שלום,

L i l o s h

New member
שלום,

אני חייבת לדעת איזה קניונים פתוחים ביום שבת. תודההההההה

B o o b a

New member
מממ...

ארנה(לא כל החנוית אבל הרוב) נס ציונה (אין לך מה לחפש שם ,אבל אולי קסטרו פתוח ופוקס ) וצומת בילו (לא קניון אבל פתוח עם מלא חנוית )) ועוד מרכז אחד בצפון ...

L i l o s h

New member
הבעיה היא

שאני מאוד רוצה ללכת לבילו כי הכל פתוח (כל החנויות) אבל אני מחפשת נעליים בדחיפות וחוץ מיום שבת אין לי יום אחר ללכת (בגלל העבודה...
) דרך אגב, איפה אני יכולה למצוא נעליים של גזית, יופי וקליגולה במקום אחד? ומישהי שמעה אולי במקרה על נעלי "קריזה"?.... תודהההההההההה

יש בקניותר חנות טובה

קוראים לה "אנטיגולה" ויש בה נעליים של כמה חברות - שווה לבדוק.

L i l o s h

New member
תודה, ואיזה עוד חנויות נעליים יש שם

ומה הסגנון של הנעליים שיש באותה חנות? תודההההההההההה

B o o b a

New member
ממממ...אני

לא ממש אהבתי אבל יש שם עוד חנות למטה של נעלים גם לא יפות לדעתי אבל תבדקי ... אבל בארנה בטוח תמצאי נעליים ! וגם בבילו

L i l o s h

New member
תודה... ועוד שאלה...

איזה חנויות יש בארנה? יש את גזית? אני אסביר לכן מה הבעיה. יש לי רגל רחבה ולא כל נעל מתאימה לי. מה גם שרק ביום שבת יש לי זמן לשופינג- לצערי הרב. ארנה עובדים בשבת? תודההההההההה

cr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo67.gif../images/Emo66.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo1.gif|צפר

יש שם כל מיני

ומכל מיני חברות. יש פלטפורמות ויש סנדלים ונעלי בובה. אני אוהבת אותם בעיקר בגלל שיש להם נעליים מכמה חברות. בקניון ברחובות יש אנטילופ שיש להם אחלה נעליים, ומחוץ לקניון יש את סכו עור - למי שאוהב...

קניון רמת אביב

זה פתוח מהערב עד 12 בלילה <בערך>.. ואם את רוצה שיש שם את גזית ועוד כמה חנויות

למעלה