שלום

n616436

New member
שלום

שלום. יש לי הרגשה שהכל בחיי הולך קשה. ישנו קול במוחי,או מחשבות שלא מפסיקות להטריד. הן לא מסוכנות,אבל רק חוזרות על עצמן שוב ושוב.או במילים אחרות:המוח שלי לא מפסיק 'לטחון מים'.אני ממש עייף ממנו.אין לי כסף כרגע לטיפול פסיכיאטרי וכד'.האם יש לי או.סי.די? האם ניתן להתגבר על המחשבות בעזרת מחשבות אחרות? הייתי רותה לפעמים להפסיק לחשוב.אני עייף מזה.האם אלו שלושת הליצנים?או שמא אלו הקורבן השופט וכו'? איך אני מגיע לשלמות נפשית,שקט פנימי ואושר שבוקע ממני החוצה?תודה .....

KEiN

New member
א. רצון

ב. מודעות אגב חזרתי להיות לוחם הבנתי שאין דרך מלבד הלחימה, וכל השאר שטויות.

KEiN

New member
לא יודע...

חזרתי להיות קורבן... אני יודע שברקע עדיין תמיד הייתי לוחם, אבל התמכרתי לחולשות שלי שוב.

רשף כשף

New member
מה זה שטויות?

אולי השטויות והחולשות הן הדברים החשובים בעצם, ותחושת הכשלון נובעת מדרך ההתמודדות איתן?

KEiN

New member
לא

אם תשאל אותי העובדה שהקדשתי אנרגיה ללופים מחשבתיים, למחשבות סרק, היא מיותרת, כמובן שהייתי זקוק לה כדיי להגיע למצבי הנוכחי. אבל אין בכוונתי לשוב למצב זה של בזבוז אנרגיה על מחשבות חסרות תכלית.

רשף כשף

New member
אם כך

השטויות שירתו אותך בדרכך, ועזרו לך להגיע למצבך הנוכחי בו אתה מודע לכך שאינך זקוק להן כעת. במקומך הייתי מודה לשטויות האלו על השירות, ונפרדת מהן בכבוד משום שאין לדעת מתי תתקל בהן שוב.

למעלה