שלום !

taxi69

New member
שלום !

אני מכינה עבודה במדעי החברה (עבודה לתיכון) על ההבדלים בין בנים לבנות בעניין של אינטרנט ומשחקי מחשב. בעיקרון השאלה היא: התייחסות למשחקי מחשב בין בנים לבנות. בנושאים של; התמכרות (מי יותר מתמכר <גם לאינטרנט>) למי החברות עושות יותר משחקים וכו' וכו'.... אני לא כל כך הצלחתי למצוא חומר (למרות שהרבה חומר מהפורום שלכם עזר לי)בנושא של משחקי מחשב,גם לא בגוגל... ואני די מיואשת... אז אם למישהו יש רעיון איפה אני יכולה למצוא מאמרים,עבודות בנושא משחקי מחשב בין בנים לבנות... זה נורא יעזור לי! תודה רבה!!

taxi69

New member
אף אחד...

אף אחד לא יכול לעזור לי???

e-magine

New member
זה לא פורום חיפושים,

ראי את הכתוב בשחור בראש הפורום. וזה גם לא נגדך, אנשים האים לכאן לדבר ולא לעשות לך את שעורי הבית. כדי להפיק תועלת מפורומים, צריך להבין ולכבד את כללי ההתנהגות. הסיכויים של מי שמפר אותם לקבל עזרה, קטנים למדי.

taxi69

New member
תצלבו אותי וזהו!

נכון אני מודה באשמה!! לא קראתי את כללי ההתנהגות של הפורום! אבל חשבתי - ברוב תמימותי, שאנשים שכל כך בקיאים באינטרנט יוכלו לעזור לי,ממש מצטערת.. אני לא פריקית של מחשבים וגם בקושי יודעת לחפש,אם בזה אתם מאשימים אותי - אני מודה. לא ביקשתי שתעשו לי את שעורי הבית, ביקשתי עזרה. ושוב פעם לתומי חשבתי שזה בסדר לבקש עזרה,עכשיו אני מבינה שיש אנשים שפשוט לא כדאי אפילו לפנות אליהם. אני חייבת לציין שממש צרמה לי ההודעה שלך! כן. "הסיכויים של מי שמפר אותם לקבל עזרה,קטנים למדי" מה הפרתי בדיוק?! קיללתי?! כעסתי?! דיברתי בחוסר כבוד?! לא!!! בסך הכל ביקשתי עזרה!!!! אלוהים ישמור... אז לא קראתי את האותיות המודגשות... זאת סיבה לצלוב אותי?!?!!?!? אפשר לענות בנימוס במקום להתעלם או לענות בצורה מגעילה!

taxi69

New member
שכחתי לציין....

הכותרת בפורום אומרת "בהשפעת האינטרנט על החברה ועל הפרט" וזה בדיוק על מה שהעבודה שלי עוסקת...אז אני לא חושבת שפניתי אליכם כמקור לא לגיטימי,אלא כמקור הכי לגיטימי בעולם - אנשים שעונים על הקריטריון של השפעת האינטרנט על החברה. גם בהבדלים של גברים ונשים. גם לנפנף אפשר בנימוס...

אף אחד לא נפנף אותך,

ואף אחד לא רוצה לצלוב אותך. ביקשת עזרה (ואגב, המקום הנכון לבקש עזרה כזאת הוא פורום "מחפשים בשבילך"), ולאנשים פה לא ממש היה מעניין לחפש לך חומר. לגיטימי, לא? אנחנו לא מחוייבים לעשות דברים שלא מעניינים אותנו. ואז השארת הודעה שנייה, קצת נוזפת. ועל כך ענה לך e-magine , ובמלוא הנימוס והכבוד, שאנשים מגיעים לפורום כדי לשוחח אחד עם השני, ולא לעשות דברים שלא מעניינים אותם. מי שלא מכבדת היא את, שלא מסוגלת לקבל בהבנה שאף אחד לא חייב לך כלום, וממהרת לנזוף ולהאשים.

taxi69

New member
יש לך טעות...

ההודעה השניה שלי לא נזפה בכלל.. בסך הכל שאלתי. בגלל זה התעצבנתי בגלל התגובה המגעילה. נכון זה לגיטימי אם אתה לא רוצה לעזור,לגיטימי לגמרי!! אבל כמו שאמרתי גם לנפנף,אפשר לעשות בנימוס. אף אחד לא חייב אותך,לא הצמדתי לך אקדח לרקה ואיימתי עלייך,בסך הכל ביקשתי עזרה,זאת לא בושה,חשבתי שהקהילה שלכם, דווקא הקהילה הספציפית הזאת יכולה לעזור לי בנושא המחקר שלי... לא ביקשתי שתעשו לי את השיעורים ולא הפצרתי בכם לחפש לי,בסך הכל ביקשתי ובנימה מאוד נחמדה. לא רוצים - לא צריך, לגיטימי לחלוטין.לא כועסת,באמת. אני כן כועסת על התגובה של המנהל,כמו התגובה שלך,כאילו שבאתי ודרשתי והתחצפתי ודיברתי מגעיל. והמנהל - לא ענה בשום נימוס,הוא ענה לי בזלזול ובחוצפה. אני מאוד מכבדת ומאוד מבינה שאף אחד לא חייב לי כלום,תאמין לי אני לא מטומטמת וכן,נזפתי, במנהל ובתגובה שלו. ובעובדה שהוא ענה בצורה מגעילה. לא ביקשתי שום בקשה בהתנשאות - ביקשתי באדיבות. דווקא אתם אמורים לדעת שמילים שכתובות באינטרנט הן לא סתם מילים יבשות,וצריך לנסות להבין את המשמעות שמסתתרת בין השורות.

סרפד

New member
אני חושבת שטקסי צודקת

בסה"כ היא בקשה סיוע בנושא שדי קשור, לדעתי, לתחום הפורום, וההודעה השניה שלה לא היתה, לדעתי, בנימה "נוזפת" כמו שהתרשמה נוסעת. התגובה של אימג'ין היתה עניינית, אבל גם די נוזפת, אני במקומה גם הייתי נפגעת. הבעיה היא שיש כל כך הרבה אנשים שלא טורחים לברר על מה הפורום, מפרסמים הודעות לא קשורות ומתנהגים לפעמים בחוצפה, שכולנו נעשינו קצת רגישים לעניין ולכן לפעמים מגיבים יותר מדי בחריפות. ולטקסי, דווקא הנושא של הבדלים בין בנים ובנות בתחום של אינטרנט ומשחקי מחשב נראה לי מעניין וקשור לפורום, אבל לצערי אני לא מכירה מידע בנושא ולא יכולה לעזור לך. אבל אם תמצאי משהו מעניין, אני אשמח אם תחזרי לספר
את יכולה לנסות לשאול בפורומים הבאים: משחקי מחשב ורשת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=4 מחשבים ואינטרנט http://www.tapuz.co.il/forums/forum.asp?forum=99 תפוז מחפשים בשבילך http://www.tapuz.co.il/forums/forum.asp?forum=526

צלליתה

New member
ולפעמים פשוט צריך קצת לחכות בסבלנות

ואולי מגיעות תשובות. לא ציינת אם את מוכנה להתמודד עם חומר באנגלית. כי אם כן, יש המון מאמרים ברשת, זהו נושא למחקר אקדמי מאוד פופולארי בשנים האחרונות. חפשי בגוגל על פי מילות מפתח gender, video games בתור התחלה. אם תרצי תוכלי להגביל את החיפוש לאתרים אקדמיים כדוגמת החיפוש המצורף

e-magine

New member
אף אחד לא צולב אותך

א' נכנסת לפורום לבקש חיפוש חומר. ב' לא חסמתי אותך, לא מחקתי לך, לא שרשרתי אותך ויש לי חירות דיבור לא פחות ממה שיש לך. לא כתבתי לך שהנושא לא רלוונטי. ג' ההודעה שלך נוהלה כהודעה רגילה עד ששאלת מדוע לא עונים לך. ד' הסברתי לך למה לדעתי לא ענו לך וזאת כדי שלהבא תדעי, ורק מכיוון ששאלת. לא השפעתי על אף אחד שלא לענות לך. כל אחד עשה מה שנראה לו. את יכולה לקבל את זה. זכותי לענות לך או שלא לענות לך. אניתי לך בצורה מנומסת ואם את חושבת שהתשובה שלי לא מנומסת ומגעילה ושצלבתי אותך, זאת בעיה שלך. אין לי שום עניין להתנצח איתך, אך גם אינני חייב לקבל אותך בפרחים ובחיבוקים.

taxi69

New member
ואפשר להיות גם טיפה פחות

מכניים וטיפה יותר אנושיים! א. כן- מודה נכנסתי לבקש עזרה. ב. לא היתה לך שום סיבה לחסום אותי או למחוק אותי,כי בסך הכל כתבתי את הדברים שלי בצורה עניינית, ולרגע לא אמרתי שאין לך חירות דיבור. ג. זכותי היתה לשאול למה לא עונים לי.. כי זה נראה לי קצת תמוהה שכל כך הרבה חבר'ה שעוסקים בעניין הזה יום יום,לא עונים לי ומתעלמים... לא אמרתי שהשפעת על אף אחד לענות לי כך, ועובדה שהיו אנשים נחמדים מאוד שענו לי בצורה מתורבתת,אפילו אמרו שאין להם מושג אבל הם ינסו לעזור כמה שהם יכולים.זאת תרבות. התשובה שלך לא היתה מנומסת - חד וחלק! אתה לא רוצה אותי בפורום הזה ולא מעוניין שאני אשאל את השאלות שלי ונפנפת אותי.זאת לא בעיה שלי,זאת בעיה שלך.. כי לי יש תרבות דיבור וכתיב ואני יענה בצורה עניינית ומנומסת גם אם אני לא אהיה באותה דעה. ובאמת שלא ביקשתי קבלת פנים ולא ציפיתי לקבלת פנים. רק לדבר אחד ציפיתי - נימוס!

e-magine

New member
את חוזרת על עצמך

ואת גורמת להתלהמות. הדבר לא מקובל עליי. הבנתי שמי שעוזר לך "תרבותי" ומי שלא עוזר לך, לא. ביקש תשובה למה לא עונים לך. אם זה לא נראה לך, את מוזמנת לפנות לפורום משוב. הנימוסים שלי אינם נושא לדיון בפורום זה. מבחינתי, הדיון הזה כאן נעול.

למעלה