שלום!

JamSession

New member
שלום!

יצא לי לשמוע את So Called Chaos, וישר כתבתי עליו ביקורת לבלוג מוזיקה שלי, שם אני - מבקר דיסקים כמובן. הבלוג הוא: blog.tapuz.co.il/musicspot. אשמח אם תבקרו בבלוג ותתנו חוות דעת, על הביקורת הזו ואחרות.

avivs

New member
יאידיוט!

לפני שאני אדבר על כמה הביקורת שלך שווה לתחת, לא יכולת לעשות קצת עבודת מחקר לפני שזרקת שאוריל לוין קשורה למאבריק? אין ביניהם קשר, אבל בגלל שאתה רוצה לחזק את ה"נקודה" שלך, אתה ממציא דברים. בקשר לביקורת, אין לי ספק שהקשבת לדיסק הזה ולדיסקים הקודמים של אלאניס בעמיקות רבה, זאת כמובן עם עמיקות היא שם נרדף ל "שמעתי איזה דקה מכל שיר וזקתי אותו אחר כך למדף". הדיסק השני של אלאניס היא דיסק שעליו, כמעט כמו הדיסק הראשון, אין דעות חלוקות, הוא טוב, מפתיע, מיוחד ומדהים. להחשיב את אלאניס כסתם יוצרת, זה דעה של אדם שהטעם המוזיקלי שלו לא הגיע למספיק בגרות והבנה. טקסטים סתמיים? אפילו השונאים הגדולים של אלאניס יודעים לתת לה על זה קרדיט. אולי היית מעדיף שהיא תשכור אנשים שיכתבו לה את השירים, אולי אז הם יהיו פחות סתמיים בשבילך? בקשר לנגינה, כמה פעמים שמעת אותה מנגנת? כמה פעמים הורדת הופעות שלה וראית איך היא עם גיטרה? תן לי לנחש, אותו מספר הפעמים שאני הורדתי הופעות של בריטני ספירס-0! אל תזרוק סתם דברים שאין לך מושג עליהם. לא אהבת, זכותך, אבל באמת, לבוא לפורום שלה ולבקש מאנשים להיכנס ולקרוא, זה קצת טיפשי. *אביב פורק כעסים.

JamSession

New member
אם תשאל אותי

אתה ומעריצים אחרים של אלאניס מקשרים את אלאניס בהשוואות למוזיקת פופ, וזה לא נכון. קודם כל, כי אלאניס אומנית רוק. אתה לא תראה את בריטני עם גיטרה כי היא פופ. זה שהיא יוצרת לעצמה זה יפה מאוד, אבל זה צריך להיות מובן מאליו, לפני שהמוזיקה הושחתה על ידי אמנים סתמיים. ביקשתי מאנשים לקרוא, כי אני רוצה שאנשים ייחשפו לדיעה שלי. זה שאתה לא מסכים איתה זו זכותך המלאה, אבל מכאן ועד לקרוא לי אידיוט קצת הגזמת לא? אני כן שמעתי את הדיסקים של אלאניס. דע לך שאני כותב רק על דיסקים ששמעתי באמת. כן, הטקסטים לטעמי מתחסדים ובנאליים. אין בושה בלקבל עזרה מכותבים אחרים לפעמים, ג'ון לנון עשה את זה, בונו עשה את זה, אם להם זה היה טוב אין שום סיבה שלאלאניס, כבודה במקומו, זה יקרה. לא צריך לכתוב לה את כל השירים חלילה, אבל היא צריכה לדעתי תגבור, בעיקר לאור המוזיקה שהיא עושה לאחרונה. אני חוזר, תקראו עוד פעם את הביקורת - לא אמרתי שהדיסק האחרון גרוע. הוא סביר, ולא קטלתי שום דיסק מלב Under Rug Swept, ואני חושב שזו זכותי. Everything שיר חביב, אמרתי שגם Knees to my Bees חביב. לא הייתי נוקב בשמות של שירים אם לא הייתי שומע את הדיסק, נכון? את כל הדיסקים שלה, וכאן אתה יכול רק לסמוך על היושר המקצועי שלי, שמעתי. לא הייתי מסוגל לנקוב בשמותיהם, ובטח לא להגיע לנקודות ספציפיות בתוכם אם לא הייתי שומע את הדיסקים. אווריל לאבין חתומה במאבריק, ואת זה אתה יכול לבדוק. אני שמח מאוד שיש לך אומן שאתה נאמן אליו, אבל יש נקודה שבה אתה צריך להיות קצת אובייקטיבי, ולקרוא לעומק גם אם אומרים משהו לא הכי נחמד על האומן שאתה מעריץ, מעריך, וואטבר. כי אני בשום מקום לא קטלתי לא את Jagged Little Piil ולא את "ג'אנקי", פשוט אמרתי שהיא לא התקדמה מאז, ושהכישרון שלה כנראה מוטל בספק. שמעת את Under Rug Swept? נראה לי שדי תסכים איתי כאן. ודרך אגב, בלי קשר - איזה מין מעריץ מוריד ולא קונה את ההופעות של האומן שהוא מעריץ?

אביב אני איתך../images/Emo70.gif......

אם לא הייתי מדוכא היום ואם לא היה לי חשק למות ומהר הייתי מגיב כמוך... אין לי פשוט כוחות לא היום....

JamSession

New member
בחייכם!

אתם לא מסוגלים להבין שיש אנשים שחושבים בניגוד אליכם? או רואים את התמונה המלאה שאתם אולי לא רואים כי אתם נעולים עליה?

infatuation

New member
אתה לא חושב שזו קצת חוצפה מצדך

להכנס לפורום של מעריצים של אמנית מסויימת ולהגיד להם כל מני שטויות על כמה היא גרועה? מה אם מישהו היה בא ואומר לך על אדם אמן או לא יודעת מה שאתה מאוד אוהב שהוא ממש לא שווה? איך היית מרגיש? חבל שאתה סתם מנסה בכח להרתיח דמים. זכותך לחשוב איך שאתה רוצה, למרות שמן הסתם אני לא מבינה אותך ולא מסכימה איתך.. אבל אין שום סיבה שתבוא ותתגאה בדברים האלה שרשמת פה בפורום הזה...

gggrrr

New member
שוב אותו סיפור של תשומי

מה עוד "מעריץ" שלה שבא לפורום וקוטל את הדיסק האחרון? מה אני אגיד לך שאתה משועמם? שאתה שמעת את הדיסק כמו שאני הייתי אתמול בהופעה של שרית חדד? באמת אל תצפה שלא יתקפו אותך, לבוא לפה ולקטול זה די מוגזם יש לי בקורת -והיא לגיטמית אני חושב-על כשרון הכתיבה שלך,יש איתו בעיה-הוא לא ממש קיים להגיד שאלאניס צריכה שייכתבו לה שירים?הרי כל העבודה של אלאניס זה החשיפה העצמית שיש בשירים שלה והכנות לפי דעתי אנשים תופסים גל לכאורה על ביקורות רעות, וקוטלים את הדיסק החדש כי זה "אופנתי". לקרוא לטקסטים בו בנאליים- זה כמו להגיד שהביטלס הם להקה חובבנית ולא לגיטימית-לטעמי הטקסטים מצויינים וגם אי אפשר לשפוט טקסטים כל כך אישיים ולקרוא להם בנאליים -זה יהיה כמו שאני אגיד שהקיום שלך בנאלי(מה שבהחלט יכל להיות אפשרות) :urs אין הסכמה לרגע שהדיסק היה גרוע הוא דיסק מצויין שלא נופל מאף דיסק אחר שלה-הדיסקים שלה פשוט לא נופלים תקרא לי עיוור אבל בינתיים אלאניס לקחה ארבע זריקות מחוץ לקשת וקלעה את כולם(מקווה שתבינו את הדימוי-פשוט קשה לי לא לערב כדורסל) נ.ב תבדוק אתה- אבריל חתומה בarista שכמו שאפשר לקרוא זה לא מאבריק. לא אהבתי את הדרך שניסת למשוך אנשים לקרוא את "הבקורת" ש"כתבת" בכך שהסתרת את העובדה שזה אוסף השמצות סאלמאת

AlanisJunkie

New member
לא קראתי ואולי עוד אקרא, אבל

לפי התגובות שלכם, אנשים חמודים שלי, אתם לוקחים יותר מדי אישית דברים שאיזה בלוגר משועמם חפץ צומי (כמו כל בלוגר. כן, גם אני) כתב. אז הנה סיפקתם לו את מנת הצומי שהוא חפץ בה כל כך וגם יצאתם די מעוררי רחמים. תפסיקו לקחת דברים אישית! מה כבר הוא עשה עם מה שכתב? תעשיית המוזיקה מזועזעת, כולם על הרגליים
נו, באמת. פרופורציות...

avivs

New member
הוכחה!

לאבריל יש בדיוק קשק למאבריק כמו שלי יש. תכנס לקישור, תרד קצת למטה, איפה שכתוב פרטים על דיסק החדש של אבריל. תסתכל על label ותראה שכתוב arista ולא מאבריק.

צודק.

כמובן שאני מסכימה עם הקביעה שפשוט לאאאאאא צריך לתת לו את הצומי שהוא כ"כ משתוקק לה - זה הרי ברור. קביעות בלי שום בסיס, רואים שהוא לא מבין יותר מידי על מה הוא מדבר - "שמות שמתיימרים להיות עמוקים" (זה שאתה לא הבנת את עמקי נשמתה של אלאניס לא אומר שאחרים לא יכולים להזדהות ולהעריך), "מוצר חלול למדי" (נו באמת. אם זה מה שאתה אומר על אלאניס, מה יהיה להגיד על אממ.. בריטני וחבורתה? זה דבר שאפילו ביקורות לא אוהדות מוכנות להודות. לאלאניס יש עומק. היא יודעת לכתוב), "קול צווחני שהולך ומדרדר" (זה כבר ממש לחפש קשה קשה דברים לרדת עליה. על הקול?? היא שרה מדהים, סליחה באמת שעלי לפתוח את עיניך), "מילים טפשיות" (לא יודעת אם טרחת להקשיב למילים, אבל טיפשיות - הן לא. זה בדיוק ההפך מכל השירי אהבה המטומטמים של ימינו, לשם שינוי שירים שאומרים משהו), ועוד קביעות מטופשות שברור לגמרי שזה סתם חיפוש על מה לרדת עליה - נורא באמת, איך שהיא מעיזה לנגן על כל כך הרבה כלים, מלחינה וכותבת בעצמה. שתתבייש. אנחנו הרי צריכים לתמוך ב"אומנים" שיראו סקסיים בטירוף ולא יעשו כלום חוץ מלענטז על הבמה, לחשוף את עצמם יותר ויותר כל קליפ ולתת לאחרים לכתוב בשבילם, להלחין בשבילם ולהגיד להם איך לזוז. אנחנו הרי תומכים במקוריות מוזיקלית!! בקיצור. זה ברור שהבנאדם צמא לקצת יחס. אחרת למה הוא מפרסם כזאת ביקורת קוטלת שבאה משום מקום בלי טיעונים ממשיים בפורום של מעריצי אלאניס? למה הוא ציפה? וואלה אתה צודק, היא זמרת גרועה, חרא חרא חרא לא מבין למה אי פעם הקשבתי לה? אני לא לוקחת ללב, ממש ממש לא. גם אם הוא מתכוון לזה - שיהיה לו לבריאות, שימשיך לחיות בפנטזיות המטופשות, זה לא אמור להפריע לי או לאף אחד מאיתנו. אז. בואו נעזוב את הנושא ונפסיק להתווכח על דבר כזה - הוא לא ישנה את "דעתו" והוא לא צריך, ואנחנו לא ריכים להתייחס ברצינות לכזה זבל. בלי להעליב, בנאדם, אבל לזה אתה קורא ביקורת??
הניסוח נוראאאא מנסה להישמע מבין, אבל זה הכל די שטויות. תביא טיעונים ממשיים אולי נקשיב. יאללה ביי אני רצה ללמוד לבגרות שהיא אממ... מחר. ועוד לא התחלתי ללמוד.

Rוית

New member
יוסי,

אני מבינה מה אתה אומר ואני מסכימה איתך אבל אתה לא יכול לבוא בטענות לאנשים פה כי דוגרי האיש הזה פרסם בפורום מעריצים ביקורת שלא כתובה בטוב טעם (מכל המשתמע מכך) על מושא ההערצה של אנשים פה. ברור שאנשים יתעצבנו ויוציאו כעסים עליו. אני אישית, עם כמה שאני מסכימה איתך, מבינה ללב האנשים פה. דמין את הכתבה הזו שבמקום "אלאניס" רשום "מורסיי"...... גם אתה היית מתעצבן

BaBa LiVe

New member
קראתי ברפרוף!

אלוהים ישמור... ג'אגד לא משהו כמה שירים טובים כמו HOF ןאיירוניק HC הוא סינגל גרוע - לדעתי הסינגל הכי במקום שלה עד היום, יחד עם איירוניק...שבגללו הדיסק מכר כמה שהוא מכר... והשם המוזר SCC? אחלה שם לדיסק! חבל! ואני לא לוקח אישי או משהו..

JamSession

New member
תסלחו לי, אבל זה פשוט פאתטי

אני לא צומי. בכלל, מה זה צומי? אם כבר אתם מתכוונים לאחד שצריך תשומת לב, הייתם כותבים תשומי. הבלוג שלי רץ כבר כמעט חודש. אני מקבל הרבה פידבקים חיוביים, ובין אם ייכנסו כמה אנשים מפורום אלאניס מוריסט (גם פורום זה בסיס לתשומת לב, לא?) זה לא משנה. רציתי לדעת אם חלקכם אולי מרגישים כמוני, כי למרות מה שקיוויתי, דיעות של אנשים משתנות, ואני שמח לקבל מחאות לא פחות ממחמאות, כל עוד יש להם איזשהו בסיס. אולי אפילו קיוויתי שתתנו לי את התשובה. ולא נתתם. כי במקום לומר לי "היי, אלאניס היא X ו-Y ו-Z", נתתם תשובות חלולות ומגובבות שלא מכילות כלום, נאדה. סתם מילים שנובעות מהערצה עיוורת ותו לאו. אהבתי בעיקר את אלה שאמרו לי שהביקורות שלי כתובות בחוסר טעם או שאין לי כישרון בכתיבה, כי האנשים האלה הסיקו אוטומטית שאם אני לא חושב שאלאניס מוריסט המציאה את המוזיקה זה מקרין גם על חוש הכתיבה שלי. מילא. נתתי את כל הסיבות שאני חושב למה אלאניס מוריסט מבזבזת את עצמה. קצת עלוב. בכלל, מילא אנשים שמצפים לגדולות מאלאניס מוריסט, עוד אחרי זה טורחים לדוש בזה ולהתכחש למציאות, ובטח להתכחש לעובדה שיש אנשים שחושבים ככה. ואריסטה היא שלוחה של מאבריק, כך שזה לא ממש משנה. זה אותו דבר.

gggrrr

New member
מאבריק היא שלוחה של וורנר

והיא חברה בלי שלוחות וואלה אתה לא רק חסר כשרון כתיבה קראתי את כל הבלוג -יו סאק וגם חכם אתה לא אתה -uninvited

AlanisJunkie

New member
צומי זו מילת סלנג, כך שזה בסדר../images/Emo3.gif

חמודי, כל אדם שיש לו בלוג עושה זאת למטרת צומי. מי שמודה בזה - כל הכבוד לו, מי שלא - יוצא פאתטי, כי הרי הוא כותב בלוג כדי להביא שלום לעולם או משהו כזה (גם סוג של צומי). בכל אופן, תכניס לעצמך טוב לראש את המשוואה הבאה: בלוג=צומי.

לא פאתטי קרצי... :)

אוי אתה כל כך מבקש תשומת לב (= צומי, תשומי, וואטאבר?).. הכתיבה שלך לא גרועה, היא פשוט מאוד וואנה-בי חכמה כזאת.. אם בא לך יש לי כמה הערות, אבל זה לא העניין. אני ממש לא חושבת שהתגובה שלי הייתה "חלולה ומגובבת" (כן אני מעריצה את מה שכתבתי.. כולם תוכלו לעיין שוב. סתאאאם), אז נכון שהוכחות ללמה אלאניס היא X Y וZ לא מצויינות אבל זה יותר נתון לשיפוטו של כל אדם הגיוני. זה לא יעזור שאני אגיד לך מה שרוב האנשים בעולם מודעים לו - אלאניס ~כן~ כותבת עם משמעות, הקול שלה ~כן~ מיוחד, וחוץ מלתקוע לך את זה במוח עם פטיש אין יותר מידי מה לעשות. אני לא יודעת, אני מניחה שזה בסדר גמור שלכל אחד יש את הדעות שלו, יותר מבסדר. אבל אם כבר, הדעות שלך היו "חלולות ומגובבות" שלדעתי נובעות מאי-הערצה עיוורת. הקביעות שלך הן אלו שהיו לא מבוססות ודי לא הגיוניות, אני מסכימה בהחלט שיש המון מקום לשיפור. אבל לרדת על השיער, ריבוי כלי הנגינה, הכתיבה וההלחנה העצמית, הקול והעומק בלי טיעונים הגיוניים (מילים יפות והתפלספויות פלצניות הרבה פעמים עושות רושם, אבל לא תמיד מסבירות את עצמך) היה נראה לי קצת מוגזם. אני מסכימה גם, שיש כאן אנשים שנוטים להערצה עיוורת. אבל גם זאת דעתם. הם אולי חושבים שהמוזיקה של אלאניס מושלמת. שזה בערך שווה לדעה המנוגדת שלך, שאלאניס, כמו שציינת, שווה לחרא. אבל עדיין, היו גם טיעונים יותר נכונים משלך - אף אחד כאן לא נכנס לדוגמאות. אתה קבעת את הקביעות שלך, אנשים אמרו שאתה טועה וקבעו את דעתם. כמו שזו זכותך לא לכבד את אלאניס, זכותם של אנשים אחרים כן להעריך את מה שהיא עושה. אז על מה המהומה??
ברכותי על הפידבקים החיוביים. אני לא יכולה להסכים איתם, אבל שיהיה לך בסבבה
וד"א, אם רצית לקבל תגובות, ולא רק חיוביות - הנה קיבלת אותן. גם אני אמרתי כבר קודם מה חשבתי על זה. אפשר לדעת למה פאטתי...?

AlanisJunkie

New member
רוית, האם משתמע מדברייך ש...

אלאניס פחותה בעיניי ממוריסי?
אז לא, ממש לא, וכל אחד מהם עושה לי את זה אחרת, וגם למוריסי יש ביקורת ממש קוטלת בנענע ולא הנדתי עפעף, כי אין טעם לעשות זאת, כך שלא משנה אם זו אלאניס או מוריסי - אני לא לוקח את זה אישית, וכל עוד אני נהנה או לא נהנה ממשהו מסויים, אף אחד לא יכול לגרום לי לחוש את ההיפך רק כי הוא חש כך.

למעלה