שלום!

במבי 2004

New member
שלום!

שלום לכולם! אני בכיתה ט',עושה עבודה בערבית על סוריה,ואני צריכה תמונות של כסף סורי,אם תוכלו לשרשר תמונות אני אשמח,כי אני ממש צריכה ואני צריכה להגיש ת'עבודה עוד השבוע... אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה מראשֱ

בּני

New member
סוריה

חיפוש בגוגל העלה לא מעט תמונות. ואתר עם כמה תמונות. מקווה שזה יעזור ובהצלחה.

במבי 2004

New member
יא תודה רבה!

אני ניסיתיא ת כל האופציות בעברית,וגם חיפשתי סוריה בערבית וזה לא מצא לי כסף...תודה!!

שַׁי

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif סיפור-קצר יפה, מאת סופר

צעיר ומוכשר בשם אלכס אפשטיין מצורף בקישור. שם הסיפור: חרסינה מזרח גרמנית. הוא נוגע, כמובן, לאספנוּת. שי.

אכן סיפור מקסים

קראתי אותו אתמול ב"הארץ", וישר התלהבתי ממנו. הצחיק אותי שהסבים השתמשו בכתב היד, כאילו זה העיתון של אתמול... ואם כבר מדברים על אלכס אפשטיין, אז מדי פעם מתפרסמים ב"הארץ" הסיפורים הקצרצרים והמעולים שלו, וזה המקום להמליץ על גרסתו לאודיסאה ועל הספרון - "הגיבורים הצהובים", שמתאים במיוחד להערב.

oren*

New member
נצל"ש - בולים שקשורים לאוספים שלי

ייתכן מאוד ואגיע לתערוכת הבולים על מנת להגיד שלום לחברים ולראות את התצוגה של אש"נ. רציתי לדעת האם יש או יהיו בולים שקשורים לאוספים שלי? בולים הנושאים כרזות פרסומת ישנות וחדשות, בולי אולימפיאדות, בולי אל-על (האם יש בולים לחברות מסחריות ישראליות נוספות? עלית, אסם, שטראוס וכו...?), בולי קוקה-קולה או חברות מסחריות נוספות מהעולם וכו... תודה מראש

תמיר1991

New member
בוודאי שיהיו בולי אולימפיאדות!

גם יצא בשנת 60' בול וגליון לאל-על. לאוסם ועלית כמדומני לא יצאו בולים, חוץ ממעטפה מיוחדת לכבוד זכיית מכבי תל אביב לפני כמה שנים ביורוליג, עם סמל עלית. לקוקה קולה בוודאי יצאו בולים, אך לא בארץ. אתה יכול לעשות "צייר לך בול" של קוקה קולה. תמיר.

Mercyful God

New member
חחח בולי אלימפיאדות

יש לך המון המון בולי אולימפיאדות ... אולי תתחיל לאסוף באופן רציני ?

דובושכ

New member
בולי "כרזות"

ארצות " איחוד אירופה" מוציאות כל שנה בול בנושא משותף (EUROPA CEPT). הנושא שנבחר לשנת 2003 היה "כרזות" ,בעיקר של תיירות. יש כ- 44 ארצות שותפות לכך באירופה וזה עוד לפני הצטרפות ה-10 אתמול. באתר המצורף בחר ארץ ושנת 2003 ותוכל לראות את הכרזות שבחרו לבולי "אירופה" שלהם. הנה הכרזה של גרינלנד.

למעלה