שלום!

Queen Of Rain

New member
שלום!

אני חדשה פה
אז ככה , דבר ראשון אחלה של פורום יש פה
מנהלת סחטיין על ההשקעה:)!! רציתי לשאול לגבי הזכויות שמגיעות לבת שירות לאומי שמשרתת רחוק מהבית למשל אני גרה באשדוד ומשרתת בת"א ובכלל מהן הזכויות של בת שרות לאומי חילוני אגב שלחתי טפסים כבר לשלומית מקווה שנשארו לי מקומות טובים:)

M o n a L i s a

New member
ברוכה הבאה חמודה!!! ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה על כל המחמאות!!!
בעיקרון אם את בת שירות שמשרתת רחוק מהבית, מגיעה לך דירת שירות אם מקום השירות שלך בעל תקן לדירה. (את זה מבררים אצל הרכזת או בחוברת מקומות השירות) במידה ולא תגורי בבית את זכאית למשכורת יותר גבוהה כי את מכלכלת את עצמך. היכן את מעוניינת לשרת? עכשיו בדיוק נפתחה הרשמה למקומות שונים, אז נרשמת בדיוק בזמן!

Queen Of Rain

New member
אמממ...:)

קרוב לעיר שלי ... אשדוד נראה מה ימצאו לי... כמה בערך משלמים? נגיד משלמים לי על דלק או נסיעות? ומה זתומרת בדיוק ששנה אחת לא נחשבת לצבא? מה ההבדלים? תודה!!!:)

מרחיבה את השאלה קצת

מה זה "רחוק מהבית" היעד שלי הוא ת"א, באופן עקרוני ת"א לא רחוקה מהבית שלי. יש אוטובוס ישיר וגם רכבת, אבל אני מעדיפה לגור בת"א זה מאוד באוויר כל השאלות האלה כי אני שולחת את הטפסים מחר וגם אני מקווה שנשארו מקומות טובים בעיקר באיזור המרכז אבל סתם כי חשבתי על השאלה היום.

M o n a L i s a

New member
בננות! ../images/Emo13.gif

מיקי ענתה על השאלה של המכורת בהודעה הזו.
מה זה רחוק מהבית? - לפחות 60 ק"מ או משהו כזה! אני מניחה שהם מתכוונים לאיזורים שונים בארצינו הקטנטונת! זה לא תלוי בכלי התחבורה, הרי מכל "חור" ניתן לצאת! תמיד יש רכבת או אוטובוס! (אפילו אם הוא פעם בכמה שעות
)

למעלה