שלום!!! אני חדשה... שמי קרן ואני בת 14 ומראשון.. אני מנויייה לראש 1...
ק קרן בפעולה New member 25/5/04 #1 שלום!!! אני חדשה... שמי קרן ואני בת 14 ומראשון.. אני מנויייה לראש 1...
י ירין ברגר New member 25/5/04 #2 סקס לוהט אני בן 13 חתיך הורס ויש לי 18 ס"מ מי שלא מאמינה שתבוא ותבדוק רק לבנות
O ODana New member 25/5/04 #3 ../images/Emo141.gif../images/Emo23.gifהיי קרן ../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif ברוכה הבאה. איפה היית עד עכשיו?
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gifהיי קרן ../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif ברוכה הבאה. איפה היית עד עכשיו?
C C honey New member 27/5/04 #7 ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif|אראגורן||בנחוש| מקווה שתשארי בפורום שלנו... ורק שתדעי, שגם אם את לא נמצאת בו למשך שבוע-שבועיים, את תיהי חייבת לחזור אליו-כי הוא פשוט חמוד!!!!!!!! (כאילו את לא תיהי חייבת.., אבל כדאי לך... מרצונך החופשי!!) בהצלחה!!
ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif|אראגורן||בנחוש| מקווה שתשארי בפורום שלנו... ורק שתדעי, שגם אם את לא נמצאת בו למשך שבוע-שבועיים, את תיהי חייבת לחזור אליו-כי הוא פשוט חמוד!!!!!!!! (כאילו את לא תיהי חייבת.., אבל כדאי לך... מרצונך החופשי!!) בהצלחה!!