שלום!

EnGimela

New member
שלום!

שמעתי שיש מדבקה שמרדימה, האם אפשר להשתמש בה כשעושים נזם? וכשעושים נזם אצל פרסר אז גם יש עגיל מיוחד ששמים בהתחלה? (אני יודעת שבמחט אין "עגיל רפואי" אבל חברה שלי עשתה אצל פרסר ואמרה לי שבהתחלה היא היתה צריכה לשים עגיל מיוחד)

אין עגיל רפואי.

אנ'לא יודעת מה הפירסר שלך מקשקש. ישר שמים את מה שאת רוצה. אני אישית ממליצה לך חישוק, יותר קל לטפל ופחות מציק ועגיל מעוקל. ואין לך מה להרדים. כשעושים במחט זה כמעט ולא כואב.

blink me1

New member
בטח שיש עגיל רפואי!! הוא ע-נ-ק כזה

מציק...אה אבל..זה רק כשעושים עם אקדח...

shpluck

New member
מה רפואי בו בדיוק?

לא צריך להטעות אנשים עם שטויות לא בריאות.

LunyPony

New member
חברה שלך כנראה התכוונה

לעגיל המעצבן הזה שהוא עגיל מעוקל והוא ממש ארוך ובגלל זה רואים אותו אפילו מהנחיר...(חתיכת ברזל) לי יש אותו עדיין עשיתי נזם לפני 3 שבועות וקצת... בסך הכל מתרגלים לזה,אבל אני מתה כבר להחליף לחישוק..

שטויות

אפשר לעשות ישר עם חישוק. ואת העיקול אמורים לעקם למעלה לתוך תעלת האף ואז לא מרגישים אותו והוא אפילו לא מציק. קחי מקל אזניים ותעשי את זה

LunyPony

New member
מי אמר שאי אפשר לעשות ישר עם

חישוק? היא שאלה לגבי העגיל אז עניתי לה לגבי העגיל הזה... ואני יודעת שהוא אמור להיות בתוך הנחיר ככה שלא יראו אותו,ניסיתי לעשות את זה כמה פעמים והוא חזר לאותו מקום.. אישית לי נוח יותר ככה,העדפה שלי... :)

חבל

זה כמו טמפון (לכל הבנים, סליחה על האנלוגיה) אחרי שזה מתמקם למעלה כמו שצריך, זה לא זז ולא מרגישים את זה.

LunyPony

New member
בקשר למדבקה לא שמעתי על כזה דבר

ובגלל זה אין לי מה להגיד לך על זה,מה שכן זה כאב שלא מצריך משהו שירדים את המקום.. לי אישית בכלל לא כאב... ואפשר להחליף את העגיל הזה תוך חודש חודשיים עד שהנזם כבר הבריא...

למעלה