שלום...

lollipop girl

New member
שלום...

רציתי לשאול איזה מאכלים קלים אפשר להכין למישהו צמחוני.... הקטע הוא שאני זו שמכינה ואני רק בת 14....(עוד חודש 15!!) ואני גם לא אוכלת בשר וכל המשפחה שלי דווקא כן.... אז רציתי לשאול על מתכונים צמחוניים.... סתם כדי שיהיה לי מה לאכול כשכולם עושים על האש או אוכלים עוף... (בעע) תודה למי שיענה!!

big mama 2

New member
היי חמודה וברוכה הבאה...../images/Emo24.gif

יש המון מתכונים צמחוניים......ואם תסתכלי בקישורים שלנו ובמאמרים תוכלי למצוא המון..... חפשי את שירשורי יום העצמאות גם שם יש.... אם לא תמצאי אשמח לעזור לך עוד....

בלבי

New member
מבינה לליבך ...אני גם צימחונית ....

היום בערב, כשבעלי ימנגל, אני יאכל לי פסטה עם סלט. יש המון רטבים לפסטה והמון סוגי סלטים. את יודעת להשתמש בחיפוש ?? יש לך גם ב"מאמרים" רשימה מכובדת של מאכלים צימחוניים. תוכלי להכין גם פשטידה צימחונית בקלי קלות (אבל פסטה הרבה יותר קל!). בכל אופן תני הצצה בקישורים (בסרגל הכתום למעלה).

מנגל לצימחוניים

תרטיבי מעט שיפודי עץ. תשחילי עליהם לסירוגין ירקות כמו עגבניות שרי, בצלצלים, שיני שום וריבועי פלפלים. תתבלי בשמן זית, מלח ופלפל ולמנגל לדקות מספר. מאד מאד טעים. וגם גבינת חלומי היא נהדרת על האש. אפשר להשחיל קוביות חלומי על שיפוד או פרוסה גדולה ישירות על הרשת. לצלות בזהירות משני הצדדים. ואם אוהבים טופו, להשרות פרוסות טופו במשרה שאוהבים ולצלות על האש. ותמיד אפשר להניח בצל יבש ועגבניות שלמות על הרשת ולצלות וגם אוהבי הבצל יריבו עליהם...

למעלה