שלום!

JamSession

New member
שמעי

אם מישהו אומר לך שהדיסק האחרון של קובי פרץ הוא גאונות, אז כן - זלזלי. אבל כשמישהו משמיע טענה לגיטימית זה נראה לי הגיוני לגמרי.

avivs

New member
אריסטה

היא חברת ענק. מאבריק היא שלוחה של וורנר, ועומדת על סף פשיטת רגל. אין שום קשר בין השניים. ותאמין לי, בתור מעריץ של מדונה, אני יודע דבר או שניים על החברה שלה. או שאתה הולך להגיד לי שאני מתבלבל, ושמאבריק שייכת בעצם למאריה קארי.

j u n k

New member
תפסיקו לקטול את הבחור

אנחנו באמת נשמעים כמו חבורה של עוורים...האמת- אני לא אביא יותר מ-3 כוכבים ל SCC בעצמי, הבעייה שלי הייתה הדעה שלו על המהפכנות של גברת מוריסט בעולם המוזיקה...והעובדה שאין לדבריו שום בסיס מהדיסק עצמו (ובעיקר מהדיסקים JLP ו SFIJ -לבסוף זה הפסד שלו), מילים יפות בתוך ביקורת אחת לא הופכת אותה למקצועית ,אבל כן הופכת אותה ללגיטימית ,זה הבלוג שלו ומותר לו לכתוב בו מה שבראש שלו. בחייכם, תנו לבחור מנוחה, גם זאת דעה.

Rוית

New member
אז אם ככה

אני מעריצה אותך על שלוות הנפש... תמיד אמרתי שאתה מיוחד
ולמבקר מוזיקה שבא לבקרינו- אומנם אני לא קראתי את שאר הביקורות שלך אבל אני מצטערת, לא מצאתי משהו מיוחד בכתיבה שלך. אני שמחה שקיבלת פידבקים חיובים, סבבה לך, אבל אני אישית לא מצאתי את זה מיוחד.. כנראה התרגלתי לסטנדרטים אחרים *שיעול*יוסי*שיעול*

אוקיי... שאני אגיב???

אז ככה. אני כל כך אוהב להוציא עצבים על אנשים חסרי טאקט (וטעם, מסתבר), האידיוט הזה כנראה ממש דיסלקט אם הוא חושב שהמילים של אלאניס בנאליות!!! מבקר יקר, בוא נעשה עסק!!! תקשיב כמה פעמים לשיר "THE COUCH" של אלאניס, מתוך SFIJ (שבניגוד לדעתך נמצא אצלי גבוהה ברשימת הדיסקים המופתיים של כל הזמנים), ותבוא כאן לפורום ותנסה להסביר על מה אלאניס מדברת בשיר. נראה אותך! הנקודה היא שאם אתה לא מבין את כפל המשמעויות והסרקזים של אלאניס במילים הכל כך מיוחדות שלה אז כנראה שבאמת הם נשמעים לך בנאליים. מסקנה : אתה דיסלקט! לך תעשה מבחני הדסה.

j u n k

New member
פחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רצחת אותי עכשיו!! איזה מסקנות יש לך שתהיה לי בריא.

אבל זה נכון ../images/Emo6.gif

בגלל זה הוא חושב שאנחנו חבורת מטומטמים... העצבים, העצבים. תגובות היו קצת נזעמות. אבל זה מזה נכון... אני מרוצה, כ"ה כולם.

למעלה