שלום! שלום אני חדשה פה נעים להכיר!
S shani4duncan New member 21/5/04 #2 ../images/Emo28.gifהייייייייייייייי בגלל שגברת רונלי לא הציזה את עצמה אני אציג!: זאת רונלי בת עוד מעט 12 מירושליםםם והיא ילדה ממש ממש חמודההההה והיא אוהבת את הגירלזז (ברוררר) אז רונלי מאמי ברוכה הבאההה מקווה שתהני!
../images/Emo28.gifהייייייייייייייי בגלל שגברת רונלי לא הציזה את עצמה אני אציג!: זאת רונלי בת עוד מעט 12 מירושליםםם והיא ילדה ממש ממש חמודההההה והיא אוהבת את הגירלזז (ברוררר) אז רונלי מאמי ברוכה הבאההה מקווה שתהני!
S sapir aloud555 New member 21/5/04 #7 הייייייי ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif אני ספיר מממממממ........ זאת שחשבת שאני אחותה של ליזי או משו... חחיחיחי ברוכה הבאה תהני
הייייייי ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif אני ספיר מממממממ........ זאת שחשבת שאני אחותה של ליזי או משו... חחיחיחי ברוכה הבאה תהני
מ מתוקונת123 New member 22/5/04 #10 היי ברוכה הבאה.. שמי חיה... את אוהבת את אטומיק קיטן?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מתוקונת123 New member 22/5/04 #12 אם כבר לא אוהבת אותן... למה כתוב בחתימה שלך שהן פצצה?. ......................