שלום,

Pukipsey007

New member
../images/Emo11.gifליברטי..

ד"ר שאול נבון כבר הלך.. את יותר ממוזמנת לשאול אותו בפורום שלו ולחזור לפה עם תשובה! (זו באמת שאלה מעניינת.) לילה טוב

hashy

New member
אין קשר לד"ר שאול נבון לשאלה הזאתי

זוהי שאלה לתזונאים... כעיקרון אין בעיה עקרונית עם ויטמינים ותוספי מזון ואפילו מומלץ לאפילפטיים לדאוג לרמת ויטמין B בדם, חומצה פולית ולברזל - יש כמה שרשורים שכבר דיברנו על הנושא וגם צירפתי לינק לאתר של "סולגאר" שמדבר על התאמה בין תרופות לתוספי מזון - נדמה לי שזה נמצא בטאגליינס. חוץ מזה, תמיד כשנוטלים תוספים כלשהם יש להתייעץ עם הרופא האישי ועם תזונאי [אחרי בדיקות דם] כי כל אחד והמפה הגופנית שלו...

l i b e r t y

New member
האשי,

אני פשוט לא אוכלת כלום כל היום (שניצל שניצל ושניצל) ואני חייבת ויטמינים.צנטרום זה ללא מרשם אז חשבתי שזה בסדר אבל אני מבינה שאני אעשה בדיקת דם ואח"כ אתייעץ עם הרופא?

hashy

New member
את יכולה להתייעץ עם הרופא לפני

בדיקות הדם ובאותו מעמד לבקש את בדיקות הדם והפניה לתזונאית[יש לקופ"ח] שאליה כדאי להגיע עם הממצאים של בדיקת הדם. אין איזושהי בעיה עם תוספי מזון אבל חבל על הכסף אם תגלי אח"כ שאת צריכה משהו שונה מצנטרום (שהוא מולטי ויטמין מיני רבים). המומחים האמיתיים לתחום תוספי המזון הם "נטורופתים" (תזונאים טבעיים) שלמדן תזונה מסורתית עם שילוב של תזונה טבעית - טיפול דרך מזון מהטבע. תזונאים מטפלים כאלה שמקבלים דרך הרפואה המשלימה של קופ"הח מקבלים באופן שוטף מידע על כל מה שקיים בשוק ומחקרים מה טוב יותר למה, אם את יכולה להרשות לעצמך - לכי אליהם. בקופ"ח הכללית - איבחון {רופא שהוא גם מטפל אלטרנטיבי - מפנה אותך לנטורופת) עולה 44 ש"ח. פגישה ראשונה עם נטו' עולה 104 ש"ח לשעה וחצי, וכל פגישה נוספת 67 ש"ח לחצי שעה[אל תתפסי אותי בסיפרה לגבי המחירים, אבל זה סדר גודל], בחוץ - פי שניים או שלושה... להתאמה של תוסף מזון בד"כ מספיקה פגישה אחת, מקסימום שתיים - וזו שאני הלכתי אליה נתנה לי גם את הפלאפון שלה וחסכתי ככה עלות של פגישות [מדי כמה חודשים רצוי להחליף מולטי ויטמין ואני פשוט מתקשרת ושואלת האם יש משהו חדש או האם היא ממליצה לי על משהו ספציפי בהתאם לנסיבות (נניח שיטפל גם נשירת שיער וכו'). לי זה תרם המון בהצלחה...

Pukipsey007

New member
OOPS.. ../images/Emo12.gif

באמת מה קשור?! אני טוענת ל...אי שפיות זמנית כתוצאה מיותר מדי מתמטיקה.

qt1

New member
מתוקה שלי אני מרשה לך לטעות../images/Emo70.gif

לפחות את מנסה לעזור , כל הכבוד לך
אמא
בקטנה

למעלה