שלום,

l i b e r t y

New member
שלום,

רציתי לדעת , חולה אפילפסיה יכול לקבל דמי נכות מביטוח לאומי? ואם כן ,האם הוא יכול לעבוד במקביל? תודה.

ufo11

New member
בוקר טוב לכולם:) מה שלומכם הבוקר?

מקווה שהכל בסדר... שיהיה בוקר ויום מקסים:) נשיקות למותק שלי:) אוחחחח!!!!

ufo11

New member
חחחחח...מושון...

זה מזכיר לי את הקומדי סטור, שעשו מערכון על התוכנית פספוסים של יהודה ברקן בזמנו... והם קראו לגיל ססובר, שהיה זה שעשה את כל הפספוסים, מושון... זה היה משעשע:)

ufo11

New member
אני חושב שיש בטאגליינס משהו על זה

ואם נעשה חיפוש מתקדם בפורום, נמצא שרשור על זה, כי אני זוכר שהיה...

Blueberry Kiss

New member
לא לא...

זו הייתי אני נדמה לי שכתבתי על זה משהו אבל לא משהו מסוים, סתם ששמעתי שזה עוזר.

ufo11

New member
מותק, אני חושש שטעית בשרשור:)

מדובר כאן על נכות בביטוח לאומי חמודונת:)

qt1

New member
ברוך הבא סלוואדור דארלינג ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתשובתי ל l i b e r t y נתנה לך תשובה לשאלותיך , אני כמובן אברר בין הגורמים אם ניתן לסרוק את דף המידע של המוסד לב.לאומי ובמידה וכן אעדכן. בהזדמנות זו אני כמובן מברכת אותך על הצטרפותך ומקווה מאוד שגם אתה תמצא לנכון להגיע ביום ב' למפגש הפורום. שבת שלום

ufo11

New member
אני חושב שאפשר לקבל פה תשובה

חלקית או משהו כזה

ufo11

New member
טוב... זה לא נתן את הקישור:)

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=975&msgid=30171745

qt1

New member
ברוכה הבאה l i b e r t y../images/Emo24.gif

תודה על שחיכית בסבלנות
חולה אפילפסיה כמו כל חולה כרוני אחר ,יכול לפנות למוסד לב.לאומי ולבקש טופס בקשה לתביעת נכות, לאחר שתמלאי את הטופס את תזומני לוועדה שתחליט אם את זכאית לנכות ואם כן לכמה % נכות! בימים אלו הגיע לבתי אנשים שמקבלים נכות טופס מעודכן לגבי כמה כסף מותר להרוויח ובמקביל לקבל את קצבת הנכות מבלי לאבד אותה הנושא של קבלת קצבת נכות ועבודה הם מאוד רגישים המוסד לב. לאומי רוצה מאוד לשקם את "הנכים" ומצד שני כשאדם שהוגדר כנכה מתחיל לעבוד, עליו לדווח למ.לבטוח לאומי , וישנה גם ועדה שמחליטה אם הוא יכול או לא יכול להמשיך לקבל את הקיצבה כדאי לזכור דבר חשוב והוא שיש ועדת ערר , כלומר גם אם הועדה הראשונה לא מוצאת שאת זכאית לדמי נכות , את יכולה להגיש בקשה חוזרת ואת תקבלי אותה , כמו כן , אם תאושר לך קיצבה אם זמנית ואם קבועה , את תקבלי את הכסף רטרואקטיבית מיום התביעה. לגבי הטופס שהגיע מהמוסד לב.לאומי , אני אשאל אם אפשר לסרוק אותו ואם התשובה היא חיובית אני אסרוק. שבת שלום ושוב , ברוכה הבאה , אני כמובן אשמח אם תוכלי להגיע למפגש הפורום ביום ב' ,אני מקווה להיות במרכז כבר מיום א'...
אם יש לך עוד שאלות או סתם הבעת דעה או כל דבר אחר, את כמובן יותר ממוזמנת לשאול ...

l i b e r t y

New member
תודה קיוטי!

אני רוצה מאוד להמשיך לעבוד ואין סיכוי שאפסיק את עבודתי. כמו כן, אני מקבלת משכורת טובה. השאלה שלי היא אם ניתן גם לעבוד וגם לקבל דמי נכות?...
אולי השאלה מציירת אותי כאישה בעלת "עין גדולה" אך אני ממש לא כזאת! בחיים לא חשבתי להכריז על עצמי כנכה כי אני לא רואה את עצמי ככזאת , המחלה היא לא פגם או נכות בעיניי. פשוט היתה לי שיחה עם חבר שהסביר לי שאוכל לקבל נכות וגם לעבוד ורציתי לברר את העניין. כמו כן, הוא הסביר לי שהוריי קיבלו קיצבת נכות בגללי ,זה נכון? למרות שזה לא נראה לי הגיוני... במידה ואקבל נכות , יקצצו לי מהמשכורת בעבודה? ואם אוגדר כנכה, חוץ מהקצבה שכביכול אקבל,ישנם השלכות נוספות? תודה מכל הלב

qt1

New member
l i b e r t y אני אשלח בשעה הקרובה

את הקובץ , לא הצלחתי לשלוח אותו משום מה ,כנראה הסריקה שלי לא בסדר, זה יקח כשעה -שעה וחצי אני מקווה שתמצאי שם תשובות לשאלות שלך , על כל פנים יש ועדות במוסד לב.לאומי , את יכולה לברר אחרי שתראי אם בכלל עברת את הרף אם ומה הנהלים של המוסד לב.לאומי - איזו מילה ארוכה כל פעם
אולי באי"ל יודעים יותר ,שווה לך ליצור קשר איתם ביום א' אם יוצא לך , אני בטוחה שתקבלי מידע רב בנדון. לדעתי המאוד אישית-את לא חייבת לאף אחד דין וחשבון כאן בפורום! תעשי מה שטוב לך ומה שנכון מבחינת החוק במוסד לב.לאומי ,וזה לגבי מה שכתבת "מציירת אותי כאישה בעלת "עין גדולה" אך אני ממש לא כזאת! בחיים לא חשבתי להכריז על עצמי כנכה כי אני לא רואה את עצמי ככזאת , המחלה היא לא פגם או נכות בעיניי." את לא צריכה להתנצל!!! טוב שיש לך עבודה והלוואי שתצליחי בה , מי שלא נוח לו עם זה - בעיה שלו לא שלך...
לגבי המפגש , ביום ב' בשעה 17.30 רחוב קינג ג'ורג' 37 משרדי אי"ל , יש כיבוד קל ושתיה , כנראה נלך לבית קפה או פיצריה אח"כ ואולי לא , מי יודע? על כל פנים יהיה נחמד מסתדר לך להגיע?

למעלה