שלום...

JESUS12

New member
שלום...

רציתי..לשאול לגבי סיאנס..(וכל דרך אחרת שאפשר לתקשר איתה עם המתים).. זה מפריע למנוחתם של המתים...? הייתי רוצה לעשות סיאנס..אבל לא רוצה שזה יפריע לנשמתה... מה אתם אומרים? יומטוב.

EarthWind

New member
סיאנס מפריע למנוחתם...

זה מפריע למתים. לדעתי האישית לא כדאי לעשות סיאנס כי זה יכול להיות מסוכן מאד לעשות סיאנס כי הרוחות יכולות לכעוס, או יכולה לבוא הרוח הלא נכונה ולגרום לצרות. אחח מה אנשים רק עושים מרוב סקרנות...

I am a freak

New member
התקשור לא מפריע להם

לעיתים קרובות, הוא אפילו עוזר להם.... משחרר אותם. הדבר היחיד שהסיאנס מפריע לו הוא אורח החיים התקין שלך... אם אתה לא יודע מה אתה עושה, אתה פשוט נסחף אחריו והופך לפרנואיד והמצב הנפשי שלך הולך ונהיה רע מיום ליום- למרות שלעיתים קרובות אין סיבה לכך. שבת שלום, הפריק.

Luna09

New member
בשביל מה?

למה אתה מעוניין לעשות סיאנס, אם אפשר לשאול?

JESUS12

New member
פשוט רוצה לנסות..

אני מבין שזו דרך לתקשר עם מתים..והייתי רוצה לדבר עם סבתי שנפטרה..לראות מה שלומה... אבל לא נראה לי שאעשה זאת..אמשיך לדבר איתה בלב.. זה קצת מפחיד..ולא הייתי רוצה להפריע למנוחתה... יומטוב.

Swicca

New member
זאת באמת ...

... החלטה בוגרת מצידך :) .. כל הכבוד !

Cherraberry

New member
לא חכם

לא אחד מהדברים החכמים ביותר... זה באמת מפריע לשלווה שלהם. חוצמזה שזה מסוכן מהבחינה שמשהו רע יכול לקרות, אפשר לזמן את הרוח הלא נכונה, יש המון רוחות שאוהבות להפחיד אנשים להגיד שקרים.. ויש את הסכנות של דיבוק, ניפוץ חלונות, נפילת חפצים, הנשמה שלא רוצה לחזור ולרדוף את הבית.. לא חכם- נקודה.

d o n o

New member
היי

בעבר נהגתי לעשות לא מעט סיאנסים. באחרון שעשיתי שאלתי מספר שאלות בנושא שמטריד אותך והנה כמה אנקדוטות: 1. כל סיאנס מפריע את מנוחת הישויות. 2. העונש על עשיית סיאנסים - מה שעשית יחזור עליך - אם הטרדת רוחות כשתהייה רוח יטרידו אותך. 3. אם אתה כבר עושה סיאנס - אין צורך לקרוא למישהו ספציפי - מניסיוני אם למישהו יש מסר להעביר לך הוא יגיע לבד. 4. יש דברים שעדיף להשאיר לדימיון -והשתתפות בסיאנסים זה אחד מהם

למעלה