחבה שמדובר בפרוייקט של בנפשנו. לכן גם מן הראוי אולי כי הודעה שכזו תימחק ע"י מנהלי הפורום... דני דורי רכז אינטרנט תכנית בנפשנו, עמותת שק"ל, ירושלים

הממלכה

New member
אודה לך אם תבדוק את הנושא הכאוב של

מתן תרופה בשם "קונקיון" פק"ל לכל נולד, לא משנה מה מצבו ולא משנה אם הוא גורם לצהבת מיוחדת אצל מי שאין לו את האנזים שמפרק את זה (ואז נגרמת פגיעה מוחית). הנסיונות לברר את ההחלטה (משנת 1985) הובילו לשתי גרסאות בינתיים. גורם א אמר שזו ניתנה על ידי גורם ב וגורם ב אמר שאינו זוכר דבר בענין ההחלטה הגורפת הזו. אם יש לך כלים לברר מה קורה בעולם לגבי הדבר הזה (של חברת הופמן לה רוש, יצרנית הויטמינית וגדולת המחקר הגנטי, שמרכזה בבזל ובקליפורניה).

למעלה