אם תשאל אותי
אתה ומעריצים אחרים של אלאניס מקשרים את אלאניס בהשוואות למוזיקת פופ, וזה לא נכון. קודם כל, כי אלאניס אומנית רוק. אתה לא תראה את בריטני עם גיטרה כי היא פופ. זה שהיא יוצרת לעצמה זה יפה מאוד, אבל זה צריך להיות מובן מאליו, לפני שהמוזיקה הושחתה על ידי אמנים סתמיים. ביקשתי מאנשים לקרוא, כי אני רוצה שאנשים ייחשפו לדיעה שלי. זה שאתה לא מסכים איתה זו זכותך המלאה, אבל מכאן ועד לקרוא לי אידיוט קצת הגזמת לא? אני כן שמעתי את הדיסקים של אלאניס. דע לך שאני כותב רק על דיסקים ששמעתי באמת. כן, הטקסטים לטעמי מתחסדים ובנאליים. אין בושה בלקבל עזרה מכותבים אחרים לפעמים, ג'ון לנון עשה את זה, בונו עשה את זה, אם להם זה היה טוב אין שום סיבה שלאלאניס, כבודה במקומו, זה יקרה. לא צריך לכתוב לה את כל השירים חלילה, אבל היא צריכה לדעתי תגבור, בעיקר לאור המוזיקה שהיא עושה לאחרונה. אני חוזר, תקראו עוד פעם את הביקורת - לא אמרתי שהדיסק האחרון גרוע. הוא סביר, ולא קטלתי שום דיסק מלב Under Rug Swept, ואני חושב שזו זכותי. Everything שיר חביב, אמרתי שגם Knees to my Bees חביב. לא הייתי נוקב בשמות של שירים אם לא הייתי שומע את הדיסק, נכון? את כל הדיסקים שלה, וכאן אתה יכול רק לסמוך על היושר המקצועי שלי, שמעתי. לא הייתי מסוגל לנקוב בשמותיהם, ובטח לא להגיע לנקודות ספציפיות בתוכם אם לא הייתי שומע את הדיסקים. אווריל לאבין חתומה במאבריק, ואת זה אתה יכול לבדוק. אני שמח מאוד שיש לך אומן שאתה נאמן אליו, אבל יש נקודה שבה אתה צריך להיות קצת אובייקטיבי, ולקרוא לעומק גם אם אומרים משהו לא הכי נחמד על האומן שאתה מעריץ, מעריך, וואטבר. כי אני בשום מקום לא קטלתי לא את Jagged Little Piil ולא את "ג'אנקי", פשוט אמרתי שהיא לא התקדמה מאז, ושהכישרון שלה כנראה מוטל בספק. שמעת את Under Rug Swept? נראה לי שדי תסכים איתי כאן. ודרך אגב, בלי קשר - איזה מין מעריץ מוריד ולא קונה את ההופעות של האומן שהוא מעריץ?