שלום

Dynamo1929

New member
שלום

שלום, נרשמתי לקורס הכנה לפסיכומטרי של "קידום",ף והייתי רוצה לשאום אם גם הם עושים את הבחינה הזאת בתחילת הקורס שמדרגת אותך להקבצות (חלש/בינוי/גבוה) או שכולם לומדים ביחד והבחינה סתם כדי להעריך בכמה שיפרת בסופו של דבר? תודה לכל העונים.

microbe

New member
יש בחינה

בתחילת הקורס אבל היא לא נועדה לסיווג לרמות,אלא שם אבחנה כללית לגבי מצבך בנקודת המוצא,דבר שעשוי לעזור לך ולמדריך בהמשך. אגב,אני מתייחס בדבריי למסגרת "קידום אישי".אין לי מושג לגבי שאר מסגרות "קידום"

tomershl

New member
כן יש בחינה והיא לא בודקת חוכמה..

הבחינה רק בודקת ידע קודם בנושאים שונים וכושר התמודדות. אני עשיתי קידום תיכון וזה היה ככה הם מחלקים אותכם להקבצות של חלשים/בינוניים/מתקדמים. אבלזה לא אומר כלום רק שתהיה בעניינים יש לי חברים שהיו במתקדמים והוציאו 600 שזה לא הכי טוב וכמובן שיש לי חברים שהיו בחלשים והוציאו יותר מ700 ככה שזה לא קובע כלום, לדעתי אישית עדיף שיגידו לך שאתה חלש ככה תלמד יותר....

Dynamo1929

New member
תודה, ואגב...

קבלתי כמה חוברות הכנה לקורס עצמו, ויש חוברת של מילים וביטויים בעברית-צריך ללמוד את כולה בע"פ עוד לפני הקורס??

tomershl

New member
לא חייב לפני.. אפשר גם במהלך

הקורס אבל מומלץ מאוד לפני כי ככה זה יעזור לך לעשות את הסימולציות במהלך הקורס טוב יותר וככה תנצל את הקורס יותר טוב אם אתה יכול ללמוד את רוב החוברת, תעשה את זה (דבר שאני לא עשיתי והצטערתי עליו)

למעלה