שלום

NAHUM C

New member
שלום

הלילה אני ו3 חברי עשינו סיאנס והוזהרנו לא לשאול על אלוקים או על העולם הבא אך חבר שלי לא האמין ל"שטויות האלה" ושאל כמה זמן אלוקים קיים! הוא עוד לא גמר לשאול תשאלה והכוס התנפצה לרסיסים! אני אישית מאד פוחד מהענין! האם זה יכול לעשות משהו? א"כ מה עלי לעשות? תודה!

I am a freak

New member
בורות מובילה לאסון

קרא במאמרי הפורום, אתה תופתע לרעה כשתבין שלא הוא [הבחור ששאל על האלוהים] הוא מי שאשם במצב, אלא אתה- כי, בפחד שלך מפני השאלה, אתה נתת לרוח את היכולת לפוצץ את הכוס. הפריק.

NAHUM C

New member
בכל אופן, עכשיו

מה עלי לעשות אני צריך לדאוג? או מה?1.17 ב27 ל5 תמיד תיזכר לי כשעה איומה? אני עדיין פוחד!

זה טוב שזה קרה

כדי להזהיר אותכם. העולמות האלה לא פשוטים צריך לדעת הרבה כדי לשוטט בהם. זה מושך מאוד אבל יש גם כוחות שליליים. הפעלתם ביחד רטט מסויים שניפץ את הכוס זה הכל לדעתי. אבל סיאנס לא כדאי לעשות. זה פותח ערוצים בעייתיים. אם מישהו מאוד רוצה לדבר עם מישהו קרוב לו שמת, אפשר פשוט לחשוב עליו בפרטיות והרבה פעמים זה מביא אותו. או בחלום או בטלפטיה.

lilit jam

New member
סלח לי, כן...? אבל...

זו השאלה הכי (כמעט) טיפשית ששמעתי בחיי... מה שבטוח, אתם חייבים לטהר את הבית/המקום שבו עשיתם את הסיאנס...

EarthWind

New member
היי...משהו חשוב שכדאי לדעת

אסור לשאול רוחות על העולם הבא או על אלוהים או דברים בסגנון זה. אי אפשר לדעת עם רוחות. אמי אומרת "עם רוחות צריך להיות זהירים כמו עם כלב זועם" וזה נכון. אסור להרגיז אותם עם שאלות מטופשות. מה שקרה , זה עוד מקרה קל. עדיף בכלל לא להתעסק עם סיאנסים, במיוחד לא עם אנשים שלא מוכנים לקחת משהו כזה ברצינות. ומלבד זאת, צריך להיות מאד רגועים ומרוכזים בסיאנס. אסור להיות מתוחים או לפחד! זה יכול להוות משיכה לנשמות לא טובות... פעמוני רוח ליד החלון, הרבה אוויר בחדר (חלון פתוח), מוסיקה שקטה ורגועה יכולים להרגיע את האנרגיה המתוחה בחדר.

אם כבר נכנסתי לשרשור אז חייבת

לענות שסיאנס זה דבר מאוד מסוכן ואסור..בעיקר מסוכן!!!!! (במקומכם לא הייתי יוצאת מהבית :) זה מנסיון, פעם היינו עושים שהיינו צעירים, והשאלה ששאלתם תמיד גורמת להתנפצות הכוס. כי את זה אסור לשאול. לא אנרגיה שלך ולא של חבריך גרמה לכך. השאלה הזאת לא צריכה להיות נקודה! ואם תשאל למה? אז יש תשובה מההיבט הדתי. תשאל שם. כל טוב וזהירות בדרכים.

למעלה